Quote (b0b3k @ Tue, 27 Jan 2009, 01:04)
Mareczki mam pytanie, mam postać Magician na 2 poziomie i chciałbym jakoś sprawniej zabijać potworki.
http://forums.d2jsp.org/user.php?c=3&i=192109&p=61487 - Takie mam rzeczy, jutro uzbieram FG i kupie coś, możecie mi podać co powinna mieć broń, armor i pozostałe rzeczy żeby dawać sobie radę i sprawnie zabijać potworki.
Czesc Robert,
hmm.. ja osobiscie polecam zrobic te pierwsze 15 lvli jako melee, co za tym idzie:
na 1-5 : staff ELM ( to jest tier III, na lvl0 sa 3 'poziomy' itemow.. elm jest najmocniejszy, nie kupuje sie innego tieru na lvl0 ( splintered to jeden z tych badziewnych ) ) - 35+ ee wystarczy, ew. mam jakis dagger z podobnym EE to Ci moge dac - by zrobic 1-5 w zupelnosci wystarczy
robe, lepiej padded, bo ma lepsza obrone ale zwykla tez wystarczy - na lvl0 na sile nie musisz kupowac, 1-5 spokojnie mozna zrobic bez.. wiec lvl0 badz 5 robe z 10+ str mile widziana, mag ma malo sily na start, wiec lepsza to jak dex
charm Ci dam, mam mase takich srednich ktore zal wystawiac do marketu a sobie leza
Na lvl5 i 10 nalezy zmienic bronie, ilosc EE zalezy od twoich funduszy ( Dla maga kupuj staffy, daggery sa drozsze bo moze ich uzywac wiecej klas.. dla maga staffy sa idealne na niskie poziomy )
Jak nie bedzie nic w markecie to sproboj na forum, staffy kosztuja grosze.
Jak cos, to moje gadu chyba jeszcze masz.. ew. mam w profilu, zeby nie wyszlo ze usunales

Quote (b0b3k @ Tue, 27 Jan 2009, 01:04)
Tak, mam Twoje gg, jutro się odezwę.

Dzięki za rady, jutro (dzisiaj) na spokojnie wszystko zobaczę.

Ja rowniez sie zmywam, rano mnie czeka bieganina po lekarzach.
Dobranoc panowie
This post was edited by markov on Jan 26 2009 06:22pm