Quote (Tedd @ Mon, Mar 23 2009, 09:04am)
Teraz Ty popełniasz faile ; DDDDDDDDDDDD
Po pierwsze, wy daliście tutaj GP (czyli jak dziwka daliście dupy) i zapłaty niestety nie dostaliście, więc eZ (nie chcę was obrażać)
fail. Robiąc mq wcale nie liczyłem na zapłate ;] zresztą nikt mnie do tego nie namawiał, to była moja własna decyzja. Coś mi się zdaje, że myślisz, że warunkiem mojego przystąpienia tutaj było natychmiastowe zrobienie mq, niestety mylisz się.
Po drugie, jeździłem po Youngsie, ale zrozumiałem, że nie warto bo i tak to do niczego nie prowadzi, a i jeszcze sprostowanie - Z donejtami to był żart, widzisz, żebym miał 1k fg? Nic nie dostałem od niego.
A to czemu taka nagła zmiana nastroju?

nagle się wszyscy nawrócili, zrozumieli swój błąd i Youngs znowu przyjaciel eheee
Po trzecie, odszedłem z Low Ridersów bo mnie jeden z najlepszych kumpli poprosił abym wstąpił do jego gildii i wraz z innymi kumplami tworzył gildie m8'tów gdzie każdy każdemu pomaga etc.

Patrz podobna sytuacja jak u mnie ;] Tylko, że Ty możesz, ja nie

W sumie teraz wszystkie Twoje argumenty przeciwko mnie mogę podczepić pod Ciebie, bo sytuacja taka sama

No fakt, że nie ponosisz odpowiedzialności żadnej etc, ale ludzie inaczej na Ciebie patrzą w e-świecie, no ale to już nie moja sprawa ;D
Będę teraz na ustach wszystkich na pl sekcji, eku, który nikczemnie zdradził swoich przyjaciół, kiedy Ci byli w potrzebie

o lol