d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > d2jsp > Ladder Slasher > LS Guild Chat > ++ Edge Guild Chat ++ > Dunno What To Write Here >.<
Prev1323334353682Next
Closed New Topic
Banned
Gold: 0.01
Warn: 90%
Mar 23 2009 03:02am
Quote (Tedd @ Mon, 23 Mar 2009, 10:01)
U nas jakoś nigdy czasu nie miałeś żeby pograć razem, o itemy mnie nie pytałeś, a pomoc była zawsze kiedy ktoś potrzebował.
I dobrze, że odeszliście, bo przynajmniej wiemy komu nie należy ufać -.-

A teraz koniec płakania, czas na spam w czystej, aczkolwiek złożonej formie :c

To Ty płakałeś sad.gif

Ja kilka razy chciałem itemki.
Member
Gold: 1.01
Mar 23 2009 03:04am
Quote (Tedd @ Mon, Mar 23 2009, 09:01am)
U nas jakoś nigdy czasu nie miałeś żeby pograć razem, o itemy mnie nie pytałeś, a pomoc była zawsze kiedy ktoś potrzebował.
I dobrze, że odeszliście, bo przynajmniej wiemy komu nie należy ufać -.-

A teraz koniec płakania, czas na spam w czystej, aczkolwiek złożonej formie :c

bo nie miałem z kim, sporo czasu czekałem, aż dobijecie odpowiednie lvl a ,że Wam się nie chciało nie moja sprawa

Wiemy komu ufać bla bla bla, rzeczywiście odchodząc z gildii udowadniam jaki jestem podłym i dwulicowym człowiekiem ;D
zresztą to nie rl i mogę sobie robić co chce i nie ma żadnych konsekwencji
Member
Gold: 13.36
Mar 23 2009 03:04am
Quote (eQ_1 @ Mon, 23 Mar 2009, 09:59)
wyjebane powiadasz?

taka gdzie wszyscy grają w LS, wymiana itemów, pomoc, wspólne cata itp

2 faile w jednym zdaniu.

po pierwsze dziwka otrzymuje wynagrodzenie za wykonywaną pracę, my nie, więc od dziwek wyzywać nas nie możesz

a po drugie, nie wiem kto jedził po Joungsie a teraz, gdy ten rozdał dn8 staje się jego kolegą biggrin.gif

a po trzecie, powiedz mi czemu odszedłeś z Low ridersów? :>

Teraz Ty popełniasz faile ; DDDDDDDDDDDD

Po pierwsze, wy daliście tutaj GP (czyli jak dziwka daliście dupy) i zapłaty niestety nie dostaliście, więc eZ (nie chcę was obrażać)
Po drugie, jeździłem po Youngsie, ale zrozumiałem, że nie warto bo i tak to do niczego nie prowadzi, a i jeszcze sprostowanie - Z donejtami to był żart, widzisz, żebym miał 1k fg? Nic nie dostałem od niego.
Po trzecie, odszedłem z Low Ridersów bo mnie jeden z najlepszych kumpli poprosił abym wstąpił do jego gildii i wraz z innymi kumplami tworzył gildie m8'tów gdzie każdy każdemu pomaga etc.

happy.gif

Quote (eQ_1 @ Mon, 23 Mar 2009, 10:04)
bo nie miałem z kim, sporo czasu czekałem, aż dobijecie odpowiednie lvl a ,że Wam się nie chciało nie moja sprawa

Wiemy komu ufać bla bla bla, rzeczywiście odchodząc z gildii udowadniam jaki jestem podłym i dwulicowym człowiekiem ;D
zresztą to nie rl i mogę sobie robić co chce i nie ma żadnych konsekwencji

No fakt, że nie ponosisz odpowiedzialności żadnej etc, ale ludzie inaczej na Ciebie patrzą w e-świecie, no ale to już nie moja sprawa ;D

This post was edited by Tedd on Mar 23 2009 03:05am
Member
Mar 23 2009 03:14am
Quote (Tedd @ Mon, Mar 23 2009, 09:04am)

Po pierwsze, wy daliście tutaj GP (czyli jak dziwka daliście dupy) i zapłaty niestety nie dostaliście, więc eZ (nie chcę was obrażać)

fail. Robiąc mq wcale nie liczyłem na zapłate ;] zresztą nikt mnie do tego nie namawiał, to była moja własna decyzja. Coś mi się zdaje, że myślisz, że warunkiem mojego przystąpienia tutaj było natychmiastowe zrobienie mq, niestety mylisz się.

Po drugie, jeździłem po Youngsie, ale zrozumiałem, że nie warto bo i tak to do niczego nie prowadzi, a i jeszcze sprostowanie - Z donejtami to był żart, widzisz, żebym miał 1k fg? Nic nie dostałem od niego.

A to czemu taka nagła zmiana nastroju? biggrin.gif nagle się wszyscy nawrócili, zrozumieli swój błąd i Youngs znowu przyjaciel eheee

Po trzecie, odszedłem z Low Ridersów bo mnie jeden z najlepszych kumpli poprosił abym wstąpił do jego gildii i wraz z innymi kumplami tworzył gildie m8'tów gdzie każdy każdemu pomaga etc.

happy.gif

Patrz podobna sytuacja jak u mnie ;] Tylko, że Ty możesz, ja nie sad.gif W sumie teraz wszystkie Twoje argumenty przeciwko mnie mogę podczepić pod Ciebie, bo sytuacja taka sama smile.gif

No fakt, że nie ponosisz odpowiedzialności żadnej etc, ale ludzie inaczej na Ciebie patrzą w e-świecie, no ale to już nie moja sprawa ;D

Będę teraz na ustach wszystkich na pl sekcji, eku, który nikczemnie zdradził swoich przyjaciół, kiedy Ci byli w potrzebie biggrin.gif
o lol

Member
Gold: 0.00
Mar 23 2009 03:14am
Quote (Tedd @ Mon, 23 Mar 2009, 10:04)

happy.gif

A ja Cię poproszę, abyś opuścił ten chat i wracał na swój. Nic tu po tobie.
Member
Gold: 13.36
Mar 23 2009 03:16am
Quote (Onesteptodie @ Mon, 23 Mar 2009, 10:14)
A ja Cię poproszę, abyś opuścił ten chat i wracał na swój. Nic tu po tobie.

Przykro mi, ale tego nie zrobię? Dlaczego? Bo Twoi guild membersi robią to samo na naszym czacie wbrew woli guildmastera, tak więc mam wyjebane.

@eQ_1

Brak na Ciebie słów, no ale powodzenia wink.gif

e/

Invalid post specified, or post already reported.

Tak? Okej, skoro takie kurwy reporterskie z was to luz.

This post was edited by Tedd on Mar 23 2009 03:17am
Member
Gold: 0.00
Mar 23 2009 03:19am
Quote (Tedd @ Mon, 23 Mar 2009, 10:16)
Przykro mi, ale tego nie zrobię? Dlaczego? Bo Twoi guild membersi robią to samo na naszym czacie wbrew woli guildmastera, tak więc mam wyjebane.

@eQ_1

e/

Poprosiłem grzecznie żebys wypierdalał.
Member
Mar 23 2009 03:19am
Quote (Tedd @ Mon, Mar 23 2009, 09:16am)

@eQ_1

e/

nie piszę u Was od kiedy nie jestem w gildii.

Również powodzonka smile.gif

Nie ja reportowałem.
Member
Gold: 4.20
Mar 23 2009 03:21am
100 lat, hb i takie tam
Banned
Gold: 0.01
Warn: 90%
Mar 23 2009 03:22am
Quote (LukaSss @ Mon, 23 Mar 2009, 10:21)
100 lat, hb i takie tam

Siema,
Go Back To LS Guild Chat Topic List
Prev1323334353682Next
Closed New Topic