Quote (qba69 @ Mon, 9 Mar 2009, 15:39)
a mialem z kim grac ? nie :/ to tez jeden z powodow odejscia. w eclipse grali prawie codziennie guild catas, tutaj od miesiaca nei gralem nic.
falszywy ? rozumiesz znaczenie tego slowa czy uzywasz go bo CI SIE WYDAJE ze jest adekwatne do zaistnialej sytuacji ? mylisz sie, nie jest....
Quote (Vedaar @ Mon, 9 Mar 2009, 15:34)
.... Qba juz od pewnego czasu sie staral dojsc do nas, a że Amigo teraz podjol decyzje na ktora Qba juz dlugo czekal to nie jego wina i nie odszedl od was dla tego ze znalazl drogocenny drop tylko dlatego ze chcial do dolaczyc od dawna do nas
on był mi gotowy połknać chuja z jajami byle bym go tylko do Alcohol wział, jakie to żałosne ze ja dałem mu szanse a on mimo to ciagle staral się dojsc do amigos... bym go wypierdolił z miejsca jak bym wiedział ze chociaz zapytał czy moze dołączyć," renome " chciał większą, wylansował się w moim guild i teraz poszedł bo tam jest wiecej GP i owner z trusted tagiem. Zal i ból mnie ogarnia.
Dobra a teraz mowa koncowa, przestancie robic problem z powodu jakiegos randoma, 1 osoba odeszła i trudno, zachował sie chujowo bo sie zachował ale sami go znaliscie i ocencie czy to duza strata. A Ty Vedaar nie broń go, sam tu przyszedł i sam chce gadac, twoja opinia nas w tej chwili nie interesuje. ( no off m8 )