Quote (q^p @ 7 Jun 2010 19:10)
Środa - alkoholizacja z chłopakami, czwartek nad wodą ze znajomymi, w piątek z kolegami, w sobote wesele (patrz niżej), niedziela - poprawiny + nad wodą, dziś czuje się, jakbym pił od środy :cry: .
No, wesele zalicza się do raczej udanych, nie licząc paru faktów

- totalnie zjebany, niewyspany, korki w miescie. Trochę sie spóźniliśmy przez nie. Ludzie wchodzą na sale, udało się zdążyć, śpiewamy sto lat, pijemy szampana i się zorientowałem, że to nie ta para młoda :D ... :D dawaj szukać w której to sali, oczywiście gdzie? w tej na ostatnim piętrze

. Nie ma nam miejsca przy stole.. sadzają nas przy świadkach, nie mam z kim pić... własna rodzina nie zajęła mi i mojej miejsca... :| ale potem wcisnąłem 2 krzesła między rodzinke i było z kim pić

.Powrót o 5 rano z 2 litrami wódki

. Litr stoi koło mnie i strasznie kusi...
k
oj ukasz ukasz, nic sie nie zmienia

co to za wesele, ze nie bylo imiennych miejsc dla kazdego :> ?

Quote (Mefju @ 7 Jun 2010 19:36)
Panowie mam problem i szukam najtanszego rozwiazania
Chce kupic terrarium dla agami ale ma wymiary(Terrarium 150x170x75) ogrome i wazy z 40kg. okazja jest super bo jest wyposazone i 350zl tylko kosztuje, a sam mialem teraz budowac owe terra i na 100% wyniosloby mnie min 500zl. facet 1800zl wlozyl w to terra i ma tylko poltora roku.
i teraz problem, terra jest w szczecinie, a ja z gniezna mam 270km w jedna strone. teraz mysle jak to rozwiazac, kurier raczej moze sie nie podjac, bo szyby sa itp, wlasny transport ciezko, pkp to kosz ~100zl za sam przejaz + nie wiem ile za taki bagaz.
jakies porady

tutaj terra
http://www.terrarystyka.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=148&topic=56387.msg335264jutro bede mial wolny teleporter, przyjedz.
Ludzie wysylaja przedmioty bardziej podatne na uszkodzenie, kurier sie podejmie, tylko za jaka cene.
This post was edited by markov on Jun 7 2010 11:44am