Dobry wieczor druzyno pierscienia

Serdecznie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby o czlonkostwo do gildi
milo w koncu trafic do zgranej i aktywnej ekipy

. Na imie mam Marek jak juz zdazyliscie zauwazyc, wiek 25 lat i aktualnie nic nie robie

jakies 3-4 miechy temu skonczylem uniwersytet przyrodniczy o kierunku ogrodnictwo ( prosze nie pytac mnie czy wyplewie wam grzadki

... ) i z racji ostrej zimy odpuscilem sobie aktywne szukanie pracy,
trole teraz troche w domu i mam az nadmiar wolnego czasu na ls-a i jsp wiec na pewno czesto mnie tu online zobaczycie ;). Wiekszosc wolnych chwil staram sie spedzac z moja Dorotka, ktora dodaje troche blasku mojemu nudnemu zyciu ostatnimi czasy.
Generalnie chyba normalny osobnik ze mnie i w miare komunikatywny wiec mysle, ze sie jakos dogadamy

.
=================
Special version of introduction for Baresz

First of all sorry for all mistakes, my english isn't perfect but im trying my best so i won't mind if You correct me when i write something wrong

My name is Mark and im 25 y old, 3-4 month ago i graduated university of horticulture and atm im unemployed so i have plenty of time for ls,jsp and other lazy pc thing

when spring come i should be more active and i will start looking for some more value tasks for myslef ^^
Most of my free time im trying to spend with my lovely gfriend Dorothy which is sunshine in my life

I have no idea what i can add but if You have any question to me im open to answer them all