ok dzien dobry Panowie
po pierwsze: sry że wczoraj nie odesłałem sprzętu jeśli kogoś mam ale nie mogłem.
po drugie: to także jestem rozczarowany zakończeniem mirrora ale z drugiej strony wiem, że spokojnie daliśmy radę odkryć całą mapę. mi się generalnie kierowało dobrze, mam nadzieję że do tego przyczepić się nie można i to mimo, że spiny były zabójcze. uważam także, że fail na tych ostatnich 5 mobach wynikł głownie z tego, że byliśmy już podjarani i nikt nie był przygotowany na coś takiego . cieszymy się , piszemy coś itd .. a tu nagle wyskakują moby silne dość. zmierzam do tego, że many zostało nam w chuj i gdyby każdy był uleczony do końca i skupiony do końca to uważam, że można było ich stuknąć, szczególnie że z tego co pamiętam to parę lamp dostały potworki i życie im spokojnie schodziło. pamietajcie, że byliśmy ostro zaskoczeni, całkowicie nieprzygotowani.
po trzecie: jeżeli już chcecie zmieniać coś z healerem to pomysł z tym żeby grać melee cały mirror a przed ostatnią kratką zmienić na healera jest nietrafiony moim zdaniem. taki healerr gówno uleczy mimo zajebistego sprzętu. jeśli już to guardian od początku robiony jako healer/hybryda ale grający z melee sprzętem aż do ostatniej kratki. jeśli to mieliście na myśli to ok. ten skład który był spisywał się bardzo dobrze i jeśli coś bym ewentualnie zmienił to monk.ninja na guardiana lub samu.
po czwarte: czasowo nie było nawet tak źle. w sumie jakieś 4h praktyczne bez przerw. gdyby mieć troche wiecej szczescia ze spinami to byloby troche szybciej. no i wiadomo driver>all
po piąte: niestety ja w najbliższym czasie nie będę mógł uczestniczyć w podobnym przedsięwzięciu. wczoraj przegiąłem. gdybyśmy zaczęli o czasie to nie byłoby problemu. skończone po 11 i luzik. a tak gówno pomogłem w domu w przygotowaniach do obiadu i świętowania urodzin synia. uwierzcie mi ale to co wczoraj usłyszałem przez tą grę nie było za miłe i generalnie to nawet moją kochaną żonkę rozumiem. po prostu wczoraj nie mogłem przegiąć z graniem a to zrobiłem. jeżeli komuś będzie potrzebny jakiś mój sprzęcik to piszcie.
e: charm 58 dex poszedł do piotrka. pozyczcie dagger 45 lvl i charm ze str 67. Len masz jeszcze axe i charm 55 str ??
btw fail na pierwszych
This post was edited by thorgal999 on Jan 18 2010 01:12am