Quote (mar_j @ 14 Jan 2010 23:32)
??????????? nie jestem expertem w cata ale jesli jakis quest ma wymagania dotyczace innych questow to tylko MM. No chyba ze sie myle

tez expertem nie jestem i juz tez troche nie gralem ale o ile dobrze pamietam jak w swoim czasie urzadzalismy polowania na ambusza to wszyscy w timie musieli miec poprzednie questy wymagane, wlasciwie tylko po to zeby odblokowac amba w 3 questach ktore sie na poczatku cata wyswietlaja, bo zdajsie tylko 3 sie tam pojawiaja, a jak sie wyswietla dajmy na to szamani, pinch i hord to tych dalszych chyab nie mozna zaliczyc, przynajmniej zanim tamtych 3 nie zrobisz, chociaz z 2 strony to przy zwyklym maze q nic sie nie pojawia na poczatku, a mirror maze to tez maze i na tym samym polega raczej tylko ze jest taka roznica ze on jakichs questow wymaga, jednym slowem chuj wie jak to jest

lol bardzo skladna wypowiedz

nie zdziwie sie jesli nikt tego nie zrozumie ale nie mam zbytnio czasu na myslenie nad tym co pisze bo w szkole jestem ^^
Quote (KrisIsBack @ 15 Jan 2010 12:35)

e: czyli imo to jest kwestia tego czy MM wyswietla sie jako quest do wykonania (tak jak all questy z wyjatkiem explore the maze) czy nie (jak maze q zwykly)
e2: btw, i tak, tak szczerze mowiac to nie sadze ze damy rade, pamietajcie ze oni mieli 3 hybrydy i to rly dobre

ale przynajmniej zabawa bedzie i pare gp wpadnie
This post was edited by Leny on Jan 15 2010 05:44am