Quote (Payrou @ 17 Aug 2010 14:11)
zdałem prawko !
gratulacje !!!!!!!!
m8s a ja mam dylemat, przymierzam sie do zakupu furki ( honda poszła do żyda w maju )
jako że prawodopobnie w nowej robocie dostne służbówkę na prywatny mam do wyboru:
Bmw e36 coupe 1.8is 140 km wiśniowa rok 1992
Oryginalny przebieg 170 tyś, stan - idealny, nie bity, 0 rdzy nawet w zakamarkach, od przyjaciela który kupił ją jako fure na weekendy - mowi ze on ją będzie trzymał ale mi może sprzedać jak chce

Ofc pełna elektryka ale bez klimy.
Wada - ma porwaną tapicerkę w paru miejscach ale kumpel powiedział ze wyda 500 zł i ją odnowi i pusci mi w cenie 6000 zł
Stwierdzilem ze dołoże 500 stów i będę chciał żeby wstawił skóry

druga opcja:
Skoda Fabia ( lub inny samochód tej klasy ) 1.2 ( chyba gaz ) Kombi czerwona 2005 rok przebieg ok 170 tyś
Od tego samego kumpla z firmy - " po służbowy "
Tutaj stan może być niezbyt ciekawy no ale samochód serwisowany, nie wiem czy i jak bity ( ale oczywiście przed zakupem się dowiem wszystkiego )
no ale samochód 5 letni za cene 9 800 zł i to ekonomiczny i bardzo funkcjonalny.
Jeżeli chodzi o utrzymanie to jak zajde prace i będę miał służbowy samochód to będzie mnie stac na utrzymanie jednego lub drugiego - a bmw wiaromo, radość z jazdy okazjonalnej za to fabia to prawie za darmo będzie jeździć
Co doradzicie koledzy ?