Quote (LukaSss @ Feb 11 2010 06:31pm)
Bardzo długo! Tyle mi powiedział, chyba pół roku czy coś

Kurde, ale ten Rogal nie dobry, daje wszystkim warny z dupy, a zaraz - ja nie dostałem, kurde o co chodzi? A tak serio wyluzujcie, bo często szczekacie nie mając racji. Rogal jest moim kolegom z reala, piłem z nim parę razy, w klanie byłem i tak dalej. Jak macie do niego jakiś problem to pm lub proszę mieć silne argumenty. Tak się składa, że wiele mogę załatwić z Rogalem, i często mogłoby się obejść ostrzeżeniem słownym, ale jak Aniołek czy ktoś jedzie mu cały czas to mu się nie dziwię, że w końcu też się wkurwi i da tego warna. Od razu mówię, że jak macie zamiar mu cisnąć to się pożegnamy, bo to bądź co bądź mój kolega, a jak nazywacie go tępakiem to proszę bardzo powiedzcie co wy takie zrobiliście w życiu, bo Rogal prywatnie bardzo dobrze sobie radzi i chciałbym abyście przynajmniej w połowie osiągali takie sukcesy jak on.
p.s.
Tak, wiem, wall of txt. Mam dzisiaj taką akcję, a pomału wkruwia mnie tępota co poniektórych, i nie mam tutaj namyśli tylko tego forum.
A co z żegnaniem się, to nie chodziło mi o wykopanie Was z gildii tylko raczej moje odejście.
ja dzisiaj w RL sie tez wkurzylem :<
Ide do kolesia z Fizyki, zeby mi przepisal ocene, a ten mowi, ze mi nie przepisze bo go jakis student zrobilgo w bambuko i juz nie przepisuje( a tydzien temu wszytki co chcieli przepisal), to sie go pytam co teraz w takim razie, a on, ze nie wiem, ze moge w sobote na 9 przyjc na egzamin ustny ... no kurwa :<
3 Members: sim, blondaas, LukaSss
This post was edited by sim on Feb 11 2010 11:48am