d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > d2jsp > Ladder Slasher > LS Guild Chat > Alcohol™ Guild Chat > For Alcohol™ Member & Friends
Prev1171417151716171717181788Next
Closed New Topic
Member
Gold: 3.00
Feb 11 2010 11:11am
Quote (Alyx @ 11 Feb 2010 18:09)
ja pierdole , jak mogli mi dac suspa na 24 godziny za powiedzenie zeby na warezie popatrzyl, przeciez to jest popierdolone. Juz nic, nigdy nie napisze na pol sekcji, raz na pare tygodni machne tam posta i zawsze oberwe :/

bo caruso to jest debil kolego

Quote (LukaSss @ 11 Feb 2010 18:10)
Nie zgadniecie na ile dni dostał suspa nasz kierownik :D

30 dni

This post was edited by Accusation on Feb 11 2010 11:11am
Member
Gold: 893.10
Feb 11 2010 11:13am
Quote (LukaSss @ 11 Feb 2010 19:10)
Nie zgadniecie na ile dni dostał suspa nasz kierownik :D

ile ?

Quote (Ezekiell @ 11 Feb 2010 19:15)
do końca roku? :P

na chorwackiej też nie pisz, bo sie dostaje 3 dni odpoczynku :d

no rozumiem ale to juz jest przegiecie :D ogranicze sie chyab do handlu

pozatym:

0 Feb 2010 18:59 piracy/warez link

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=39676392&f=230
in 35 days, 23 hours
21 Dec 2006 23:24 spam
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=5414893&o=2030
20 Jan 2007 20:49
2 lata konto bylo czystke :/

This post was edited by Alyx on Feb 11 2010 11:21am
Member
Gold: Locked
Feb 11 2010 11:15am
do końca roku? :P

Quote (Alyx @ 11 Feb 2010 18:09)
ja pierdole , jak mogli mi dac suspa na 24 godziny za powiedzenie zeby na warezie popatrzyl, przeciez to jest popierdolone. Juz nic, nigdy nie napisze na pol sekcji, raz na pare tygodni machne tam posta i zawsze oberwe :/

na chorwackiej też nie pisz, bo sie dostaje 3 dni odpoczynku :d

This post was edited by Ezekiell on Feb 11 2010 11:16am
Member
Gold: 4.20
Feb 11 2010 11:31am
Bardzo długo! Tyle mi powiedział, chyba pół roku czy coś :D

Kurde, ale ten Rogal nie dobry, daje wszystkim warny z dupy, a zaraz - ja nie dostałem, kurde o co chodzi? A tak serio wyluzujcie, bo często szczekacie nie mając racji. Rogal jest moim kolegom z reala, piłem z nim parę razy, w klanie byłem i tak dalej. Jak macie do niego jakiś problem to pm lub proszę mieć silne argumenty. Tak się składa, że wiele mogę załatwić z Rogalem, i często mogłoby się obejść ostrzeżeniem słownym, ale jak Aniołek czy ktoś jedzie mu cały czas to mu się nie dziwię, że w końcu też się wkurwi i da tego warna. Od razu mówię, że jak macie zamiar mu cisnąć to się pożegnamy, bo to bądź co bądź mój kolega, a jak nazywacie go tępakiem to proszę bardzo powiedzcie co wy takie zrobiliście w życiu, bo Rogal prywatnie bardzo dobrze sobie radzi i chciałbym abyście przynajmniej w połowie osiągali takie sukcesy jak on.

p.s.
Tak, wiem, wall of txt. Mam dzisiaj taką akcję, a pomału wkruwia mnie tępota co poniektórych, i nie mam tutaj namyśli tylko tego forum.

A co z żegnaniem się, to nie chodziło mi o wykopanie Was z gildii tylko raczej moje odejście.
Member
Gold: 893.10
Feb 11 2010 11:34am
Quote (LukaSss @ 11 Feb 2010 19:31)

Kurde, ale ten Rogal nie dobry, daje wszystkim warny z dupy, a zaraz - ja nie dostałem, kurde o co chodzi? A tak serio wyluzujcie, bo często szczekacie nie mając racji. Rogal jest moim kolegom z reala, piłem z nim parę razy, w klanie byłem i tak dalej. Jak macie do niego jakiś problem to pm lub proszę mieć silne argumenty. Tak się składa, że wiele mogę załatwić z Rogalem, i często mogłoby się obejść ostrzeżeniem słownym, ale jak Aniołek czy ktoś jedzie mu cały czas to mu się nie dziwię, że w końcu też się wkurwi i da tego warna. Od razu mówię, że jak macie zamiar mu cisnąć to się pożegnamy, bo to bądź co bądź mój kolega, a jak nazywacie go tępakiem to proszę bardzo powiedzcie co wy takie zrobiliście w życiu, bo Rogal prywatnie bardzo dobrze sobie radzi i chciałbym abyście przynajmniej w połowie osiągali takie sukcesy jak on.

p.s.
Tak, wiem, wall of txt. Mam dzisiaj taką akcję, a pomału wkruwia mnie tępota co poniektórych, i nie mam tutaj namyśli tylko tego forum.

A co z żegnaniem się, to nie chodziło mi o wykopanie Was z gildii tylko raczej moje odejście.

ale za co taki dlugi susp ?
Member
Feb 11 2010 11:36am
Quote (Alyx @ Feb 11 2010 06:34pm)
ale za co taki dlugi susp ?

Za podawanie linka do strony z akcją morfiego. Wtedy co trzeba było się domyśleć o co chodzi aby mieć adres, bo nie podał dosłownie tego. Ktoś to przetłumaczył i podpierdolił. Ciekawe kto...
Member
Gold: 775.41
Feb 11 2010 11:41am
Quote (LukaSss @ Feb 11 2010 06:31pm)

p.s.

ja dzisiaj w RL sie tez wkurzylem :<

Ide do kolesia z Fizyki, zeby mi przepisal ocene, a ten mowi, ze mi nie przepisze bo go jakis student zrobilgo w bambuko i juz nie przepisuje( a tydzien temu wszytki co chcieli przepisal), to sie go pytam co teraz w takim razie, a on, ze nie wiem, ze moge w sobote na 9 przyjc na egzamin ustny ... no kurwa :<

3 Members: sim, blondaas, LukaSss :hello:

This post was edited by sim on Feb 11 2010 11:48am
Member
Feb 11 2010 11:46am
Quote (LukaSss @ 11 Feb 2010 18:31)

p.s.

Member
Feb 11 2010 11:48am
Quote (sim @ Feb 11 2010 06:41pm)
ja dzisiaj w RL sie tez wkurzylem :<

Ide do kolesia z Fizyki, zeby mi przepisal ocene, a ten mowi, ze mi nie przepisze bo go jakis student zrobilgo  w bambuko i juz nie przepisuje( a tydzien temu wszytki co chcieli przepisal), to sie go pytam co teraz w takim razie, a on, ze nie wiem, ze moge w sobote na 9 przyjc na egzamin ustny ... no kurwa :<

No takie akcje są chujowe m8. U mnie typ z doktryn na przedostatnim zjeździe nagle wyskoczył z informacją, że 8 osób będzie zwolnione za obecność. Dodam, że egzamin u niego jest strasznie przejebany. Akurat byłem na 2 z 8 zjazdów gdzie sprawdzał listę, i jakoś mnie wybrał. Akurat na tym gdzie to ogłosił mnie nie było, ale kolega wysłał mi smsa. Po chwili dostałem drugiego smsa, że jednak mnie nie zwolni bo mnie nie ma :D No kurwa i miałem oczywiście poprawkę, ale udało się zdać. Głupie to było.

Quote (Ezekiell @ Feb 11 2010 06:46pm)

Głupiś ty :D

This post was edited by LukaSss on Feb 11 2010 11:53am
Member
Feb 11 2010 11:55am
Quote (LukaSss @ 11 Feb 2010 18:48)
Głupiś ty :D

płacze ze śmiechu jak na to patrze :D

Go Back To LS Guild Chat Topic List
Prev1171417151716171717181788Next
Closed New Topic