Quote (wtyka @ 15 Nov 2009 22:48)
Pinguś z calym szacunkiem do Ciebie nie mozesz mowic kto mi pozyczy, a kto nie... Po prostu chcialem sie znowu dorobic fg i pograc z wami w lsa ale widze, ze pomocy nie moge szukac w tym guild a od tego chyba jest guild prawda? Jak mialem fg do dawalem non stop różne stawki na guild i dawalem donejty osobom ktore tego potrzebowaly i dobrze o tym wiesz, a teraz sie odwracacie plecami. Troche mi przykro no ale co poradze takie zycie. bez fg i jakichkolwiek items jestem biernym czlonkiem guild a nie sadze, ze jestem nie w porzadku czy cos jesli jest ktos kto tak mysli powiedzcie mi o tym i mnie wyrzuccie :CCCCCCCC ale chyba na to nie zasluguje... dobra koncze ten temat i sprobuje sie jakos inaczej odbic od zera

dzieki za wysluchanie monologu : d
Porzyczyles 2 k fg od Kserkesa by przegrac je w pokera, 3 miesiace nie oddawałes dopiero po mojej interwencji znalazly sie te fg spowrotem u Rafala, jak mozna Ci po czyms takim ufac ? Ludzie porzyczają sobie w guild fg bo mysla " skoro jest w alcohol to znaczy ze pingu za niego ręczy "
ja za Ciebie nie ręcze bo po 1 juz raz mnie zawiodles dlugo nie oddając fg Rafalowi po 2 wiem ze jak teraz dostaniesz od kogos fg to znowu przegrasz je w pokera. Uwazasz ze postępuje nie slusznie ? Poprostu przez to co zrobiles spadlo zaufanie do siebie wszystkich członków, przestali ufac mi, bo nie są juz pewni czy ludzie ktorzych przyjalem są godni zaufania. Rozumiesz ? Gdyby nie to ze wiele dla guild zrobiles, jestes aktywny, udzielasz sie i Cie lubie to dawno nie było by cie tu z nami. Skoro oddales fg Rafalowi to znaczy ze zasluzyles na druga szanse, ale nie po to oddales jemu zeby porzyczac od kogos innego. Kazdy z nas zaczynal od zera wiec Ty tez mozesz.
This post was edited by Pingu_Hv on Nov 15 2009 03:32pm