הי,
אני מכיר את הדבר הראשון שאתה עושה להיכנס לנושא זה להסתכל בפורום הבינלאומי ההתמחות שלי / מספר הודעות / FG, ואני ...
מבין כי זו היא הסיבה העיקרית לדחייה שלך של ההצעה שלי ואני לא מופתע כי היום כמעט אף אחד לא יכול לסמוך,
אבל בכל זאת החלטתי לנסות למכור את מה שיש לי יקר, אנו ולכן אם יש לך זמן לעצור לפחות להקשיב למה שיש לי לומר ...
אני יודע מה אני אומר עכשיו הוא דבר שבשגרה בשבילך ... אבל סמכתי על האיש, על אף כמה פעמים נפלתי גניבת ofiarz, אני עצמי בחיים שלי אף אחד לא שדד היטב אתה מרגיש. אבל לצערי רק כי כל כך הרבה שנים של משחק Diablo2 בעבר ייסד על חשבון אף אחד בפורום הזה, אשר כעת niemialbym בעיות כאלה למכירת ...
דרך אגב אני רק להוסיף כי אני משחק Diablo כבר הרבה זמן, יש לך 7-8lat הממ ... היום היו כמה פעמים כאשר אני יכול 16h יום לבלות D2, שנמצא עכשיו בחלל בשבילי ...
חלקם עשויים לחשוב כי הוא חולה, אבל אני פשוט נהנה מן המשחק!
עכשיו, רק כי כבר חרטה, עם כל כך הרבה שנים לפני לא załozyzem בחשבון כאן, אני חושב שעכשיו יהיה לי מספר די גדול של FG תווים בשקט לבוש.
אני חייב להודות כי, וזה לא רע, מסתדרים יפה בפורום הפולני שבו נסחרת כבר שם ואני מתווך 2007roku, שם קישור לפרופיל שלי, אבל אתה בטח רוצה אותי, ולא בפרסום "" בפורומים אחרים אסור כאן, כי אם אני רוצה לשלוח למישהו קישור PM על ידי.
אני יודע ... בטח רוצה לשאול, מדוע במקרה זה לא עבור itemu מכירה שם ... - אז התשובה שלי היא כי BB מוכר כאן הייתי על הקרקע כי סוחר כאן uzykownicy ממדינות שונות באמצעותו תוכלו לרכוש פריטים נתונים הרבה יותר מהר, והוא רוצה למכור כי בסעיף כללי כזה יפה הוא לא יותר מאשר יותר אפשרויות ... NLD על juz בקושי משחק, אז הפריטים שלי פשוט שוכב שם, בין דברים אחרים, יש רק של BB, ואת הצליח למכור לי באוגוסט עבור פריט אחד שיש לי כנראה שתי דמויות לבושות LD ...
בשום פנים ואופן לא להניח כי זה חגורת מכירה כאן, כי אני יודע מה זה כבד אם אין לך מישהו שיכול לאשר את המילים שלי, אני חושב על מישהו עם לפחות אחת 06R בכיר, ייתכן שמישהו כאן עם חברים שלי כמו סטאז ', ואני אפילו לא יודע ... למרות שיש משתמשים של פורום הפולני של אשר אני משתמש הרבה יותר בכיר ממני, אך למרבה הצער גם לא לפגוש "את הדרישות" מכירה של BB. הם גם זקוקים יומני FG, אבל מאיפה אני צריך אותם אם החשבון שלך אין כל השנה, ו צימרים יש כל 4 שנים? אני פשוט לא יכולה להעלות, ומבשלים עד משהו וגם לא רוצה ... BB הוא 1 יורו ולעולם לא ייעלם, כי אני עצמי השתמשו בו עד כה משחק פטיש PvP, קיבלתי אותו חבר כבר כ 4 שנים כאשר הם היו כל כך יקרים שאני יכולה רק לחלום על זה ... ועם הידיעה כי מדובר בפריט ייחודי לקבל את זה היום, אבל זמנים משתנים וביקוש באוגוסט לכן אני פשוט הכריחו את המצב כפי שצוין קודם לכן ...
אם מישהו יהיה מעוניין, מעוניין במידע נוסף או jakiee הצעות, אנא כתבו לראש הממשלה, ישמח לענות על כל שאלה!
אני חייב להודות כי אני תלוי למכור את הבר כי כאן רוצה לקנות פריטים אחרים, אבל מצד שני אני מרחם על אותו לעשות, ובוודאי לא לתת לו poldarmo ...
אני אנסה גם להתקשר אל החברים הישנים שלי לפני שנים, מי לשחק דיאבלו להיום, הם עושים חשבון כאן בחודש מאי, אז אני בהחלט לאשר את המילים שלי,
ולפעמים אני משאיר לך מידע זה, אתם עשויים להיות מסוגל להכיר את עצמו עם מה שיש לי לומר ולהציע.
כפי שציינתי בהתחלה, הנושא הוא רק עבור הפולנים, כי לא רוצה ליפול קורבן לגניבה, וחוץ מזה, זה יותר קל לי להסכים עם שלו.
בברכה,
Laq