Quote (the_rest @ 17 Feb 2013 09:33)
mr dj bitu:
trebe si carcasa cu sursa la ce zici tu, e inca 120 ron. (ca poate vand calculatoru vechi cu carcasa lui, si sa ramana oricum un calculator intreg, ca nu-l arunc)
memoriile as cam vrea sa aiba si radiator ... sa ma dau mare macar cu alea

de acolo iese mai mult la pret
Procesoru A10-5800 este egal la pret cu A10-5700, dar 5700 consuma mai putin, aia e smecheria, sa nu ma coste curentu ca s-a tot scumpit de cand cu Ponta
deci: memorii plus 70 de lei, carcasa plus 120 lei, procesoru e mai scump la emag cu 30 de lei, 20 de lei montaju, si iese pretu meu exact!
au tot fost oferte la emag ca se da o memorie gratis daca iau procesor A-series (la A10: de 4GB 1600MHz Kingston Hyper-X Blue), aia ar fi minus 120 de lei, urmaresc!
esti nebun daca dai 70 de roni in plus pentru memorii doar ca sa aiba radiator. la ce dracu le trebuie radiator memoriilor ??? faci OC pe ele ? ti se pare ca au procesor pe ele care se incalzeste foarte tare ? si alea de ti le-am aratat eu au invelisu ala gen radiator ca sa nu se incalzeasca.
iar procesoru ti-am zis , era si frecventa mai mare decat 5700 si turbo si este unlocked multiplier adica poti sa-l overcloackezi pe viitor. ca el consuma mai mult sau mai putin nu prea are treaba pt ca sursa ta practic decide cat iti consuma compu si daca iei carcasa + sursa inseamna ca va fi una de duzina.
ma rog, sunt banii tai, faci ce vrei cu ei.