d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ceva Nou De La Google > Google Drive Si Chromium Os
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 13 2012 08:25am
deci mi-am instalat google drive pe calculator. mi-a bagat un fisier nou in 'My documents' si acolo cica pot copia pana la 5GB. Daca scot banu, ii 25GB. Cica ce copiez acolo de fapt ii stocat pe internet. Si cica poti acesa aia 5GB de oriunde este internet, inclusiv pe celular... pare o treaba faina si utila, zice ca-i special pentru sharing

altfel, m-am tot uitat pe acolo si zice ... Chromium OS. Cica in 3-4 secunde ti se incarca tot ce trebe: BIOS, boot, sistem de operare, drivere, login, browser si pagina favorita, totul in 3-4 secunde. Dar totusi, parca mi se pare ca nu merge pe pentium4 cum am io, trebe ceva multicore adevarat. Si 8GB de ram, sub 4GB deja dureaza nerezonabil. Ca trebe compilat, dureaza 0.5-2 ore.

This post was edited by the_rest on Jun 13 2012 08:38am
Member
Gold: 2,052.00
Jun 14 2012 04:13am
tu ai avut probleme si cu download d3, hm, ceva suspect la mijloc.
cit despre internet direct sharing, asta e spionaj curat :ph34r:
Member
Gold: 1.00
Jun 14 2012 10:39am
eu sunt asa de paranoiat ca google ma spioneaza ca am facut un script care baga la mici intervale searchuri aiurea ca sa deruteze algoritmu lu google...

ha ha oare vor stii ei vreodata ce vreau sa fac cu pantofi de dama, materiale de constructii si artificii??? un altar pentru picioare??? de unde stie google ca ma excit cand vad picioare si calcaie??? ce frustrare!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 15 2012 07:30am
Quote (rune_god69 @ 14 Jun 2012 19:39)
eu sunt asa de paranoiat ca google ma spioneaza ca am facut un script care baga la mici intervale searchuri aiurea ca sa deruteze algoritmu lu google...

ha ha oare vor stii ei vreodata ce vreau sa fac cu pantofi de dama, materiale de constructii si artificii??? un altar pentru picioare??? de unde stie google ca ma excit cand vad picioare si calcaie??? ce frustrare!

e grav ...

dar unpic de atentie trebuie, ca sa nu fii prea expus la riscul impotriva ominilor care lupta pentru copy-right
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll