d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Votat! > Si Rusinea
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 11 2012 09:14am
sunt din cluj, a iesit emilutz

cica l-au votat "U"-istii ca sa dea bani la echipa de fotbal U-Cluj

mi rusine, dar asta este: sa speram ca-l intercepteaza telefonic si il baga la inchisoare si pe el
Member
Gold: 1,034.21
Jun 11 2012 12:38pm
Quote (the_rest @ 11 Jun 2012 18:14)
sunt din cluj, a iesit emilutz

cica l-au votat "U"-istii ca sa dea bani la echipa de fotbal U-Cluj

mi rusine, dar asta este: sa speram ca-l intercepteaza telefonic si il baga la inchisoare si pe el

si pe el ????
l-au mai bagat pe vreunu la inchisoare si eu nu stiam ?
Member
Jun 11 2012 01:07pm
Quote (MrDjBthu @ 11 Jun 2012 21:38)
si pe el ????
l-au mai bagat pe vreunu la inchisoare si eu nu stiam ?

da, pe fostul primar al clujului, Sorin Apostu, fostul acolit al lui Boc la primarie, ales primar pe 3 ani cand s-a dus Boc sa fie prim-ministru, e la inchisoare pentru mita. old news

This post was edited by the_rest on Jun 11 2012 01:08pm
Member
Gold: 1,034.21
Jun 11 2012 01:11pm
lol, da.

dar a fost condamnat ? sau doar sta in arest ? ca asa in arest au mai fost destui si au scapat dupa X luni.

singura condamnare cu executare a primit-o nastase dar se putea face apel si inca nu e la mititica.
Member
Jun 11 2012 01:18pm
Quote (MrDjBthu @ 11 Jun 2012 22:11)
lol, da.

dar a fost condamnat ? sau doar sta in arest ? ca asa in arest au mai fost destui si au scapat dupa X luni.

singura condamnare cu executare a primit-o nastase dar se putea face apel si inca nu e la mititica.

ii in arest, dar tot inchisoare ii si acolo. si a fost la stiri ca l-au bagat intr-o celula dinaia uitata de lume din epoca medievala in care erau conditii departe de decente

si condamnarea e destul de sigura: ca il au inregistrat de la telefon

This post was edited by the_rest on Jun 11 2012 01:44pm
Member
Gold: 2,052.00
Jun 14 2012 04:11am
stiti f. bine cit le-am umplut portbagajul lui basescu/udrea/boc. stiti f bine cit de revoltat sunt pe jaful, tilharia, nedreptatea si nesimtirea din aceasta tara...dar...
boc a fost cel mai bun primar al clujului, si a tras de la bugetul tarii, cit era el prim ministru, 1 miliard de coco pt orasul lui...ca din ei a furat peste 50%, asta e...dar oamenii au tinut minte ca el CHIAR s-a ocupat de oras, altfel nu l-ar fi votat....a fost coada de topor ca prim ministru, dar, probabil ca e f bun ca primar, nu am ce sa comentez, clujenii au ales sa le fie lor mai bine, si sa speram ca o sa le fie cu adevarat, boc acum chiar are interes sa fie popular...ca si grasul infect de piedone, de la sect 4 buc, a furat cit a putut, dar a facut si ceva in sector.
in alta ordine de idei, daca ar fi fost o alternativa viabila partidul legionar, eu as fi fost membru fondator. pacat ca nu se poate. am fi curatat de mult tara asta.
Member
Jun 14 2012 04:16am
Quote (Exstazy @ 14 Jun 2012 13:11)
stiti f. bine cit le-am umplut portbagajul lui basescu/udrea/boc. stiti f bine cit de revoltat sunt pe jaful, tilharia, nedreptatea si nesimtirea din aceasta tara...dar...
boc a fost cel mai bun primar al clujului, si a tras de la bugetul tarii, cit era el prim ministru, 1 miliard de coco pt orasul lui...ca din ei a furat peste 50%, asta e...dar oamenii au tinut minte ca el CHIAR  s-a ocupat de oras, altfel nu l-ar fi votat....a fost coada de topor ca prim ministru, dar, probabil ca e f bun ca primar, nu am ce sa comentez, clujenii au ales sa le fie lor mai bine, si sa speram ca o sa le fie cu adevarat, boc acum chiar are interes sa fie popular...ca si grasul infect de piedone, de la sect 4 buc, a furat cit a putut, dar a facut si ceva in sector.
in alta ordine de idei, daca ar fi fost o alternativa viabila partidul legionar, eu as fi fost membru fondator. pacat ca nu se poate. am fi curatat de mult tara asta.

da' tu de unde stii

numa lucrari inutile, overpriced +300%, facute de mantuiala si care s-au stricat dupa 3-4 luni

de exemplu, cat a fost boc primar, s-au montat garduri de metal la orice bloc si orice scara si orice strada cu spatiu verde langa ea. cel mai bun exemplu de fu*ut banii. la ce trebuiau garduri de metal, ca peste tot erau garduri vii ? acuma nu mai poti trece strada ca ii gard. si cred ca is o rusine gardurile alea, din punct de vedere estetic

This post was edited by the_rest on Jun 14 2012 04:19am
Member
Gold: 8.43
Jun 14 2012 05:45am
Funar a fost cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul, daca nu l-ati continuat e doar vina voastra.
Member
Jun 14 2012 01:34pm
Quote (mmc @ 14 Jun 2012 14:45)
Funar a fost cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul, daca nu l-ati continuat e doar vina voastra.

altu care stie ... Funar a venit la liceul nostru si a zis ca va premia olimpicii daca ajung la nationala, i-a facut sa invete saracii ca disperatii, sora-mea a ajuns la nationala, si dup-aia ciuciu premii. Da' jegosu a venit iara la noi la liceu. Si l-au intrebat ca ce se mai aude de premii ? A scaldat-o cumva, nu s-a inteles ce a mormait. S-apoi ne-am lamurit

da' scandaluri peste scandaluri la primaria Cluj sub funariot, odata s-a facut licitatie pentru niste aparate de aer conditionat la primarie, a castigat ceva firma ... da' vine Funaru: nu ca firma aialalta ii castigatoare, care ii la pret dublu! si s-a cercetat de catre ziaristi, era firma lui fiu-s-o.

plus ca Funaru cand s-au taiat pensiile nesimtite pentru parlamentari, el vine la televizor ca cica ii o nedreptate, ca el ii va da in judecata, ca nu va accepta etc. Si dupa ce a pierdut in judecata cu pensia lui nesimtita, a venit iara la televizor: ca el se va duce si va face recurs la instatele superioare ca el nu accepta asa nedreptate etc

This post was edited by the_rest on Jun 14 2012 01:47pm
Member
Gold: 2,052.00
Jun 14 2012 03:32pm
bine ma, bine ca ne-ai anuntat, uite vezi, noi nu stiam...eu doar am trecut prin cluj asa, la trageri... :D

This post was edited by Exstazy on Jun 14 2012 03:32pm
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll