Quote (Exstazy @ 14 Jun 2012 13:11)
stiti f. bine cit le-am umplut portbagajul lui basescu/udrea/boc. stiti f bine cit de revoltat sunt pe jaful, tilharia, nedreptatea si nesimtirea din aceasta tara...dar...
boc a fost cel mai bun primar al clujului, si a tras de la bugetul tarii, cit era el prim ministru, 1 miliard de coco pt orasul lui...ca din ei a furat peste 50%, asta e...dar oamenii au tinut minte ca el CHIAR s-a ocupat de oras, altfel nu l-ar fi votat....a fost coada de topor ca prim ministru, dar, probabil ca e f bun ca primar, nu am ce sa comentez, clujenii au ales sa le fie lor mai bine, si sa speram ca o sa le fie cu adevarat, boc acum chiar are interes sa fie popular...ca si grasul infect de piedone, de la sect 4 buc, a furat cit a putut, dar a facut si ceva in sector.
in alta ordine de idei, daca ar fi fost o alternativa viabila partidul legionar, eu as fi fost membru fondator. pacat ca nu se poate. am fi curatat de mult tara asta.
da' tu de unde stii
numa lucrari inutile, overpriced +300%, facute de mantuiala si care s-au stricat dupa 3-4 luni
de exemplu, cat a fost boc primar, s-au montat garduri de metal la orice bloc si orice scara si orice strada cu spatiu verde langa ea. cel mai bun exemplu de fu*ut banii. la ce trebuiau garduri de metal, ca peste tot erau garduri vii ? acuma nu mai poti trece strada ca ii gard. si cred ca is o rusine gardurile alea, din punct de vedere estetic
This post was edited by the_rest on Jun 14 2012 04:19am