d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Amuzant > Flo ?
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Sep 19 2011 09:42am
Oameni buni , am primit recent un mesaj de pe 9AM cum ca Diaconescu , un mascarici de o gluma de televiziune si-ar fi facut partid. Am inceput sa scriu aici dar inca nush cat de gluma e pt ca ar fi foarte usor ca sa castige alegerile. Ar fi atat de usor , precum a fost cu religia..... ... cat mai multe povesti despre lucruri minunate si lumea e deja aliatul pevestii.

Am 23 de ani si locuiesc in Spania. Am lasat Romania la varsta de 13 ani DAR, asta nu ma impiedica sa imi pun o intrebare : In ce lume traim ? , in lumea mascaricilor ? , in lumea glumei ? unde traim ? ca daca e asa as putea incepe sa gandesc ca gluma cea mai tare e ca noi suntem o gluma . Si revenind la subiect, Nu v-ati saturat cu Domnul Basescu ? care s-a scufundat la mal si neavand alt vapor a incercat sa plece cu tara ? Acum ce vreti ? alt show ? un show televizat ? ..... Nu va inteleg ! ! !

Romani arestati la paris numai pt ca aveau i-phone ?

sau ce ?
Member
Gold: 1.39
Sep 19 2011 09:46am
Member
Sep 20 2011 05:56am
ce ba ca ala ii cel mai destept om! voi din lumea aialalta din spania nu stiti nimica, l-ati votat pe basescu precis, ca duamne fereste sa iasa comunistu de geaona care v-ar fi dat respect si identitate nationala si wtf ar fi putut face ceva acolo impotriva crizei! asa, romania este pe locul 8 in lume la riscu de incapacitate de plata! si e numai vina ta si a celor ca tine desteptii din spania!
Member
Sep 20 2011 07:26am
Quote (the_rest @ 20 Sep 2011 13:56)
ce ba ca ala ii cel mai destept om! voi din lumea aialalta din spania nu stiti nimica, l-ati votat pe basescu precis, ca duamne fereste sa iasa comunistu de geaona care v-ar fi dat respect si identitate nationala si wtf ar fi putut face ceva acolo impotriva crizei! asa, romania este pe locul 8 in lume la riscu de incapacitate de plata! si e numai vina ta si a celor ca tine desteptii din spania!

curios. Geoana e ala cu creierul spalat ? care cand zicea cate ceva parea ca reciteaza vreo rugaciune bagata cu forta in cap ?

si apropo, nu am votat pana acum si nici nu am de gand sa votez, m-as simti mai criminal ca cei pe care i-as vota.
Member
Gold: 10,194.00
Sep 28 2011 03:47pm
Quote (puyu @ Sep 20 2011 03:26pm)
curios. Geoana e ala cu creierul spalat ? care cand zicea cate ceva parea ca reciteaza vreo rugaciune bagata cu forta in cap ?

si apropo, nu am votat pana acum si nici nu am de gand sa votez, m-as simti mai criminal ca cei pe care i-as vota.

bv. the_rest, cu comm de mai sus ai cam dat-o-n zbarceala.. sau ai uitat de voturile venite garla in ultima ora? si ma-sa lui geoana era mai buna ca presedinte decat handicapatul, betivul, inconstientul, vanzator de tara si criminal.

This post was edited by Ombladon on Sep 28 2011 03:47pm
Member
Sep 28 2011 06:49pm
Quote (Ombladon @ 28 Sep 2011 23:47)
bv. the_rest, cu comm de mai sus ai cam dat-o-n zbarceala.. sau ai uitat de voturile venite garla in ultima ora? si ma-sa lui geoana era mai buna ca presedinte decat handicapatul, betivul, inconstientul, vanzator de tara si criminal.

asta imi aduce aminte de momentul cand eram in tara. apare la stiri un oarecare din partidul lui geoana si zice: au castigat ca le-a mers mai bine sistemul. intrebat despre ce sistem era vorba raspunde: adica au furat. intrebarea urmatoare: adica vreti sa spuneti ca ati avut un sistem de furt in momentul votarilor ? raspuns : tacere si demisia a doua zi...

Tata in schimb imi vine zicand la telefon ca e pacat ca Tiriac nu vrea sa intre in politica.. ca oameni destepti au plecat din tara... iar cei putini care au ramas ori sunt conformisti ori nu au nici un fel de interes... sincer nu stiu ce capacitati ar avea Tiriac, avand in vedere ca e afacerist nu altceva...dar in fine.. se pare ca Romania nu are politicieni.. ci doar un fel de umbra in fata celorlalte guverne... sa para ca merge.... si adevarul e ca merge... inca nu vrem sa aceptam faptul ca nu suntem capacitati pt a conduce o tara, asa ca mai bine sa ne-o conduca altii...ce mai conteaza... oricum murim de foame....
Member
Sep 29 2011 03:38am
"oricum murim de foame...." si stai sa vezi ce urmeaza.. eu cred ca cel putin 500 de mii de oameni vor muri in iarna asta din cauza saraciei, a lipsei subventiilor, a lipsei sistemului de sanatate, a lipsei de (baga-ne-am p..-n ea) de "lege si ordine".
Member
Sep 29 2011 05:16am
uneori gandesc ca suntem doar un experiment lasat de vreo generatie mai avansata ca noi. Nu m-ar mira sa aud ca mor persoane de frig in iarna , cum nu m-as mira nici sa aud ca mor persoane de foame. Imi aduc aminte de topicul lui Flo cand s-a intamplat acel mic colaps in legatura cu castravetii. Ziceau ca nu au legume, (creste pterul) , si dintr-o data munti de castraveti au aparut la iveala. Ce vreau sa zic e ca e mai productivl sa pierdem mancare ianinte de a alimenta 1 mie de . Cum e mai comvenabil sa vinzi 400 kg la un pret superior decat ai vinde 500kg dar la 50%din pret. Asa ca intr-o societate ca asta , nu ma refer numai la Romania, e imposibil sa fim toti fericiti, bine alimentati etc... Daca suntem 100 de persoane in lume si avem 100 de rosii stim cum ar trebui sa le impartim , dar problema apare cand cineva ia 2 rosii, altu vrea 3, altu 4 , si la sfarsit un 70%+ ramane fara alimentare.. iar cei care au luat mai mult nu au nevoie de atat, nicimacar nu-l folosesc..dar ....asta e.

Cum ziceam nu m-ar mira , cum nu m-ar mira sa castige mascariciul ala de la otv. Cum nu m-ar mira sa vad Romania facand alt imprumut la FMI si ducandu-se 100% de rapa... am auzit ca Romania are cea mai buna si naturala agricultura din Europa....diferenta e ca cam tot se produce pentru export , iar ce ramana se cumpara la pret de import. dar eu continui sa fiu un copil mic si prost , care vorbeste doar sa se afle in treaba...
Member
Sep 29 2011 09:44am
Quote (puyu @ 29 Sep 2011 14:16)
uneori gandesc ca suntem doar un experiment lasat de vreo generatie mai avansata ca noi.  Nu m-ar mira sa aud ca mor persoane de frig in iarna , cum nu m-as mira nici sa aud ca mor persoane de foame. Imi aduc aminte de topicul lui Flo cand s-a intamplat acel mic colaps in legatura cu castravetii. Ziceau ca nu au legume, (creste pterul) , si dintr-o data munti de castraveti au aparut la iveala. Ce vreau sa zic e ca e mai productivl sa pierdem mancare ianinte de a alimenta 1 mie de . Cum e mai comvenabil sa vinzi 400 kg la un pret superior decat ai vinde 500kg dar la 50%din pret. Asa ca intr-o societate ca asta , nu ma refer numai la Romania, e imposibil sa fim toti fericiti, bine alimentati etc...  Daca suntem 100 de persoane in lume si avem 100 de rosii  stim cum ar trebui sa le impartim , dar problema apare cand cineva ia 2 rosii, altu vrea 3, altu 4 , si la sfarsit un 70%+ ramane fara alimentare.. iar cei care au luat mai mult nu au nevoie de atat, nicimacar nu-l folosesc..dar ....asta e.

Cum ziceam nu m-ar mira , cum nu m-ar mira sa castige mascariciul ala de la otv. Cum nu m-ar mira sa vad Romania facand alt imprumut la FMI si ducandu-se 100% de rapa... am auzit ca Romania are cea mai buna si naturala agricultura din Europa....diferenta e ca cam tot se produce pentru export , iar ce ramana se cumpara la pret de import. dar eu continui sa fiu un copil mic si prost , care vorbeste doar sa se afle in treaba...

io nu cred ca oamenii gospodari vor muri de foame, pentru ca am vazut si la stiri si stiu, exmplul de vinete: cu 70-80 bani kilu de vinete. gospodaru si-o bagat la zacusca si congelator, sa fie pregatit pentru la iarna! si varza ii 59de bani kilu. a fost un an agricol bun, foarte bun, chiar daca a venit seceta - dar a venit dupa recoltat. si cine nu-i gospodar, ala murea de mult, murea pe vremea lui ceausescu, murea pe vremea lui iliescu ca era tranzitie, murea pe vremea lui constantinescu ca era privatizare si lichidare, si o muri si pe vremea lui basescu wtf.

This post was edited by the_rest on Sep 29 2011 09:45am
Member
Sep 29 2011 10:29am
Quote (the_rest @ Sep 29 2011 05:44pm)
io nu cred ca oamenii gospodari vor muri de foame, pentru ca am vazut si la stiri si stiu, exmplul de vinete: cu 70-80 bani kilu de vinete. gospodaru si-o bagat la zacusca si congelator, sa fie pregatit pentru la iarna! si varza ii 59de bani kilu. a fost un an agricol bun, foarte bun, chiar daca a venit seceta - dar a venit dupa recoltat. si cine nu-i gospodar, ala murea de mult, murea pe vremea lui ceausescu, murea pe vremea lui iliescu ca era tranzitie, murea pe vremea lui constantinescu ca era privatizare si lichidare, si o muri si pe vremea lui basescu wtf.

mai citeste sau uita-te la stirile internationale.. ce am spus de Romania e in conteztul international, iar noi "nu suntem in criza", la noi "nu vor scadea pensiile", s.a.m.d.
si hai sa zic.. pertinent comentariul tau, dar pana la punctul de mai sus si pana la faptul ca vor ramane doar "gospodarii".. "Pai asta-i democratie si libertate?! Fu..-le muma-n c.. de hoti si nebuni"
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll