d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Clasament Bere > Bere
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 11 2011 01:52am
Quote (onlythebrave @ Jun 11 2009 01:14am)
Parerea mea....hic: [URL=http://www.iqads.ro/stire_7173/surpriza_romaneasca_la_australian_international_beer_awards.html]http://www.iqads.ro/stire_7173/surpriza_romaneasca_la_australian_international_beer_awards.html[/URL]

Si ca sa va faceti o idee, ca n-au incaput toate, dar le puteti vota:

Poziţionarea şi concurenţa berii pe piaţa românească

SUPER PREMIUM: Stella Artois (InBev), Heineken (Heineken România), Carlsberg (URBB), Peroni (Ursus Breweries)

PREMIUM: Ursus (Ursus Breweries), Beck's (InBev), Tuborg (URBB), Silva (Heineken România), Holsten (URBB), Gösser (Heineken România), Redd's (Ursus Breweries)

CORE LAGER: Bergenbier (InBev), Timişoreana (Ursus Breweries), Golden Brau (Heineken România), Ciuc (Heineken România), Skol (URBB), Stejar (Ursus Breweries)

VALUE BRANDS: Bürger (European Food), Neumarkt (Heineken România), Löwenbrau (InBev), Noroc (InBev), Bucegi (Heineken România), Ciucaş (Ursus Breweries), Gambrinus (Heineken România), Albacher (Romaqua Group)

Sursa: Compania de cercetare de piaţă MEMRB

In mare oricine e de acord cu acest clasament. As avea totusi cateva mentiuni:

Nu in toate cazurile o bere Core Larger isi merita locul in clasament fiind sub/supraevaluata. Sunt beri din clasa Value Brands gen Bucegi sau Albachter mai bune decat Timisoreana de exemplu. Asta e parerea mea desigur, sau cel putin diferenta intre ele la gust e f f mica. La fel e si cu Beck s, mi se pare mult mai buna la gust decat Heineken. Cand desfac o doza rece de Beck s si nu vreau sa o beau repede, sa zicem 30min isi pastreaza acelasi gust pana la ultima picatura :) pe cand Heinekenu' daca nu o consumi imediat isi lasa un gust putin amar si putin ce aduce a alcool ieftin. Am testat asta de multe ori.
Peroni nu am baut inca dar am de gand. Nu imi inspira incredere o bere care sta pe raft cu lunile in supermarket, si alaturi de Peroni si alte beri ( care nu imi sunt deloc cunoscute) dar care au preturi pt. 0.33 ce incep de la 5RON pana spre 8-9. In rest am baut cam tot din lista :lol: plus altele care nu sunt acolo.

Ce as mai vrea sa zic: mai sunt si alte marcii de bere dintr-o clasa Super Low Cost :mellow: si anume marcile proprii ale supermarketurilor care multe provin de la fabrici de bere din provincie. De departe cea mai buna este berea Dobru(Onesti) din Plus care dupa primele 3 pahare devine chiar ok. Berea din Carrefour si Kaufland e la fel de ieftina dar nu este deloc buna. Tot aici mai sunt si fabricile mici de bere care intre timp unele au intrat in faliment: Cozla(PN), Zimca(PN), Zimbru(IS), Cascada, Negoiu(GL) etc.

De departe cea mai buna bere bauta de mine este TCB :santa: adica Tuborg Christmas Brew. POate ca fiind editie limitata este mai proaspata. As bea de aia in continuu...E tare, e buna, are culoarea perfecta si nici nu e scumpa.
Member
Gold: 8.43
Jun 11 2011 03:39am
Nu consum alcool :(
Member
Gold: 287.00
Jun 11 2011 04:25am
Silva, si daca e neagra si mai bine
Member
Gold: 130.00
Jun 11 2011 04:29am
silva neagra si ciucas > restu
Member
Gold: 1.39
Jun 11 2011 04:34am
primu loc corona :D
Member
Gold: 0.00
Jun 11 2011 04:54am
berea preferata=multi
Member
Gold: 5,629.00
Jun 11 2011 06:43am
becks lemon>becks>ursus>timisoreana . vara asta cam asa tau lucrurile .
in liceu era silva black nr 1
in faculta timisoreana
acuma de principiu becks :)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 11 2011 07:55am
obisnuiam sa beau si io silva neagra, dar de cand au mutat-o la pitesti are gust naspa, nu mai ii la fel de buna ca atunci cand era de la Reghin.

beau bere Van Pur de la Penny Market in ultima vreme, ii pe nimica o doza si super gust ok.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jun 11 2011 07:55am
dupa 6 ani in cluj, am ce bere credeti ca prefer ? :D

Sincer , o diferenta marcata fac doar intre pils si berea nefiltrata , sau cea neagra

#1 Bere nefiltrata (halba daca este )
#2 Bere Neagra
#3 Pils (Ceha daca este , daca nu, da-i sa curga )
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 11 2011 08:03am
Quote (Arx_X @ 11 Jun 2011 16:55)
dupa 6 ani in cluj, am ce bere credeti ca prefer ? :D

Sincer , o diferenta marcata fac doar intre pils si berea nefiltrata , sau cea neagra

#1 Bere nefiltrata (halba daca este )
#2 Bere Neagra
#3 Pils (Ceha daca este , daca nu, da-i sa curga )

Tu nu prea mergi la supermarket, sa iti iei bere de firma ? Numa prin pub-uri ?

Stiu bere ceha, cand am baut am fost satisfacut bine de ea, dar creca mai mult din cauza ca era tot timpu rece de la frigider. Era la Billa mai mult parca.

This post was edited by the_rest on Jun 11 2011 08:04am
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll