No stealing or scamming from other users within or outside of d2jsp,
for any real or virtual goods.Aici am gresit
Nu am citit bine regurile ..
Iar multi nu am prietene LincolnNavigator
Spre deosebire de alti useri eu chiar am prieteni,pe care in momentul de fata desafarsesc pedeapsa impreuna cu mine.
Exemplu .. Post facut de sora mea si chiar de mine cu 2 zile inainte sa isi faca cont jsp.
Singurul lucru care l-am facut eu este sa creez un cont jsp pentru un prieten care nici macar nu a reusit sa il foloseasca din cauza mea.
Oricum spre deosebire de alti stiu sa suport consecintele si spre deosebire de alti eu imi recunosc greseala ..
Apropo de mod's
Am spus adevarul cand am spus ca am dat pm a 5 mediatori INCLUSIV lui Kevin

Nu cred ca PM-ul tau a avut legatura,mai degraba au fost insistentele mele aka 3 PM-uri

Cu ocazia asta te rog frumos sa as aprecia sa iti vezi de CIORBA ta si sa nu iti mai bagi nasul in topicurile mele
Ma repet "PENTRU MINE ESTI DOAR UN MARTALOG BAGATOR DE SEAMA CARE CERSESTE ATENTIE DIN SPATELE PC-ului"
Cer scuze pentru post ,Avand tag-ul actual nu imi permit sa rezolv problema intr-un alt mod .
Nu este modul meu de actiune , indiferent de provocare.
In concluzie
Multe posturi si multe replici adresate tie de catre etc users te pot face sau m-a facut sa inteleg ca nu esti decat un perdant mediocru fara scoala si fara viitor.