d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ce Taran Esti Ba ...
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 50%
Apr 25 2011 02:09pm
... o data pe forumul asta se apuca si astia sa vorbeasca despre d2 si builduri , si tu inchizi topicul :( Off-topicul constructiv ar trebui lasat in pace , nu sa vii tu mot si sa inchizi ca sa mai fie inca un topic gri pe aici .

Si lincolnhawk , daca nu te pricepi la amazoane nu te baga si accepta-mi parerea de zeu in amazoane ca un sclav umil si pupincurist ce esti , ok ? Ai auzit si tu de rare shadow bow si gata ... alea sunt DOAR pentru amazon leagues unde nu se accepta faith . Si de ce ma rog ar avea legatura tipul de arc cu ce ai pe switch ? GMB are SIDA ?

Member
Apr 25 2011 03:34pm
Quote (naikon @ 25 Apr 2011 23:09)
... o data pe forumul asta se apuca si astia sa vorbeasca despre d2 si builduri , si tu inchizi topicul :( Off-topicul constructiv ar trebui lasat in pace , nu sa vii tu mot si sa inchizi ca sa mai fie inca un topic gri pe aici .

Si lincolnhawk , daca nu te pricepi la amazoane nu te baga si accepta-mi parerea de zeu in amazoane ca un sclav umil si pupincurist ce esti , ok ? Ai auzit si tu de rare shadow bow si gata ... alea sunt DOAR pentru amazon leagues unde nu se accepta faith . Si de ce ma rog ar avea legatura tipul de arc cu ce ai pe switch ? GMB are SIDA ?

altadata cand mai vrei fg moca, cere si tu rezonabil ca omu modest. sau cere direct items.
Member
Apr 25 2011 03:48pm
oricum, ma tot gandesc sa cumpar credits eve-online de tot fg-u. din nefericire, io trebe sa joc pe cartea "perfect world".
Member
Apr 25 2011 03:59pm
haha ai luat locked si pe asta ? :rofl: si mai zici ca nu esti scammer :huh: ?
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2011 04:20pm
Quote (naikon @ Apr 25 2011 10:09pm)

ok bro

uite cum facem... o sa fac un topic despre despre d2, builds etc
sa ne zici si noua cum sta treaba :) fara rautate -.-

ohh si draga boule nu am fost niciodata pupincurist ok? cand am gandit ca ceva nu e bine am zis... sa nu uitam de fazale facute lu arx
si altora

e2: arx inchide topicuri sa faca scor avand in vedere ca nu are timp sa se si joace

cate topic close exista la italieni spanioli suedezi etc

nici macar alea de flame nu sunt inchise.. de aia romania e mort

This post was edited by LincolnHawk on Apr 25 2011 04:32pm
Banned
Apr 25 2011 05:47pm
Quote (LincolnHawk @ Apr 25 2011 10:20pm)

ohh si draga boule nu am fost niciodata pupincurist ok? cand am gandit ca ceva nu e bine am zis... sa nu uitam de fazale facute lu arx
si altora

si sa nu uitam cum m-ai pupat in cur si ai momente in care ma pupi si acum , dar cum iti dau una peste nas cum incepi cu "scamere , hotule" , ipocrit cu doua fete ce esti .

lord_of_war , aka locked ... cum pula mea iti zice , ca am uitat . Taci naibii de hot ca n-am furat pe nimeni , spre deosebire de tine ... v-am ajutat si pe tine si pe ala si mi-ati furat 17k fg , doi loseri

Eu am fost un domn si voi ati fost jartele , v-am ajutat pe doi necunoscuti practic cu 17k fg , si voi n-ati fost macar in stare sa va cereti scuze labagiilor . Dar spre deosebire de voi , mie nu-mi pasa absolut deloc de pixeli , am si uitat de tine daca nu te bagai in seama acum , am si uitat care va erau nickurile de atunci . Iar tu vii acum si razi ca pizda proasta ce esti si te bucuri de raul altuia ca asa-s tiganii :D
Banned
Apr 25 2011 05:51pm
ah , si ca fapt divers ... am donat cam la 50 k fg minim in items si fg , in Eve Online am isk si caractere in valoare de 150k fg in caz ca apare Diablo 3 si e misto , care isk ii inmultesc la o rata de 30% pe luna , deci sa zicem ca intr-o luna fac profit minim de 30-40 k fg aproape fara sa ma misc ... chiar credeti ca imi pasa de voi si de scammer tag ? Obviously not .

Cand oi fi iar activ pe jsp , bag 40k si dau unlock pe brainpower , si ma uit la voi cum faceti spume :lol:
Banned
Apr 25 2011 05:52pm
Quote (the_rest @ Apr 25 2011 09:48pm)
oricum, ma tot gandesc sa cumpar credits eve-online de tot fg-u. din nefericire, io trebe sa joc pe cartea "perfect world".

tu joaca pe cartea "real life" , esti vai de viata ta omule ...
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2011 11:32pm
Quote (naikon @ Apr 26 2011 01:47am)
si sa nu uitam cum m-ai pupat in cur si ai momente in care ma pupi si acum , dar cum iti dau una peste nas cum incepi cu "scamere , hotule" , ipocrit cu doua fete ce esti .

lord_of_war , aka locked ... cum pula mea iti zice , ca am uitat . Taci naibii de hot ca n-am furat pe nimeni , spre deosebire de tine ... v-am ajutat si pe tine si pe ala si mi-ati furat 17k fg , doi loseri

Eu am fost un domn si voi ati fost jartele , v-am ajutat pe doi necunoscuti practic cu 17k fg , si voi n-ati fost macar in stare sa va cereti scuze labagiilor . Dar spre deosebire de voi , mie nu-mi pasa absolut deloc de pixeli , am si uitat de tine daca nu te bagai in seama acum , am si uitat care va erau nickurile de atunci . Iar tu vii acum si razi ca pizda proasta ce esti si te bucuri de raul altuia ca asa-s tiganii :D

doar ca vorbesc frumos asta nu inseamna ca pup in cur, nu sunt genul de om profitor dar ma rog cum zici tu

oricum esti o pizda de om care ii musca pe altii de cur fara motiv ratatu pulii mele...eu nu sunt giuvaieru sa ma iei cu dastea... eu imi bag pula in ma-ta clar

Quote (naikon @ Apr 25 2011 10:09pm)

Si lincolnhawk , daca nu te pricepi la amazoane nu te baga si accepta-mi parerea de scammerin amazoane ca un sclav umil si pupincurist ce esti , ok ? Ai auzit si tu de rare shadow bow si gata ... alea sunt DOAR pentru amazon leagues unde nu se accepta faith . Si de ce ma rog ar avea legatura tipul de arc cu ce ai pe switch ? GMB are SIDA ?

mia parut rau cand ai luat scammer tag... dar acum imi pare bine chiat ai meritat la cum te porti cu lumea

aa si raspunde la asta: de ce sa imi dai una peste nas? ce mm tiam facut?

This post was edited by LincolnHawk on Apr 25 2011 11:34pm
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Apr 26 2011 02:25am
Quote (LincolnHawk @ 26 Apr 2011 00:20)
si altora

e2: arx inchide topicuri sa faca scor avand in vedere ca nu are timp sa se si joace
t

ia o pauza , ca prea te-ai infierbantat .
si ca sa-ti raspund, desi nu meriti , naikon , cand o sa fim la fel de civilizati ca altii si o sa postati si alte chestii inafara de injuraturi si batjocura o sa ramana topicurile neatinse .

nu ma intereseaza ce fac altii in "curtea lor" , eu imi fac treaba, asa ca less QQ/pew pew si mai invatati ceva maniere, fie ele si pe un forum
Go Back To Romanian Topic List
Closed New Topic New Poll