Quote (naikon @ Apr 26 2011 01:47am)
si sa nu uitam cum m-ai pupat in cur si ai momente in care ma pupi si acum , dar cum iti dau una peste nas cum incepi cu "scamere , hotule" , ipocrit cu doua fete ce esti .
lord_of_war , aka locked ... cum pula mea iti zice , ca am uitat . Taci naibii de hot ca n-am furat pe nimeni , spre deosebire de tine ... v-am ajutat si pe tine si pe ala si mi-ati furat 17k fg , doi loseri
Eu am fost un domn si voi ati fost jartele , v-am ajutat pe doi necunoscuti practic cu 17k fg , si voi n-ati fost macar in stare sa va cereti scuze labagiilor . Dar spre deosebire de voi , mie nu-mi pasa absolut deloc de pixeli , am si uitat de tine daca nu te bagai in seama acum , am si uitat care va erau nickurile de atunci . Iar tu vii acum si razi ca pizda proasta ce esti si te bucuri de raul altuia ca asa-s tiganii

doar ca vorbesc frumos asta nu inseamna ca pup in cur, nu sunt genul de om profitor dar ma rog cum zici tu
oricum esti o
pizda de om care ii musca pe altii de cur fara motiv ratatu pulii mele...eu nu sunt giuvaieru sa ma iei cu dastea... eu imi bag pula in ma-ta clar
Quote (naikon @ Apr 25 2011 10:09pm)
... o data pe forumul asta se apuca si astia sa vorbeasca despre d2 si builduri , si tu inchizi topicul

Off-topicul constructiv ar trebui lasat in pace , nu sa vii tu mot si sa inchizi ca sa mai fie inca un topic gri pe aici .
Si lincolnhawk , daca nu te pricepi la amazoane nu te baga si accepta-mi
parerea de scammerin amazoane ca un sclav umil si pupincurist ce esti , ok ? Ai auzit si tu de rare shadow bow si gata ... alea sunt DOAR pentru amazon leagues unde nu se accepta faith . Si de ce ma rog ar avea legatura tipul de arc cu ce ai pe switch ? GMB are SIDA ?
mia parut rau cand ai luat scammer tag... dar acum imi pare bine chiat ai meritat la cum te porti cu lumea
aa si raspunde la asta: de ce sa imi dai una peste nas? ce mm tiam facut?
This post was edited by LincolnHawk on Apr 25 2011 11:34pm