Quote (Alexandru @ 17 Apr 2011 12:15)
Nu e vina nimanui. Daca erau destui jucatori reali pretul se tinea sus. Daca era priceguide ca inainte, se tineau preturile sus. Daca nu erau boti, nu erau asa multe items scumpe aparute.
e vina dupe-rilor ! adevaru este ca pe ladder sunt doua feluri de oameni: cei care profita de altii, si cei de pe urma carora se profita. Cine vrea sa joace jocu de 'fun', poate ramane linistit pe non ladder, mai ales de cand exista tokens.
edit: da' daca intrebi pe unu de pe urma caruia profita altii, ca el ii dinala de pe urma caruia se profita ? pai el precis va zice: NU dom'le, io's smecher care numa m-am echipat sa fac unpic de mf, si dupa aia castig io bine de tot !
edit2: imi aduc aminte cand or aparut banii aia cu eclipsa. A venit la noi la facultate unu care zice: am cumparat o bancnota cu eclipsa, am dat 20,000 de lei pe ea. Zice altu de langa el: ba amu o poti vinde cu 25.000 de lei ca atata ii pretu ! Primu: baaaaaaaa ce afacereeeeeeeeee, numa sa gasesti prostii ! Dar io stiam ca o hartie cu eclipsa era 5.000-10.000 de lei. Cine era prostu ? M-am tot gandit mult timp la asta. Prostu era cel care a ramas cu bancnota eclipsoidala, oare ? Indiferent ca a cumparat-o cu 5.000 sau 10.000 sau 20.000. Pentru ca azi nici o bancnota cu eclipsa nu mai valoreaza nimica, numai alea cu seria 00001 valoreaza ceva. Cine a cumparat cu 20.000 si vinde cu 25.000, respectu meu, a gasit un prost mai mare ca el.
This post was edited by the_rest on Apr 17 2011 03:47pm