d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Slow Down!
1234Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 8.43
Apr 13 2011 01:44pm
Member
Gold: 0.00
Apr 13 2011 01:50pm
interesanta povestea :)
Member
Gold: 287.00
Apr 13 2011 03:04pm
Quote (bitza @ 13 Apr 2011 20:50)
interesanta povestea :)

da e tare
Member
Gold: 17,707.00
Apr 13 2011 04:05pm
Partea trista este ca nu e o poveste.
Va asigur ca in cazul in care Lady GAGA era acolo si urla ( pentru ca de cantat nici nu poate fi vorba ), se aduna lumea ca la urs...

Cine si de ce ii face pe oameni sa nu remarce frumusetea si arta dar sa remarce prostul gust si impostura ?

Poate cu intrebarea asta sa stati un minut si sa va ganditi cum si de ce...sau poate nu.

Depinde doar de voi, ca de fiecare data !

FLO :)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 13 2011 04:25pm
Quote (FLOKING24 @ 14 Apr 2011 01:05)
Partea trista este ca nu e o poveste.
Va asigur ca in cazul in care Lady GAGA era acolo si urla ( pentru ca de cantat nici nu poate fi vorba ), se aduna lumea ca la urs...

Cine si de ce ii face pe oameni sa nu remarce frumusetea si arta dar sa remarce prostul gust si impostura ?

Poate cu intrebarea asta sa stati un minut si sa va ganditi cum si de ce...sau poate nu.

Depinde doar de voi, ca de fiecare data !

FLO  :)

Urletele lui Lady Gaga sunt mai frumoase decat fu*utele alea de sunete din vioara aia. A costat nu stiu cate milioane de dolari vioara ? Asta inseamna ca constructorii viorii au avut o ineficienta incredibila ! Asa am auzit povesti cu ochelari de vedere, care costau in evul mediu sume exorbitante si incredibile ... in ziua de azi datorita eficientei crescute a societatii, a muncitorilor, a tehnologiei, ochelarii de vedere sunt gratis cu reteta!

Asa ca io ma pis pe vioara aia si pe violonist, pt ca Lady Gaga rocks! Oamenii din metrou sunt practici, si cei care se duc la concertul violonistului si dau 100 de dolari locu sunt doar niste filfizoni snobi. Cut the bullshit then!
Member
Gold: 5,104.00
Apr 13 2011 06:59pm
Quote (the_rest @ 14 Apr 2011 00:25)
Urletele lui Lady Gaga sunt mai frumoase decat fu*utele alea de sunete din vioara aia. A costat nu stiu cate milioane de dolari vioara ? Asta inseamna ca constructorii viorii au avut o ineficienta incredibila ! Asa am auzit povesti cu ochelari de vedere, care costau in evul mediu sume exorbitante si incredibile ... in ziua de azi datorita eficientei crescute a societatii, a muncitorilor, a tehnologiei, ochelarii de vedere sunt gratis cu reteta!

Asa ca io ma pis pe vioara aia si pe violonist, pt ca Lady Gaga rocks! Oamenii din metrou sunt practici, si cei care se duc la concertul violonistului si dau 100 de dolari locu sunt doar niste filfizoni snobi. Cut the bullshit then!

Tu esti unu` dintre cele mai elocvente exemple de ce in romania troneaza bascalia, maneaua, samanta si prostia.
Hai muie si la gara.
Member
Gold: 0.00
Apr 13 2011 09:27pm

aia umblau cu kkt la cur ca nu stiau sa se stearga si isi faceau ochelari de vedere? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

u made my day !

Member
Gold: 0.44
Apr 13 2011 11:37pm

ti-a zis B4al cam tot ce trebuia ;) nu spun ca eu ascult opera sau chestii dastea dar totusi cum sa scoti prostiile alea pe gura ?:)) inseamna ca tu in loc de creier ai pamant de flori daca zici ca cei ce au facut vioara aia au fost ineficienti.

This post was edited by mistique on Apr 13 2011 11:48pm
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 50%
Apr 14 2011 01:01am
Quote (giuvaieru @ Apr 14 2011 03:27am)
aia umblau cu kkt la cur ca nu stiau sa se stearga si isi faceau ochelari de vedere? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

u made my day !

esti analfabet puiule , nici tie nici lui the_rest n-am ce sa va cer ... http://www.agir.ro/univers-ingineresc/istoria_ochelarilor_1714.html

Member
Gold: 8.43
Apr 14 2011 01:17am

Si la lady gaga cat costa un bilet la concert? Cred ca-i peste 100 sa vezi un asa zis show care de fapt e o porcarie mai mare decat Miss Piranda de la tigani.

In fine, zic ca faci trolling, astfel nu-mi inchipui o lipsa crasa de cultura desi ar trebui.
Go Back To Romanian Topic List
1234Next
Closed New Topic New Poll