d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > 13 Pasi Pentru Un Interviu De Succes
12Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.39
Mar 30 2011 03:41pm
1. De ce vrei sa lucrezi pentru noi ?

Vreau sa ma inconjor de ratati si oameni inferiori mie. Efecte benefice sunt de ambele parti. A "win-win" situation. Voi aveti un idol si ceva la care sa tindeti, eu pe d`alta parte intotdeauna ma voi simtii bine comparandu`ma cu voi. Plus ca voi cadea intotdeauna intr-o lumina favorabila. Boom de moral. Ambii castigam.

Sau in caz ca vreau sa adaug un plus de spiritualitate conversatiei :

- Mi-a soptit o voce. (Asta le sugereaza cumva ca esti perfectionist si ai dispune de un consilier 24/7.)

In ambele cazuri, sinceritatea e transparenta.

2.Ce stii despre firma noastra ?

Stiu tot, mai putin ceea ce firesc decat voi puteti sti. N-am cum sa stiu ceva stiut doar de oameni pe care nu-i stiu. Stiu insa ca poate nu stiu ca stiu.

3. Unde te vezi peste 5 ani ?
Pe La Rambla, in Barcelona, la numarul 174B, sub umbrela, exact langa ziare, purtand o camasa cambrata roz si o pereche de pantaloni azur si opincute bleu, plimband pinguinul. Sau pe Marte. In ambele cazuri, sigur pe Adina. (Pe langa atentia la detaliu, se sugereaza si disponibilitatea in a atinge noi orizonturi, efectiv, precum si preocuparea pentru natura).

4.Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?

Hai sa nu mai traim in trecut. Ce-a fost a a fost. Va asigur insa ca am exersat acel esec de cateva ori astfel incat m-am familiarizat cu el. In viitor, il pot repeta aproape perfect. (aici subliniem meticulozitatea )

5. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum?

Aici e viitorul intrebarii anterioare. Perfectiunea a fost atinsa.

6.Care a fost ultima carte pe care ai citit-o ? Ultimul film pe care l-ai vazut ? Ultimul eveniment sportiv la care ai asistat ?

Hmm.. carti .. "Cartea parturilor". - O ampla si elaborata teza pe marginea parturilor retinute impotriva vointei lor in canapele, fotolii si alte ustensile domestice. Astept cu interes volumul II, "Cum sa tragi un part fara regrete".

Filme ?

"Indiana Jones violeaza un rinocer"

-...?

- Collin Farell.

sau

"Pen-Ultimul Mohican" Aparent mai era unul.

"Indoors Boxing" - unde fireste, parintii ar fi protagonistii, eu arbitrul. Pentru ceva plin de stil pentru a impresiona oameni neimpresionanti : "Indoors hunting". Asta doar in caz in care te trezesti si dai de cineva dupa canapea.

7. Care este diferenta intre fostul angajator si noi ?
...cafeaua era mai buna.

8 Care este cel mai mare defect al tau?

a) Temperament obsesiv compulsiv dublat de violenta. Am omorat un om in inchisoare pentru ca practic mi-a pus o intrebare.

b) Mint mereu.

9. Care este cea mai mare calitate a ta ?

a) Sesizarea defectelor.

b) Sunt mereu sincer.

10. Care este salariul dorit?

Cat incape intr-un buzunar .... (numarandu`mi cateva pretioase minute buzunarele ) ...de cangur. Ei...niciodata nu poti avea totul.

11 . Vorbeste despre tine ...
Nu ma las prins in corzile gandirii fanteziste "fa ceva cu viata ta" . Asemenea prostii sunt demodate si reprezinta o formula sigura pentru insucces si dezamagire. Ma relaxez si iau fiecare lucru` la randu` lui. "Azi" la mine nu conteaza, sa fac ceva cu "azi" ar putea sa`mi fure timp pretios de odihna. Nu cred in autoritate de orice fel, in programe fixe si in colegi "de comitet"

12. Cum ai ajutat la cresterea vinzarilor ?
- As regula mai bine consumatorul. Cat sa le arat ca nu-mi pasa.

13. Cum ai ajuta la scaderea costurilor ?

- As regula mai bine producatorii. Cat sa le arat cat imi pasa.

Am ras, dar fara lacrimi
Frumos scris tibi

This post was edited by FloRin on Mar 30 2011 03:44pm
Member
Gold: 0.00
Mar 31 2011 04:19am
tibi ffind?
Member
Member
Mar 31 2011 12:16pm
nu mi sa parut amuzant
Member
Mar 31 2011 12:17pm
mie da
Member
Gold: 0.24
Apr 16 2011 03:32am
genial :))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 16 2011 09:32pm
adevaru este ca trebuie sa fii pregatit la intrebarile de la interviu. dar la interviu nu e intrebari decat 50%, restul este tinuta fizica, modul de a vorbi, punctualitatea, daca ai defecte groaznice cum ar fi faptu ca esti o fata, etc ! deci, the_rest.
Member
Apr 16 2011 10:36pm
Quote (the_rest @ Apr 17 2011 05:32am)
adevaru este ca trebuie sa fii pregatit la intrebarile de la interviu. dar la interviu nu e intrebari decat 50%, restul este tinuta fizica, modul de a vorbi, punctualitatea, daca ai defecte groaznice cum ar fi faptu ca esti o fata, etc  ! deci, the_rest.

cel mai bun post al tau de ceva timp
Member
Apr 17 2011 01:07am
Quote (the_rest @ Apr 17 2011 05:32am)
adevaru este ca trebuie sa fii pregatit la intrebarile de la interviu. dar la interviu nu e intrebari decat 50%, restul este tinuta fizica, modul de a vorbi, punctualitatea, daca ai defecte groaznice cum ar fi faptu ca esti o fata, etc ! deci, the_rest.

ba taci ca nu ai de unde sa sti!
tu confunzi fetele cu aia care au cercel in ureche...de aia sunt depunctati la un interviu
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 50%
Apr 17 2011 05:07am
Quote (the_rest @ Apr 17 2011 03:32am)
adevaru este ca trebuie sa fii pregatit la intrebarile de la interviu. dar la interviu nu e intrebari decat 50%, restul este tinuta fizica, modul de a vorbi, punctualitatea, daca ai defecte groaznice cum ar fi faptu ca esti o fata, etc  ! deci, the_rest.

tu unde lucrezi ? Mai esti broker sau ce naiba erai ? :lol:
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Closed New Topic New Poll