Quote (the_rest @ Mar 5 2011 08:31pm)
Deci wtf ma duc la cora vineri, se da coca cola pe degeaba, si imi da si o punguta de paste fainoase baneasa, 200grame numa. ok dar sambata ma duc iara cu mama de mana sa nu ma pierd sau sa ma fure vreo fata sa vedem ofertele de sambata, era ala cu coca cola iara, numa ca nu da coca cola numa paste ca zice ca fata care da coca cola trebe sa vina, noi jmecheri mergem fiecare sa ne dea de doua ori. si dupa aia se schimba tipu cu o fata, care da si coca cola si paste. deci pana la urma inca 4 pungi de paste gratis.
ok acuma trebe sa fac paste, sa cumpar cascaval si usturoi. d-apoi io m-am speriat ce preturi au alea! cascavalu era cate 16 lei kilu amu vreo 3 luni, saptamana trecuta am luat cu 17.99 penteleu de la magazinu unicarm, azi era 22.44. si la cascavalu clever de la billa, era 15.99 si l-a facut 18.99 de craciun cand am cautat ultima data, azi era 22.99. LA Cora si la Kaufland is cele mai scumpe cascavaluri, sub 25 de lei nu gasesti, dar acolo de mult is asa scumpe.
La usturoi iara preturi de te sperii, dupa ce iarna trecuta era cu 8-9 lei kilu, din spetembrie anu asta tot 18-20 de lei kilu, acuma ii drept ca tot 20 de lei kilu la cora si kaufland, dar la billa era 29.99 kilu de usturoi ! no bine domnilor jmecheri, io ma foot in voi, deci wtf iau un sfert de usturoi care era rupt, si inca un usturoi care era cel mai mare si mai frumos, apoi la cantar cantaresc ala sfertu si pun pretu pe ala marioc. M-am uitat cat ar fi costat normal ala mare: 2.08 ron, sfertu a fost 0.46 ron. Deci am luat usturoiu mare cu 46 de bani pana la urma, l-am platit cu cardu! altceva n-am luat.
Pana la urma cu cascavalu imi voi lua o punga de parmezan ras de la napolact, is din cluj si este un magazin napolact peste drum. ii 6.70ron 200 de grame dar ii o punga plina. Deci wtf, cascaval rau ii scump, cascaval bun ii tot scump ... pai cumperi bun ! Si usturoi numa de la billa mai cumpar ! ca daca il iau numa cu 20 de lei kilu, cand cantaresc un sfert de usturoi iese prea putin, se prind aia la casa.
Romania te iubesc ! basescu ii de vina, ca l-a pus pe boc si pe PDL si aia fura bine ca noi sa platim preturi astronomice.
fixed!
cat despre ce se intampla... e foarte adevarat
e: lasate de cola ca eu am probleme cu ficatu de la cola/fumat si alte chimicale
This post was edited by LincolnHawk on Mar 5 2011 12:49pm