d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Perfect World Game > Tips ?
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,707.00
Oct 17 2010 12:13pm
perfect world game

ma gandesc sa incerc sa vad cu este

cateva pareri cum sa incep ?
server
char
craft skill ?

si altele ce ma pot ajuta

multumiri,

FLo :)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Oct 17 2010 05:02pm
wikipedia? sau forumuri?

ah, tu vrei mura in gura.

This post was edited by dead_mayhem on Oct 17 2010 05:02pm
Member
Gold: 287.00
Oct 18 2010 12:40am
clericul si barbarul (untamed male) sunt cele mai cautate charuri. pentru pvp (player vs player) e noua clasa. Assasin (tideborn). cei mai buni DD (Damage Dealer) din joc sunt archerul si Psychic, magul de tideborn.
cat despre servere nu pot sa te sfatuiesc unu concret.. ce iti pot zice e ca DreamWeaver e o mare prostie.. de mai mult de un an cred, clanul calamity parca reineaza toata harta.. nu e nimeni pe server sa se bata cu ei.. eu am jucat o perioada pe cel mai nou server .. RagingTide.
daca vrei te pot ajuta cu sfaturi cum sa incepi.. cum ar trebui sa pui punctele si cum si ce inseamna prescurtarile din joc si cam ce ar trebui sa faci :P
Member
Gold: 17,707.00
Oct 18 2010 02:29am
Quote (leXu @ 18 Oct 2010 09:40)
clericul si barbarul (untamed male) sunt cele mai cautate charuri. pentru pvp (player vs player) e noua clasa. Assasin (tideborn). cei mai buni DD (Damage Dealer) din joc sunt archerul si Psychic, magul de tideborn.
cat despre servere nu pot sa te sfatuiesc unu concret.. ce iti pot zice e ca DreamWeaver e o mare prostie.. de mai mult de un an cred, clanul calamity parca reineaza toata harta.. nu e nimeni pe server sa se bata cu ei.. eu am jucat o perioada pe cel mai nou server .. RagingTide.
daca vrei te pot ajuta cu sfaturi cum sa incepi.. cum ar trebui sa pui punctele si cum si ce inseamna prescurtarile din joc si cam ce ar trebui sa faci :P

multumesc
Member
Gold: 287.00
Oct 18 2010 07:03am
eu am vandut tot de pe ragging tides server . mai am foarte putine prostii pentru barbar lvl 30-40. si un mold de arma 40 (material sa faci item unic. itemul preia stats moldului cu variatii ca in diablo :P)
ah am uitat sa iti ai zic ca.. venomancer e singurul personaj care poate avea pet luptator:P restu pot avea pet numa sa vina dupa el. veno poate sa faca pet din aproape orice monstru de pe harta :P
veno creste foarte repede si e singurul pcaracter cu care poti sa joci solo.. veno poate face singur/a dudgeons, boss.. sunt 2 pet unici in joc. hercules pentru pe jos si phoenix pentru in aer si pamant. daca ii iei hercule la o veno nu iti mai trebuie nimic :D hercu' tankeaza si asa bati tot dar.. 1 herc e in jur de 100 milioane (de bani in joc ofc)
mai dami pm unde si cu ce joci si te pot ajuta

This post was edited by leXu on Oct 18 2010 07:06am
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll