Mia instalat un tovaras decurand linux ubuntul 10.04 version pe 2x stickuri ....
si am cateva probleme dar nu sunt sigur daca problemele astea sunt din cauza laptopului meu sau din cauza linuxu-lui asta / sau din cauza internetului meu ...
Eu am internetul de la Upc , dar pana acum nu am avut probleme cu el , sa misca si inca se misca foarte bine netu asta ...
Dar problema mea care este , de vro 2-3 saptamani incoace , site-ul asta pe care suntem mai tot timpul mi se misca foarte prost + Ladder Slasher , am un lagg ingrozitor

... inca tot nu stiu din ce cauza am lagggul asta ...
1. Mai foloseste careva dintre voi Linux Ubuntul 10.04 ?
2. Mai are careva internet de la upc ? va plangeti de netu asta?
3. Aveti lagg ? ( din ce cauza ? )
4. Folosesc Mozilla Firefox version 3.6.3 ... so misca mozilla firefox asta prost ?
totusi nu cred ca ar fii laptopul meu de vina sau internetul meu ...
++ care se pricepe si cunoaste linux ubuntul va rog sa ma ajutati si pe mine , pentru ca am cateva nelamuriri referitor la programul asta , cei care va pricepeti puteti sa imi dati 1 pm

Va rog sa nu faceti spam in topicul meu , cei care nu se pricep la ceea ce am mentionat eu mai sus , va rog nu va amestecati. Eu am nevoie doar de ajutor aici . Multumesc !
Ps: nu stiu daca am fost foarte explicit , dar in caz ca nu a-ti inteles 100% va pot explica mai bine
This post was edited by romeo_boss on Oct 4 2010 02:28pm