d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Auzi Ba, ''salutul Romanesc'' > La Tout Le Monde En Parle
1235Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Apr 20 2010 01:27pm
Luavas neamu la pula de tigani fraieri, iauite ce ne fac. Se caca francezii pe ei de ris:

This post was edited by GayPk on Apr 20 2010 01:27pm
Member
Gold: 5,629.00
Apr 20 2010 03:54pm
nu e vina lor . e o reactie corecta la realitatea de zi cu zi din franta . da , este deplasat si nesimtit , dar ce sa faci ? suntem asa de liberi in democratia noastra incat nu poti sa faci nimic cand ti se insulta onoarea .

cu aceasta ocazie , transmit un "la multi ani" unui mare om care daca-si termina treaba , nu se mai intampla acest lucru . in 20 a fost ziua lui . La multi ani unchiule Adi

:D
Member
Gold: 10,650.29
Apr 21 2010 02:46am
Quote (GayPk @ 20 Apr 2010 21:27)
Luavas neamu la pula de tigani fraieri, iauite ce ne fac. Se caca francezii pe ei de ris:

http://www.youtube.com/watch?v=03b0P-9HAck

Pai daca au dreptate.
Am avut si avem ocazii sa scapam de statutu asta de oameni prosti dar nu prea se vrea :))
Member
Apr 21 2010 11:00am
Quote (Rizwan @ 21 Apr 2010 10:46)
Pai daca au dreptate.
Am avut si avem ocazii sa scapam de statutu asta de oameni prosti dar nu prea se vrea :))

mda.. suntem prea bine manipulati si am invatat sa traim cu frica de rate la banci si de stat.. deja suntem controlati... am fost sedusi cu imprumuturi bancare si acum suntem indatorati... nu putem schimba prea multe lucruri in aceste situatii.

acum ne'a ramas sa lucram zi de zi pt a ajunge la final de luna . incasand un salariu mizerabil din care ne ramane ce ? fix pula.. intre rate / impozite& taxe exagerate etc..etc..

si culmea .. nici nu putem cere o marire de salariu .... de ce ? din acelasi motiv.. e atat de primitiva lumea in Romania ca le e frica sa deschida gura... gandind ceva de genul : daca raman fara munca , ce fac ??? cu ce platesc datoriile ?

mai traieste decent daca poti ....

cand pe zi ce trece se tot inventeaza cate ceva ca ne mai stoarca de bani.. si noi , cei care simtim aceste lucruri nu facem nimic din motivele de mai sus :

ultima care am simtit'o eu a fost pasaportul. cum inainte era pe 5 ani si cosa doar 1 mil .. ce'au zis oamenii ? hai sa ii stoarcem de bani : inventam pasaport temporar si electronic.

temporar = 1 an si costa 2 mil si ceva ( ti'l da in aceeiasi zi)
electronic : 5 ani si costa vreo 3 mil. (20-40 zile)

si wow. daca ai o alatorie urgenta de facut tre sa faci temporar deoarece nu poti astepta electronicul ( care de fapt e la fel ca cel anterior doar ca e mai scump si dureaza mai mult)

Sa traiasca Romania ! ! !

This post was edited by ThE_BvC on Apr 21 2010 11:03am
Member
Gold: 10,650.29
Apr 21 2010 11:03am
Quote (ThE_BvC @ 21 Apr 2010 19:00)
mda.. suntem prea bine manipulati si am invatat sa traim cu frica de rate la banci si de stat.. deja suntem controlati... am fost sedusi cu imprumuturi bancare si acum suntem indatorati... nu putem schimba prea multe lucruri in aceste situatii.

acum ne'a ramas sa lucram zi de zi  pt a ajunge la final de luna . incasand un salariu mizerabil din care ne ramabe ce ? fix pula.. intre rate / impozite& taxe exagerate  etc..etc..

mai traieste decent daca poti ....

cand pe zi ce trece se tot inventeaza cate ceva ca ne mai stoarca de bani.. si noi , cei care simtim aceste lucruri nu facem nimic din motivele de mai sus  :

ultima care am simtit'o eu a fost pasaportul. cum inainte era pe 5 ani si cosa doar 1 mil .. ce'au zis oamenii ? hai sa ii stoarcem de bani : inventam pasaport temporar si electronic.

temporar = 1 an si costa 2 mil si ceva ( ti'l da in aceeiasi zi)
electronic : 5 ani si costa vreo 3 mil. (20-40 zile)

si wow. daca ai o alatorie urgenta de facut tre sa faci temporar deoarece nu poti astepta electronicul ( care de fapt e la fel ca cel anterior doar ca e mai scump si dureaza mai mult)

Sa traiasca Romania ! ! !

Ce vrei bă, nişte ţărani.
Member
Gold: 11,362.14
Apr 21 2010 11:31am
ce bine ca nu sunt roman !
Member
Gold: 287.00
Apr 21 2010 11:35am
Quote (Forb1ddeN @ 21 Apr 2010 18:31)

ce bine ca esti tigan :))
ps. scuze dar nu m'am putut abtine :))
Member
Warn: 10%
Apr 21 2010 12:02pm
Quote (Forb1ddeN @ 21 Apr 2010 18:31)

Quote (leXu @ 21 Apr 2010 18:35)
ce bine ca esti tigan :))
ps. scuze dar nu m'am putut abtine :))

eu sunt mandru ca sunt Roman !!!!!

Cititi post va rog :HUG:

cine ? , inafara de noi s'au batut cu otomanii ?

cine , s'au vandut rusilor intorcand armele impotriva germanilor ?

cine are atata istorie ca noi ?

cine a facut imprumuturi la fmi din prorpii interese marind datoria tarii la sume extreme , care bineinteles trebuie sa o palteasca fiecare roman in parte ¿ scazand asa pensiile/ salariile / etc.. etc.. si ridicand preturile alimentelor de baza si pe langa asta tot felul de impozite noi...

cine mai are politici care admit in plina campanie electorala ca au pierdut deoarece celalalt partid a furat mai bine ??

in ce tara voteaza pana si cei ce au murit ?? ( cred ca si strabunicul a votat :LOL: )

ce tara are mai multe legi decat Romania ?

cine lucreaza pe temirce in orice loc din lume pt a'si hrani familia ?

cine emigreaza pe peste tot pt a incerca sa duca o viata mai buna ca cea de acasa ? lasand in spate prieteni , familie , etc.etc..

in ce tara mai vezi masini ca in Bucuresti ?

in ce tara din lume mai sutn preturile asa de scumpe la apartamente ca in Bucuresti ? ( din cate am inteles un apartament in Buc costa cat doua case in Londra ..sau ceva asemanator)

in ce tara mai vorbeste xx% din populatie cate trei libmi ? 60% + cate 2 .

cine are mai multe fete la produs prin lume ?

cine isi tradeaza prietenii de'o viata din propriu egoism si interes ?

cine ? cine ?

Suntem Top 1 mai la tot :banana: :banana: :banana:

This post was edited by puyu on Apr 21 2010 12:15pm
Member
Warn: 10%
Apr 21 2010 12:13pm
scz de repost
era prea lung anteriorul :D

si acum ma duc afk. ca am datorii pana si in joc :D

nici eu nu m'am putut abtine lexule :LOL: