Quote (kelz0 @ Apr 18 2010 03:56pm)
un team care sa se ajute intre ei? sau tu stii sa ajuti pe cineva?
nn kelzo ce tiam facut? eu nu ma joc pe soft :ph34r: :blink: :bouncy: :o :unsure:

eu tiam cerut tie ceva ?

in primul rand invata puyule si multi alti sa va ridicati singuri pe picioarele voastre fara sa mai cereti la alti...
stiti numai sa cersititi / imprumutat fg sau dati free items rush act 1 norma act 5 hell ? etc .... si voi stiti diablo "mancavas`' voi astia pro players"
this shit can be long !!!!!!
kelzo aici nu ai deloc dreptate .. daca mada sau numai shtiu eu cine nu te vor in team pe hc sau ce facetzi voi acolo asta nu inseamna k tre sa fii asha q totzi .. pentru ca tu dak zici k teai ridicat pe picioarele tale bv tzie dar altzii nu au 20 de cd-keys si le trebuie o mana de ajutor ! daca eshti asha shi in real life..(numai pentru tine ) nush ce fel de prieteni/e ai.
Dupa cum stii radu ajuta pe toata lumea , eu ajut pe toata lumea , puyu ajuta si el , km toti ne ajutam pentru ca dak nu am fii unul pentru celalat un strain nu te ajuta .. asha k lasa tu vorba asta " FII PE PICIOARELE TALE " k stii bine knd jukm hc .. te ajutam si eu , te ajutau multi ..
P:S: shtii k nu am nik q tine dar numai fii asha atzos
This post was edited by bfrulz on Apr 18 2010 10:39am