d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Avem Alegeri > Cu Cine Votati ?
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 20 2009 02:32pm
Deci io imi si bag ceva in Basescu ! ca mama e jucatoare la Bursa si numa vine Basescu la televizor: "pai stiti ca eu vreau sa fac pe plac majoritatii ..." si deja si incepeau sa bage ordine de cumparare in piata si sa creasca actiunile, si spune Basescu mai departe: "asa ca m-am gandt sa il propun prim ministru pe Negoita" apoi a fost ca un dus rece, s-a si dus in buda bursa cu -5% direct.

Sau daca iese Geoana li frica la investitori ca baga banii in proiecte sociale si nu mai face investitii, asa ca io creca votez cu Antonescu.
Member
Warn: 10%
Nov 20 2009 03:51pm
dar daca facem si noi un partid ??

cum a zis becali la nasul. cica: nu se poate domnule. daca eu faceam politica eram mai bogat. cum asa? tre sa fi idiot sa vezi cum iti trece mierea prin mana si sa nu bagi si tu ceva in buzunar.

apoi am citit in ziar un banc : Unu care candida zice: ultimul presedinte/partid/guvern v'a furat in ultimi 4 ani fara bun simt. Dati'mi si mie o sansa.

deci ma intreb : oare merita sa votam ? app lipseste din pol : nu votez !!!!

This post was edited by puyu on Nov 20 2009 03:52pm
Member
Warn: 100%
Nov 20 2009 04:01pm
hai sa zic si eu un banc legat de politica ...

doua sate , unul din Romania si unul din Franta , se infratesc , ca asa e moda ^^
si se duce primarul roman in vizita la cel francez ... ala avea o vila mica si cocheta , mobilata fain , cu tot ce trebuie .
il intreaba romanul : cum ai avut dom`le bani sa iti faci asa casa faina ?
francezul il duce la geam si-i arata autostrada din fata : "vezi tu autostrada aia ? jumatate din fondurile primite de la stat ca sa o construiesc e acolo , jumatate e aici"
peste un an , vine francezul in romania ... romanul avea un palat super , cu 20 de camere , blabla ...
il intreaba francezul : cum iti permiti sa faci asa palat domnule , ca in romania e saracie din cate am auzit ...
il ia romanul si-l duce la geam : "vezi tu autostrada aia de acolo ? "
francezul : "nu vad nimic ..."
romanul : "pai e toata aici"

iar eu il votez pe Baselu , asa cum e el ... Geoana e prea pampalau , si Antonescu n-are nici o treaba ^^
Member
Gold: 3,537.10
Nov 20 2009 04:09pm
http://www.piticigratis.com/2009/11/sa-votam-gratis/

ca tot eram si la bancuri:

"O babuta tot sta in cabina de vot. Iese baba dupa 15 min si intreaba: Maica, futu-va-n gura se scrie legat sau despartit?!"

This post was edited by noghri on Nov 20 2009 04:12pm
Member
Gold: 5,629.00
Nov 20 2009 04:17pm
inca ma mai gandesc .

DAR .. Base nu-l mai votez pentru ca nu am simitit in anii ce-au trecut ca a facut ceva pentru mine .
Geoana - mi se pare fricos , influentabil , si partidist convins . Nu am nevoie sa vina pdsr-u cu majoritatea si sa fie doar scandaluri .
Antonescu - pe cat mi-a placut in trecut ... incepe sa mie se pare depasit . Nu cred ca are "maturitatea" necesara pentru presedintie .
CV Tudor - lol
Becali - loool
Hunor - lol ildiko
Oprescu - Cand ma uit la el , cu toate ca nu stiu mare lucru despre el .. vad un hot si un parsiv . Tind sa am incredere in simturile mele :)
Restul .. nu prea au treaba cu politica

Si cu toate astea .. cred ca-l voi vota pe remus cernea . Mi se pare un om destept , deschis , iar cu niste consilieri buni sigur face treaba . Ar face un guvern de tehnocrati , din care sper macar doi sa aibe sange intre picioare sa taie-n stanga si-n dreapta ca sa faca ce trebuie pentru oameni , nu partid .
Member
Gold: 0.50
Nov 20 2009 06:34pm
Basescu ca legalizeaza drogurile :))) ahahahaa ca orice adolescent!
Member
Warn: 10%
Nov 20 2009 10:01pm
Quote (Cipy @ 21 Nov 2009 01:34)
Basescu ca legalizeaza drogurile :))) ahahahaa ca orice adolescent!

offff..

sa vars o lacrima sau sa strig vreau si eu ?

aleg prima varianta... e trist.

oricum asta nu se va intampla in Romania. ies foarte muti bani din droguri la noi in tara.. ce interes ar avea sa le legalizeze ?

si nu cred ca ar fi posibil.. ne'ar da uniunea in cap.

This post was edited by puyu on Nov 20 2009 10:03pm
Member
Nov 21 2009 01:16am
in cinci ani ce a facut basescu ? da-ti-mi si mie un exemplu de ce a facut ! n-a facut nimic asa-i ? numa s-a certat cu Tariceanu si apoi cu s-a certat cu PSD. Pai numa ca s-a certat cu ala si cu ala io nu il votez !

si ca sa nu te duci la vot, e ca si cum ai vota cu Basescu, ca ala face smecherii electorale cu autobuzele pline cu votanti.
Member
Gold: 1.39
Nov 21 2009 05:26am
daca ar fi fost sa am 18 ani las fi ales pe becali sau pe vadim

This post was edited by FloRin on Nov 21 2009 05:26am
Member
Gold: 330.00
Nov 21 2009 10:55am
Quote (puyu @ Nov 20 2009 09:51pm)
dar daca facem si noi un partid ??

cum a zis becali la nasul. cica: nu se poate domnule. daca eu faceam politica eram mai bogat. cum asa? tre sa fi idiot sa vezi cum iti trece mierea prin mana si sa nu bagi si tu ceva in buzunar.

apoi am citit in ziar un banc : Unu care candida zice: ultimul presedinte/partid/guvern v'a furat in ultimi 4 ani fara bun simt. Dati'mi si mie o sansa.

deci ma intreb : oare merita sa votam ? app lipseste din pol : nu votez !!!!

Ahaha, colosal.... :)
Go Back To Romanian Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll