pt cs folosesti numai wf. daca vrei sa nu ai probleme cu multimea, baga un cham in el face minuni.
armura: sunt 2 posibilitati - tyrael cu jewel ed/ias, cu ocazia poti renunta si la raven si pui al doilea inel rar cu nice mods. si primesti si o gramada de str. a doua posibilitate este evident fortitude.
helm: rar cu 2 ama/frw/res/etc. preferabil cu 2 sox. ca sa pui in el jewel ed/ias
amuleta: highlords. o sa iti faca minuni la diablo.
inele: depinde de armura. daca folosesti tyrael...foloseste 2 inele galbene cu leech/res/viata/dex etc.
picioare: wt-uri. iti dau str/vita/dmg si mf.care iti prinde bine in cs.
manusi: pvm recomand numai loh. au evident ias, care iti prinde bine, dar e acel 350% dmg against demons cacator

belt: nosferatu
merc: rogue din actul 1, cold arrow, echipata cu forti, faith si un helm cu leech.
la skilluri: 20 ga/ 10 multi/ 1 strafe (nu iti trebuie mai mult, oricum in cs e mai folositor multi decat strafe.). eventual poti baga un punct in cold arrow.dar eu il regret. mi se pare mult mai folositor magic arrow (acolo ramane doar 1 pct). critical strike 20/ penetrate 20/ pierce 1.
iti recomand macar 1 pct la valky, e la naibii de folositoare mai ales la tancat. iar la dodge/evade/avoid....e la libera latitudine.... eu de pilda am 10 dodge/10 evade/1 avoid.
stat points: eu am mers pe stilul glass cannon = totul in dex. mi-am permis in momente de neatentie sa mor p sc (ajung la 1.1 k viata cu bo). daca esti pe hc, se poate schimba un pic felul in care iti distribui punctele.evident acolo nivelul de atentie e altul :).
ps: multi o sa zica ca nu ajung la mult dmg cu build-ul asta...dar eu zic ca e destul sa faca tot jocul. si mi se pare foarte buna alegere merc-ul cu faith pt sporirea dmg-ul si ias-ului.
This post was edited by noghri on Nov 4 2009 09:12am