d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Bow Ama Pt Chaos Sanct > Cine Stie Cum Se Face
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 330.00
Nov 3 2009 10:05am
As dori sa fac o bow ama pt chaos sanctuary si nu stiu exact cum se face...adika am asa idee ca am citit o gramada de ghiduri dar as vrea parerea cuiva experimentat de aici, cine a mai avut, dc se descurca bine, e practic un singur fizical imun la sigiliul din dreapta, la vircolacii aia...Voi cum o faceti, pe multi? pare mai elegant asa...as prefera parerea cuiva care a avut succes cu asa ceva, adica sa curete tot cs-ul rpd si fara probleme
Pe scurt, vreau sa stiu cum o echipati, la ce skiluri puneti, si cam cit la stats...
Ms mult...

This post was edited by onlythebrave on Nov 3 2009 10:12am
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Nov 3 2009 12:31pm
ice strafe multi / freezing arrow ? mega ias :)):D::D:DD

This post was edited by kelz0 on Nov 3 2009 12:31pm
Member
Nov 3 2009 12:44pm
prima oara am vrut sa o fac pe ice/strafe, da sa stii ca nu e asa eficienta la cs ca multi....multi mi se pare mai eleganta...dar principalul skil de dmg? eu nu sunt incintat de guided sincer, si totusi imi mai tb ceva pt rarii imuni si pt diablo, altfel dureaza o vesnicie si mai si mori linga ei....sugestii?
si la eq cred ca wf e cel mai bun la dmg, cu merc faith, dar dc pun ber in wf pt extra cb si 40/15 in casca are ceva? ma gindeam la un giant skull 2 sox cu 2 de 40/15...
si armura coh sau forty? eu am vazut ca merge bine si cu coh,l are si dmg reduce si ll si e super.....
hai mai ziceti si voi ceva...

This post was edited by onlythebrave on Nov 3 2009 12:48pm
Member
Nov 4 2009 01:06am
Quote (onlythebrave @ Nov 3 2009 06:44pm)
prima oara am vrut sa o fac pe ice/strafe, da sa stii ca nu e asa eficienta la cs ca multi....multi mi se pare mai eleganta...dar principalul skil de dmg? eu nu sunt incintat de guided sincer, si totusi imi mai tb ceva pt rarii imuni si pt diablo, altfel dureaza o vesnicie si mai si mori linga ei....sugestii?
si la eq cred ca wf e cel mai bun la dmg, cu merc faith, dar dc pun ber in wf pt extra cb si 40/15 in casca are ceva? ma gindeam la un giant skull 2 sox cu 2 de 40/15...
si armura coh sau forty? eu am vazut ca merge bine si cu coh,l are si dmg reduce si ll si e super.....
hai mai ziceti si voi ceva...

iti dau un pont eu cand aveam timp acum 2-3 ladder imi faceam char pe single player testam tot felul de guides ... ;) bowa e buna de duels Ga ajungand la 9-13k multi la 8-9k ;)
Member
Nov 4 2009 01:10am
Quote (kelz0 @ Nov 4 2009 07:06am)
iti dau un pont eu cand aveam timp  acum 2-3 ladder imi faceam char pe single player testam tot felul de guides ... ;) bowa e buna de duels Ga ajungand la 9-13k multi la 8-9k ;)

30 frw 120 40 ed circlet
hl/cats
wf/faith
ar dex ll ring raven
nosferatu
nice bowa gloves am eu unuele
wt
forty
max ar life / frw pasive etc

0 str
full dex
0 life
0 energy

20 ga automat
1-5 multi 1 jab 1 strafe etc
20 dodge
20 critical strike
slow miles / decoy ptr duel
avoid evade penetrate 15-20 pierce

daca am mai omis ceva feel free to pm me :)

This post was edited by kelz0 on Nov 4 2009 01:18am
Member
Trader: Scammer
Nov 4 2009 06:33am
Eu am o bowa care face lejer diablo runs si baal runs. Are faith gmb 14-2-3 345ed, hl, 2xraven20, LoH, gore sau ww, gulli ber-ed. La physical imunes ajunge magical arrow (1 skill numa pus), din vreo 10 sageti moare imunu. Si strafe numa folosesc, dar am pus si la multi shot 20 si la guided arrow vreo 10. Mai bine puneam in loc de multi shot la valkyrie.

mercu: a2 might cu pride, forti si dream ar fi foarte bune dar eu le-am vandut ca joc non ladder si am luat bine pe ele.

si trebuie sa pui neaparat ceva puncte la vita, ca altfel moare de la strangler ca au teleghidat.

This post was edited by the_rest on Nov 4 2009 06:40am
Member
Gold: 3,537.10
Nov 4 2009 09:02am
pt cs folosesti numai wf. daca vrei sa nu ai probleme cu multimea, baga un cham in el face minuni.

armura: sunt 2 posibilitati - tyrael cu jewel ed/ias, cu ocazia poti renunta si la raven si pui al doilea inel rar cu nice mods. si primesti si o gramada de str. a doua posibilitate este evident fortitude.
helm: rar cu 2 ama/frw/res/etc. preferabil cu 2 sox. ca sa pui in el jewel ed/ias
amuleta: highlords. o sa iti faca minuni la diablo.
inele: depinde de armura. daca folosesti tyrael...foloseste 2 inele galbene cu leech/res/viata/dex etc.
picioare: wt-uri. iti dau str/vita/dmg si mf.care iti prinde bine in cs.
manusi: pvm recomand numai loh. au evident ias, care iti prinde bine, dar e acel 350% dmg against demons cacator ;)
belt: nosferatu

merc: rogue din actul 1, cold arrow, echipata cu forti, faith si un helm cu leech.

la skilluri: 20 ga/ 10 multi/ 1 strafe (nu iti trebuie mai mult, oricum in cs e mai folositor multi decat strafe.). eventual poti baga un punct in cold arrow.dar eu il regret. mi se pare mult mai folositor magic arrow (acolo ramane doar 1 pct). critical strike 20/ penetrate 20/ pierce 1.

iti recomand macar 1 pct la valky, e la naibii de folositoare mai ales la tancat. iar la dodge/evade/avoid....e la libera latitudine.... eu de pilda am 10 dodge/10 evade/1 avoid.

stat points: eu am mers pe stilul glass cannon = totul in dex. mi-am permis in momente de neatentie sa mor p sc (ajung la 1.1 k viata cu bo). daca esti pe hc, se poate schimba un pic felul in care iti distribui punctele.evident acolo nivelul de atentie e altul :).

ps: multi o sa zica ca nu ajung la mult dmg cu build-ul asta...dar eu zic ca e destul sa faca tot jocul. si mi se pare foarte buna alegere merc-ul cu faith pt sporirea dmg-ul si ias-ului. :)

This post was edited by noghri on Nov 4 2009 09:12am
Member
Nov 4 2009 11:17am
multumesc, sunt coplesit ca ati fost amabili si mi-ati raspuns, sa stiti ca nu o sa scapati de pm-uri... :)
Dc mai aveti si alte pareri le astept, stiu ca nu este strategy forum dar prinde bine sa poti vb pe limba ta... :)
Member
Gold: 3,537.10
Nov 4 2009 11:50am
http://www.dcboard.de/viewtopic.php?t=7786

nu e nevoie sa te inregistrezi. e doar o discutie interesanta vis-a-vis de cum sa faci o bow ama.

problema e la fel in cazul meu.am vrut o ama de cs, nu una de pvp. dar la felul in care eu mi-am facut-o, e vorba de schimbare de echipament in functie de ce vreau :).

poate ca sa fiu si mai explicit cu alegerea unor iteme:

cham in wf: nu inseamna mult acel freeze target, dar face minuni, mai ales cand dai cu multiple in multimea furioasa.
manusile loh: sunt cele mai bune pvm, pt ca au acel 350 % dmg against demons. si gandeste-te ca il aduni cu dmg against demons de pe tyrael (care pe langa asta iti ofera str, all res, cannot be frozen, FRW si foarte amuzant dar folosit: slain monsters rest in peace).
hl: prinde bine ias-ul, 1 all skills pt bo si deadly-strike-ul isi face simtita prezenta la bosi (dia, baal etc).
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll