Quote (moralapapucului @ Sun, Aug 30 2009, 08:26am)
ce e trist si umilitor si nu inteleg este de ce tb cineva sa-si bage p..a de n ori in toti si in toate pina sa i se dea papucii, asta apropo de papuci si morala, haha...

nu ar tb sa fie un regulament aplicat mai sever pt cei care vb urit si strica tot forumul cu postari violente si jignitoare? ar tb banati imediat pt asta
uite, eu eram la inceput, nu ca as fi prea departe si acuma, si ma chinuiam si eu sa-mi fac un sig, si am depasit putin limita aia de kbti. imediat am primit un pm de avertisment ca tb sa anulez sigul ala si sa-i dau resize...si asta era ceva minor..pt chestii mai grave dc nu se intervine mai rpd?...dc omul nu intelege de vb buna sa mai injure si sa jigneasca pe toata lumea ca asa crede el ca-si manifesta inteligenta si superioritatea sau pt faptul ca pur si simplu e modul lui cretin de a se distra, ar tb sa fie imediat pus la pct, mai ales ca la un moment dat se punea problema suspendarii intregului forum de romani, din cauza a 2-3 ciudati?....aici se adevereste zicala romaneasca: un nebun arunca o piatra in apa si 10 intelepti nu o pot scoate...