Quote (FloRin @ Thu, 13 Aug 2009, 14:40)
da
si invata sa scrii stupoare nu supoare , poate vroiai sa zici supozitoare sau sudoare
Stare de uluire provocată de o surpriză sau de o emoție puternică , forumu era plin de retarzi de la inceput deci nu e o surpriza
ce sa zic s-a trezit gramatica si vocabularul din tine?sa stii ca m-ai umilit cu asta n-am ce zice..:-j am scapat o litera si? cred ca te incluzi in categoria ratatilor care nu stiu sa faca un topic..si acum esti frustrat..stai linistit ca nu pun botu la toti mancatorii de rahat
Quote (the_rest @ Thu, 13 Aug 2009, 12:22)
ia un dictionar si invata ce inseamna 'incompetenti'. mi se pare ca incompetent se spune despre cineva care nu isi face treaba bine. nu stiu cum poate posta cineva in mod 'incompetent'. lol s-a trezit careva sa faca poll.
si tu sa taci..nu ma invata pe mine limba romana stiu ce am vrut sa zic si stiu ce inseamna incompentent..
asa ca daca nu va convine topicul.. nu intrati nu cititi si mai important.. NU dati replay.. asa ca mi se rupe mie de comenturile voastre. acum m-am convins ca faceti parte din categoria celor ca giuvaieru.. valabil si pt tine the_rest.