d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Jsp Plin De Retardati
123Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 11 2009 10:57am
Observ cu supoare ca in ultimile luni s-a umplut forumul de retardati. scuzati expresia dar numai nobi.. tu ceri ceva ei iti ofera toate rahaturile pe care normal le vinzi la akara. Ca sa nu mai amintesc de topicuri de genu " o 10 full rejuv" .. si multe altele de genu
Member
Warn: 20%
Aug 11 2009 12:19pm
asta e:D
Member
Gold: 1.39
Aug 11 2009 12:45pm
mda si eu am observat cu supoare ca asha e :rolleyes:
Member
Gold: 330.00
Aug 11 2009 01:44pm
ce vreti, e doar un joc de copii...si mai este si faimosul +1...mai degraba asta...lol :)
Member
Gold: 1.55
Aug 12 2009 04:23pm
:)))))))))))
Member
Aug 13 2009 04:22am
ia un dictionar si invata ce inseamna 'incompetenti'. mi se pare ca incompetent se spune despre cineva care nu isi face treaba bine. nu stiu cum poate posta cineva in mod 'incompetent'. lol s-a trezit careva sa faca poll.

This post was edited by the_rest on Aug 13 2009 04:23am
Member
Gold: 1.39
Aug 13 2009 06:40am
Quote (the_rest @ Thu, Aug 13 2009, 12:22pm)
ia un dictionar si invata ce inseamna 'incompetenti'. mi se pare ca incompetent se spune despre cineva care nu isi face treaba bine. nu stiu cum poate posta cineva in mod 'incompetent'. lol s-a trezit careva sa faca poll.

da

si invata sa scrii stupoare nu supoare , poate vroiai sa zici supozitoare sau sudoare

Stare de uluire provocată de o surpriză sau de o emoție puternică , forumu era plin de retarzi de la inceput deci nu e o surpriza
Member
Aug 13 2009 07:23am
Quote (FloRin @ Thu, 13 Aug 2009, 14:40)
da

si invata sa scrii stupoare nu supoare , poate vroiai sa zici supozitoare sau sudoare

Stare de uluire provocată de o surpriză sau de o emoție puternică , forumu era plin de retarzi de la inceput deci nu e o surpriza

ce sa zic s-a trezit gramatica si vocabularul din tine?sa stii ca m-ai umilit cu asta n-am ce zice..:-j am scapat o litera si? cred ca te incluzi in categoria ratatilor care nu stiu sa faca un topic..si acum esti frustrat..stai linistit ca nu pun botu la toti mancatorii de rahat

Quote (the_rest @ Thu, 13 Aug 2009, 12:22)

si tu sa taci..nu ma invata pe mine limba romana stiu ce am vrut sa zic si stiu ce inseamna incompentent..

asa ca daca nu va convine topicul.. nu intrati nu cititi si mai important.. NU dati replay.. asa ca mi se rupe mie de comenturile voastre. acum m-am convins ca faceti parte din categoria celor ca giuvaieru.. valabil si pt tine the_rest.
Member
Gold: 0.00
Aug 13 2009 07:43am
Quote (diabl0_ro @ Thu, 13 Aug 2009, 15:23)
ce sa zic s-a trezit gramatica si vocabularul din tine?sa stii ca m-ai umilit cu asta n-am ce zice..:-j am scapat o litera si? cred ca te incluzi in categoria ratatilor care nu stiu sa faca un topic..si acum esti frustrat..stai linistit ca nu pun botu la toti mancatorii de rahat

si tu sa taci..nu ma invata pe mine limba romana stiu ce am vrut sa zic si stiu ce inseamna incompentent..

asa ca daca nu va convine topicul.. nu intrati nu cititi si mai important.. NU dati replay.. asa ca mi se rupe mie de comenturile voastre. acum m-am convins ca faceti parte din categoria celor ca giuvaieru.. valabil si pt tine the_rest.

esti bou ce sa mai ..

vai de tine

si pe viitor .. nu mai face afirmatii la adresa mea .. "incompetentule" si incapabilule ( fara ghilimele)

si presupun ca daca noi suntem incompetenti ( emotie puternica) e din cauza ca exista useri "retardati" ( ca sa folosesc cuv. tau) ca tine si ca multi altii

This post was edited by giuvaieru on Aug 13 2009 07:45am
Member
Aug 13 2009 07:49am
Quote (giuvaieru @ Thu, 13 Aug 2009, 15:43)
esti bou ce sa mai ..

vai de tine

si pe viitor .. nu mai face afirmatii la adresa mea .. "incompetentule"  si incapabilule ( fara ghilimele)

si presupun ca daca noi suntem incompetenti ( emotie puternica) e din cauza ca exista useri "retardati" ( ca sa folosesc cuv. tau) ca tine si ca multi altii

hai mars ma.. ai demonstat de atatea ori fata de brainpower (si nu numai) ca esti un distrus .. sa stii ca m-ai atins la sentiment cu : "si pe viitor .. nu mai face afirmatii la adresa mea .. "incompetentule" si incapabilule ( fara ghilimele)" ..daca pula mea vrea sa fac afirmatii o sa fac.. carei faza o sa te duci sa pupi in cur(cum ai mai facut si la altii) vreun mediator sa-mi dea warn? daia nu mai pot eu..
Go Back To Romanian Topic List
123Next
Closed New Topic New Poll