d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cateva Sugestii Pentru Forumul Roman
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,090.00
Aug 10 2009 06:19pm
1. adopta titluri scrise in romana (de evitat "Check this", "Read This", "Omg, see this ...", si altele genu )
2. deschide un nou subiect doar daca e interesant pentru comunitate (de evitat discutii sterile, jignitoare si inutile)
3. scopul acestui forum este comunicarea in limba romana - respecta pe cat posibil limba materna cand scrii

Member
Gold: 0.00
Aug 11 2009 04:46am
Quote (Serj_Tankian @ Tue, 11 Aug 2009, 02:19)
1. adopta titluri scrise in romana (de evitat "Check this", "Read This", "Omg, see this ...", si altele genu )
2. deschide un nou subiect doar daca e interesant pentru comunitate (de evitat discutii sterile,  jignitoare si inutile)
3. scopul acestui forum este comunicarea in limba romana - respecta pe cat posibil limba materna cand scrii

mai bine dati cateva warnuri .. si sa vedeti ce se potoleasc toti copii care sunt in cautare de "faima virtuala "

pe urma nu o sa mai fie nevoie de sugestii ... or sa se inteleaga de la sine

pana acum nu s`a facut nimic in privinta asta ..

incercati asta .. si o sa vedeti ca merge

This post was edited by giuvaieru on Aug 11 2009 05:08am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 11 2009 05:35am
trebe warnuri !
Retired Moderator
Gold: 1.02
Trader: Trusted
Aug 11 2009 08:26am
Ce warn mă, că dacă te luaţi, începeţi să plângeţi ca nişte copii arătînd cu degetul pe alţii în loc să vă uitaţi la voi înşişi. Ar trebui să vă mai revizuiţi comportamentul şi să treceţi pe la şcoală înainte să postati. Asta e soluţia!
Member
Aug 11 2009 09:03am
Quote (goldbranch @ Tue, 11 Aug 2009, 17:26)
Ce warn mă, că dacă te luaţi, începeţi să plângeţi ca nişte copii arătînd cu degetul pe alţii în loc să vă uitaţi la voi înşişi. Ar trebui să vă mai revizuiţi comportamentul şi să treceţi pe la şcoală înainte să postati. Asta e soluţia!

true lumea s-a plans de warn cand a fost alea, dar cine a luat nu a mai facut spam si injuraturi si atacuri etc.
lasa ca nu mai prea posteaza aia care erau in bataie de joc, s-au plictisit.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Aug 11 2009 01:21pm
warns nu merg se pare
ultima data cand s-a incercat au fost 6-7 topicuri cu QQ la gramada..warns nu ajuta , nu tin la romanii care le merita.

asa ca singura solutie , care posibil va fi si adoptata e suspendarea forumului roman pentru o perioada nedeterminata.. nu degeaba se zice ca omul isi da seama ce a avut abia dupa ce pierde lucrul respectiv.
epacat de munca si timpul celor care au tras ca acest forum sa apara..
Member
Gold: 330.00
Aug 11 2009 02:49pm
ar fi pacat ca acest forum sa treaca in nefiinta...eu am intrat cam zilnic si am observat totusi ca in ultimul timp s-au mai linistit apele..probabil acei teribilisti au plecat in vacanta...si nu erau multi...deci ar fi aiurea sa se inchida un intreg forum pt ca un om sau doi sub diferite noi acc se trezesc sa jigneasca si sa vorbeasca numai timpenii...eu am incredere ca cei citiva romini care au putere sa actioneze sau sa influenteze in jsp sa gaseasca o solutie ca sa-i neutralizeze si sa le ia piuitul... :D :

asta asa ca sa mai ridem... :)
Member
Gold: 2.60
Aug 11 2009 02:50pm
sal la toata lumea!(cei cunoscuti si veterani)
Imi aduc aminte de acum cam 1 an ce frumos era pe aici mai o gluma mai o maslina mai o atentie dar acuma sincer nici nu iti mai vine sa scrii pe aici la cate tampenii vezi.
De cand au venit --veniturile-- astea pe aici,cam toti ne-am retras sa mai facem o discutie ceva ca se baga in seama si deviaza subietele.

Dane sincer nici astea nu ar fi o solutie deoarece uni dintre noi chiar sau chinuit sa aduca viata acestui forum.
Poate ar fi mai simplu sa fie TEMPORAL BAN si cred ca sar cam potoli.(nu cred ca le ar conveni sa aibe xxxxx FG si sa fie banati)

This post was edited by DanyTheDog on Aug 11 2009 02:52pm
Member
Warn: 100%
Aug 11 2009 03:58pm
Quote (giuvaieru @ Tue, Aug 11 2009, 12:46pm)
mai bine dati cateva warnuri .. si  sa vedeti ce se potoleasc toti copii care sunt in cautare de "faima virtuala "

pe urma nu o sa mai fie nevoie de sugestii ... or sa se inteleaga de la sine

pana acum nu s`a facut nimic in privinta asta ..

incercati asta .. si o sa vedeti ca merge

imi place de tine , pana acum erai culmea prostiei si a spamului , meritai 10% warn in 50% din posturile facute aici , si acum esti baiat bun si gigel ... dai iteme moca , vorbesti frumos , samd ...
ma rog , daca ai facut de capul tau bun cap ai avut , daca ai ascultat de cineva bravo tie ca esti in stare de atat
acum mai ramane sa cersesti si TT ca sa fie totul perfect B)

esti pe calea cea buna , Domnul fie cu tine fiule !

This post was edited by brainpower777 on Aug 11 2009 03:59pm
Member
Gold: 62.19
Aug 11 2009 04:06pm
Quote (brainpower777 @ Tue, Aug 11 2009, 09:58pm)
imi place de tine , pana acum erai culmea prostiei si a spamului , meritai 10% warn in 50% din posturile facute aici , si acum esti baiat bun si gigel ... dai iteme moca , vorbesti frumos , samd ...
ma rog , daca ai facut de capul tau bun cap ai avut , daca ai ascultat de cineva bravo tie ca esti in stare de atat
acum mai ramane sa cersesti si TT ca sa fie totul perfect B)

esti pe calea cea buna , Domnul fie cu tine fiule !

Prima oara totzi sun km tupeishti .. pe urma ushor ushor baga shi ei la cap kte ceva shi se potolesc :)
Go Back To Romanian Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll