d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Dragele Alegeri
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,629.00
Jun 7 2009 03:19pm
Sincer mi-e rusine . Stiam ca maghiarii se vor uni impotriva celorlalti si era previzibil ca vor avea oameni ca sa faca lobby impotriva intereselor Romaniei , dar nu ma asteptam NICIODATA ca EBa sa primeasca destule voturi pentru un mandat de europarlamentar . Iar a doua parte urata a lucrurilor este duo-ul Vadim-Becali . S-a intalnit prostia cu nebunia si se pare ca fac o echipa chiar buna in ochii prostimii . Romani fara creier ! Sunt profund dezamagit de ramani si felul in care au votat . Si poate si mai profund dezamagit sunt de cei din fruntea partidelor .
Member
Gold: 25.00
Jun 7 2009 04:36pm
si cine au luat alegerile pana la urma?? in spania au luat aia care aku 6 ani ii puneau pe romani sa adune bilete de metro ca sa le dea DNI spaniol =))))
Member
Gold: 330.00
Jun 7 2009 04:36pm
eu cred ca nu degeaba au dat liber la prostime de rusalii...sa aiba romanu 3 zile libere si sa mearga sa se distreze sa nu se voteze ca sa falsifice ei alegerile mai bine...nu au votat practic decit oamenii lor...prezenta slaba la vot in toata tara...lumea este dezgustata de circul politic care de fapt isi urmareste propriile interese...e sugestiv raspunsul muistei de EBa cind a fost intrebata cu cine voteaza: " Am votat cu mine "...asa da satisfactie, ca doar vede si ea Europa pe banii prostilor care l-au votat pe taica-su...nu avem nici o putere in tara asta fiindca ei se voteza pe ei si asa va fi mereu stati linistiti...
Member
Gold: 1,034.21
Jun 8 2009 02:21am
degeaba te agiti pt ca in romania prostimea e la sate si daca acolo lor le-a placut de X pe ala pun stampila. nu e de mirare ca fi-sa lu base iese doar ca are acelasi nume ca al mai mare tamp in stat.
si daca romanii se duc la in procent de 30% normal ca toti prietenii din Bamboo ai lu ieba se duc sa o voteze si scoate aia 4%, dar daca s-ar fi dus 90% , adica aia carora alegerile le-au fos total indiferente si cel mai probabil nu votau cu fata lu tata , atunci ea lua un 1-2%
la fel si cu 8-9% cat au luat bozgorii, aia s-au dus toti la vot sau macar majoritatea , si normal ca au luat mai mult decat normalul de 5-6%.
aia este....

cat despre vadim si jiji nu pot sa spun decat ca eu am votat cu ei xD
nu de alta dar votez cu vadim de mult, iar simplu fapt ca jiji e cu el , aia e.... dar dintre toti tiganii din politica sincer, astia 2 cred ca sunt ok, nu de alta dar m-am saturat de hotii de la psd , pdl , pnl si alte cele, care in toti anii astia de dupa 89 nu au facut decat sa fure si sa-si bage in buzunare....
Member
Jun 8 2009 03:02am
vaaaai . cum sa zici bozgori ? nu fii rasist , ca rasismul e o infractiune . si infractionalitatea e pentru tigani , da ?! :rofl:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 8 2009 05:47am
hai ba nu mai fiti asa suparati ca nu o fi dracu chiar asa de negru ...
EBA a iesit ca este fost model de moda si au zis cativa ca sa o voteze ca arata bine. Si nu cred ca va fi prea rau sa avem o fata frumoasa in parlamentul eropean, zice lumea ca " ni la romani ca au fete frumoase, sa le dam permisie de lucru "
Vadim-Becalli cam naspa ca or iesit, dar sunt si ei de-a nostri ... ne reprezinta ... ca nu degeaba cate un tzigan prapadit care merge la meciurile cu steaua si injura si rupe scaune are drept de vot ...

Daca ar fi sa zicem ceva, sa stiti ca cei care nu au votat si au absentat sunt vinovatii de EBA si Vadim si Becali, ca fiecare dintre cei care au votat le-a cantarit votu de aproape 5 ori mai mult (21% au votat, deci aproape unu din cinci omini).
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jun 8 2009 07:33am
am votat din simplul motiv explicat in urmatoarea fraza citata :

"un stat in care cetatenii isi refuza dreptul de a vota e la fel e democratic ca un stat in are cetatenilor le este refuzat dreptul de a vota"

si sunt de acord si cu partea legata de UDMR , ne-am luat-o in "marul lui Adam" iar , si cel mai dureros a fost Marco cand a zis "acum avem destuli reprezentanti sa schimbam situatia maghiarilor din Romania "
cum pana corbului sa lupti pt drepturile (din nou un quote" minoritatile au drepturi , majoritatea nu" ) "minoritatii" cand tu esti desemnat ca si reprezentant in parlamentul UE al Romaniei ...
Member
Jun 8 2009 11:26am
eu miros razboi civil !

ma umezesc tot :D

This post was edited by Taiko on Jun 8 2009 11:26am
Member
Gold: 0.00
Jun 8 2009 09:24pm
ce bine ca am fost la strand ..si nu a trebuit sa`mi bat capu cu alegerile astea.. dar probleme este alta.. de ce atata interes.. ? despre cine a iesit si cine nu .. pana la urma nu depinde de noi .. ci depinbde numai de ei ..ca mai fac si magarii
Member
Gold: 0.00
Jun 9 2009 03:27am
Nu e bai ... ne meritam soarta.Si asa Romanica noastra draga e privita foarte critic in Europa.Mi se pare ca unii au impresia ca suntem o tara de lumea a 3-a.Vezi BBC.
Si acum cand ii bagam pe Becali si Eba in Parlamentul European , sa vedeti show acolo.Nu vreau sa ma gandesc cum face Becali cand o sa fie calcat pe coada.
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll