d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Goldbranch Uite Aici Un Pic Pls > ..
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 550.00
Apr 28 2009 02:19am
am luat warn pt atat ? era un blog batal dumnezo...

se poate te rog sa vezi cine mi-a dat request pt warn si sa vb eu cu el sa inteleg si eu mai bine, merci mult daca faci asta pt mine , :D
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 28 2009 05:13am
eu am inteles ca vrei sa ii arati un pic[ture], adica o poza.
:lol:

ai luat warn ? sti ce ? ai fost martor la un abuz de putere al unui ... mai bine nu ii spun cum e, ca mai iau un warn :o
Member
Apr 28 2009 06:09am
poi poate sa vada el cine ca are puterea :)
Member
Gold: 1,034.21
Apr 28 2009 07:05am
mai copii, ca sa fie clar pt toata lumea:

1. andrei nu poate da warnuri decat in forumurile de trade. atat.

2. daca ati primit un warn puteti sa dati un pm , in care sa va adresati foarte frumos lui balakakakakakai, si omu va v-a raspunde. ca nu veti fi multumiti de ce zice e partea a doua.

3. cel mai probabil nu o sa va zica nimeni cine v-a dat warnul. de asta s-a si implementat noul sistem ca sa nu mai ai pe cine sa ocari si sa incepi razboi personal sau sa flame ca inainte.

asa ca relaxati-va, purtati-va decent, aveti in vedere ca acum sunt mai multi romani in mod team asa ca daca faceti tampenii este mult mai probabil sa primiti cate un bine meritat warn.
Member
Apr 28 2009 12:33pm
Quote (MrDjBthu @ Tue, Apr 28 2009, 04:05pm)
mai copii, ca sa fie clar pt toata lumea:

1. andrei nu poate da warnuri decat in forumurile de trade. atat.

2. daca ati primit un warn puteti sa dati un pm , in care sa va adresati foarte frumos lui balakakakakakai, si omu va v-a raspunde. ca nu veti fi multumiti de ce zice e partea a doua.

3. cel mai probabil nu o sa va zica nimeni cine v-a dat warnul. de asta s-a si implementat noul sistem ca sa nu mai ai pe cine sa ocari si sa incepi razboi personal sau sa flame ca inainte.

asa ca relaxati-va, purtati-va decent, aveti in vedere ca acum sunt mai multi romani in mod team asa ca daca faceti tampenii este mult mai probabil sa primiti cate un bine meritat warn.

1 nu am zic ca el mi-a dat warn

2 batrane :) nu te adresa cu copii catre noi :)

3 eu am vbit frumos si nu am de gand sa fac razboi sau alte chestii.. vreau doar sa stiu cine mi-a dat warn sa vb frumos cu omu dak se poate si dak nu asta e.. dar merita incercat..
Member
Gold: 1,034.21
Apr 28 2009 02:35pm
Quote (Dc_ShoEs @ Tue, 28 Apr 2009, 20:33)
1 nu am zic ca el mi-a dat warn

2 batrane :) nu te adresa cu copii catre noi :)

3 eu am vbit frumos si nu am de gand sa fac razboi sau alte chestii.. vreau doar sa stiu cine mi-a dat warn sa vb frumos cu omu dak se poate si dak nu asta e.. dar merita incercat..

apelativul copii este pt join date-ul vostru. pt ca nu prea stiti cu ce se mananca jsp-ul.
nu ca ati fi mai batrani si in viata reala.

si cum ti-am zis, intreaba pe balakai. daca el iti zice ok, daca nu , nu ai ce-i face. si probabil nu iti va spune.
Member
Gold: 11,362.14
Apr 28 2009 02:56pm
Quote (MrDjBthu @ Tue, 28 Apr 2009, 21:35)
apelativul copii este pt join date-ul vostru. pt ca nu prea stiti cu ce se mananca jsp-ul.
nu ca ati fi mai batrani si in viata reala.

si cum ti-am zis, intreaba pe balakai. daca el iti zice ok, daca nu , nu ai ce-i face. si probabil nu iti va spune.

=)))))))))) traiesti din jsp ? iti da jsp mancare ? :)))) se vede ca esti lat..
Member
Gold: 8.43
Apr 29 2009 03:40am
Nu e vorba ca traieste si/sau mananca de aici, dar e membru vechi si cunoaste mult mai bine regulile. Atat pe cele scrise cat si pe cele nescrise.
Ar trebui sa ascultati mai mult la ce spune si sa luati seama.

Ca si fapt divers, am avut 20% warn pentru ca am postat niste asa zise linkuri neautorizate, dar care nu faceau rau nimanui, erau niste resurse de wow dar pe care moderatorii le-au interpretat altfel. Am luat legatura cu cel care mi-a dat warn-urile, culmea ca au venit unul dupa altul la interval de o zi, pe atunci se putea vedea exact cine, insa fara vreun succes de remove. Am asteptat doua luni si voila, 0 acum.
Go Back To Romanian Topic List
Closed New Topic New Poll