d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Banc Cu Bula > Citeste Inauntru
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 22 2009 11:06am
- Ce ti-e cu tehnologia asta moderna, zise in calator din compartiment. Am vazut un documentar italian pe Discovary, unde arata ca la sapte dimineata intra cireada de vite pe poarta abatorului, sa la sapte seara, ieseau pe poarta containerele cu conserve . . .
- Ehei, dar in Japonia, la sase dimineata intra pe poarta camionul cu nisip, iar la ora 13, iese vagonul cu microprocesoarele pe baza de siliciu.
- Vai, zice Bula, uite, in orasul nostru, cam pe la 9 au inceput sa toarne fundatia la fabrica de bere si spirt, iar pe la 10 toti erau beti morti!
Member
Apr 22 2009 02:25pm
Se duce Bula la un prieten in Canada, si ca sa nu mearga cu mana goala, ii cumpara un pui de gaina. In avion, stewardeza ii spune ca nu are voie cu animale. Iese Bula afara si il baga in chiloti. Inauntru se aseaza o maicuta langa el. Adoarme Bula .. la un moment dat iese puisorul prin prohabul de la pantaloni. Maicuta: "Domnule, eu nu ma pricep la d'astea, dar cred ca vi s-a spart un ou"
Member
Apr 22 2009 02:30pm
cik bula la scola:Doamna invatatoare le face un anunt:
-Copii maine se face un mare bal mascati si sunteti rugati ca toti sa veniti imbracati in fructe(copaci pomii)
"a doua zi"unul vine in ciresi unul in nuc unul in mar...dar bula ce sa faca??in ce sa se imbrace ...isi baga un furtun in cur ji isi punee un dus in cap...
Cand ajunge la scoala invatatoarea....Tu in ce teai imbracat ma?
La care Bula ....In CURcuDUS d-na invartatoare....
Member
Gold: 330.00
May 4 2009 11:55am
Bula la scoala...D-na invatatoare le cere la copii sa dea nume de alimente...unu zice marmelada, altul gutuie altul lapte etc Bula zice: lampa...-pai cum asa Bula, intreaba d-na invatatoare, lampa e aliment?
-Pai da, zice Bula, asa ii zice tata lu' mama la culcare, " stinge lampa si bag-o in gura..."
Member
Gold: 17,707.00
May 4 2009 01:14pm
Quote (onlythebrave @ Mon, 4 May 2009, 20:55)
Bula la scoala...D-na invatatoare le cere la copii sa dea nume de alimente...unu zice marmelada, altul gutuie altul lapte etc Bula zice: lampa...-pai cum asa Bula, intreaba d-na invatatoare, lampa e aliment?
-Pai da, zice Bula, asa ii zice tata lu' mama la culcare, " stinge lampa si bag-o in gura..."

banc vechi..inceput de 70>.unul si mai vechi>>sfarsit de 60 :)

Bula se duce la profesoara de desen sa-i spuna ca nu poate sa faca acuarela-tema pentru ca nu are acuarele.
Suna la usa si asteapta.
Nu raspunde nimeni.
Profesoara facea dus.
Suna din nou insistent.
Se uita pe gaura cheii sa vada daca e cineva.
Profesoara aude si vine la usa dezbracata.
Bula cu ochii pe gaura cheii vede miscare si....zice:

- Auzi cretule, spune-i mamei tale sa vina la usa ca vreau sa-i spun ceva !

This post was edited by FLOKING24 on May 4 2009 01:15pm
Go Back To Romanian Topic List
Add Reply New Topic New Poll