d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Droguri > Pro Sau Contra?
1236Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 5 2009 08:14pm
Acum ceva timp eram pro. WoW, droguri, fete, masini , betii , chefuri etc.. aveam impresia ca eram cool. am intrat in lumea lor la fel ca multi alti : ''ANTURAJUL'' , prostesc am inceput sa imi cumpar primele 5 gr(o bara de hash), dar spuneam ca e doar de amuzament , ca nu voi merge mai departe(mergeam pe ideea multora: nu-s dependent). incet , incet am ajuns la maria dupa care a venit coca( de aici nu am avansat) le fumam chiar si amestecate, wow , ma simteam bine , eram intr-o gashca super...aveam din ce in ce mai multi ''tovarasi'', dar la vre 1 an am inceput sa ies cu sudakas (sud-americani , : Ecuador, Chile, Pero, Colombia), Acestia au inceput sa imi dea de inteles ca in realitate ma duceam la fund, dar nu i-am ascultat... au urmat certuri cu parintii, un comportament din ce in ce mai agresiv , etc... deja adevaratii tovarasi nu imi mai vorbeau , sau eu eram prea ocupat ... La un moment dat m-au invitat la un chef unde au fuamt si ei mariachi cu coca (si maria rosie)... m-am facut praf. dupa acel chef , sudamericanii continuau sa fumeze cu mine doar ca sa ma scoata din grupul anterior. cu timpul am renuntat la asa zisele droguri si am inceput din nou sa traiesc. inca le multumesc acelor persoane ca m-au scos din gaura in care singur ma bagasem.
Dupa aproximativ un an de cand nu am mai bagat in mine nci o substanta ilegala, imi dau seama ca in acel timp nu mai aveam viata, ca imi pierdusem prietenii, ca ma certam tot mai des cu parintii , rezultate proaste la scoala si chiar pierdeam items in diablo aiurea ,, nici trade'uri nu mai eram in stare sa fac, si cel mai rau lucru e ca in realitate nu eram aceea persoana cool care ma simteam , ci decat un drogat in ata fetelor si a celor din jur...
Aproape ca nu mai tin contact cu ''equipa super'' , dar in schimbul aestui fapt tot ce pe acel timp era negativ , acum e pozitiv, : comportament adecvat, prieteni recuperati..etc
wow, parca as scrie o carte... insfarsit , ideea e ca acum sunt contra si ca mi-ar place ca toti pustanii din ziua de azi care cauta un grup super sa nu-si rezume distractia doar la droguri si alchool, findca din proprie experienta o spun : NU MERITA, PT CE? : mai cool nu o sa pari , mai smecher nu vei fi, iar fetele nu te vot iubi mai mult ca innainte.( ci din contra)

daca cineva e pro : va rog reaspundeti : Ce cashtigati??? ( sau mai bien faceti-0va o lista cu avantaje si dezavantaje , uneori ajuta)
Member
Gold: 5,629.00
Apr 6 2009 02:10am
am pus si io contra. DAR . oleaca de maria DIN CAND IN CAND nu face rau la nimeni . :)
Member
Gold: 53,809.25
Apr 6 2009 02:56am
evident nu
Member
Apr 6 2009 03:43am
drogurile sunt facute cu un singur scop: sa te usureze la buzunar oferindu-ti o placere trecatoare si iluzia starii de bine. Dupa ce devii dependent, apoi sa vezi cum iesi la strada cu celularu la vanzare, pe nimica !
Member
Gold: 2,491.91
Apr 6 2009 08:22am
asculta melodia asta poate o sa-ti dai seama , de ce multi se apuca de droguri

sint pentru NU drogurilor ... lucrez in acest domeniu si crede-ma ca ce-mi spui tu pentru mine sint doar o alta poveste.

Si sa iti iti mai spun ceva , nu ANTURAJUL ti`a pus tigara in gura si nici nu a tras linii ptr tine :) ... TU ESTI DE VINA.
sper ca nu am fost chiar atat de drastic

This post was edited by jhony on Apr 6 2009 08:40am
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2009 09:18am
evident pro ( light ones ) :D

Quote (puyu @ Mon, 6 Apr 2009, 04:14)
Acum ceva timp eram pro. WoW, droguri, fete, masini , betii , chefuri etc..

WHAT ?????????????????????????

PRO WOW????? SI TE DROGAI .. PIZDE ... BAUTE SI PETRECERI?

glumesti ? .. sincer cred ca faci parte din grupul " no social life" .. te`au scos si pe tine niste tov din ksa .. ai baut 2-3 beri .. si ai auzit si tu niste povestioare de pe la ei ( poate ca ei le`au trait ) .. si plm ai postat aici o fabula care a depasit penibilul ......

Quote (Taiko @ Mon, 6 Apr 2009, 10:10)
am pus si io contra.  DAR  . oleaca de maria DIN CAND IN CAND  nu face rau la nimeni .  :)

vouch :D

Quote (the_rest @ Mon, 6 Apr 2009, 11:43)
drogurile sunt facute cu un singur scop: sa te usureze la buzunar oferindu-ti o placere trecatoare si iluzia starii de bine. Dupa ce devii dependent, apoi sa vezi cum iesi la strada cu celularu la vanzare, pe nimica !

wtf ? :O

Quote (jhony @ Mon, 6 Apr 2009, 16:22)

sint pentru NU drogurilor ... lucrez in acest domeniu si crede-ma ca ce-mi spui tu pentru mine sint doar o alta poveste.

http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M

Si sa iti iti mai spun ceva , nu ANTURAJUL ti`a pus tigara in gura si nici nu a tras linii ptr tine :) ... TU ESTI DE VINA.

crezi tu?

prea dramatizezi .. sincer ..

This post was edited by giuvaieru on Apr 6 2009 09:31am
Member
Gold: 11,362.14
Apr 6 2009 10:26am
Quote (jhony @ Mon, 6 Apr 2009, 15:22)

sincer sa fiu am avut norocul sa prind vremea de care se vorbeste in melodie ( geniala melodie ) !
dar la intrebare nu pot sa pun contra .. deci voi zice pro ... poate si din cauza anturajului poate si din cauza ca imi place .. poate si din cauza monotoniei ... poate poate poate. .. multi de poate prea mult sa ii insir...

jhony .. anturajul este de vina ... cine vine prima data cu un g ? anturaju .. cine iti aduce prima data o sticla de k ? anturaju ... cu cine te duci la club si iti intinde o pastila ? anturaju... asa e si asa va fii mereu ! cu iei bei cu iei futi cu iei mananci cu iei faci tot ! nu toata lumea are anturaj cu persoane care au 3 facultati si fac 20 de ore de meditatii pe saptamana ...si ies din casa doar sa isi cumpere mai stiu eu ce carte de matematica sau stiu eu ce ...

si intre A TE DROGA si A TE SIMNTI BINE este o MARE diferenta ...

Member
Gold: 0.00
Apr 6 2009 10:38am
Quote (Xixina @ Mon, 6 Apr 2009, 18:26)
sincer sa fiu am avut norocul sa prind vremea de care se vorbeste in melodie ( geniala melodie )  !
dar la intrebare nu pot sa pun contra .. deci voi zice  pro  ... poate si din cauza anturajului  poate si din cauza ca imi place .. poate si din cauza monotoniei ... poate poate poate. .. multi de poate  prea mult sa ii insir...

jhony .. anturajul este de vina ...  cine vine prima data cu un g ? anturaju .. cine iti aduce prima data o sticla de k ? anturaju ... cu cine te duci la  club si iti intinde o pastila ? anturaju... asa e si asa va fii mereu ! cu iei bei cu iei futi cu iei mananci cu iei faci tot ! nu toata lumea are anturaj cu persoane care au 3 facultati si fac 20 de ore de meditatii pe saptamana  ...si ies din casa doar sa isi cumpere mai stiu eu ce carte de matematica sau stiu eu ce ...

si intre A TE DROGA si A TE SIMNTI BINE este o MARE diferenta ...

ce crezi

doar noi 2 suntem pro pana acum :)))))))))))
Member
Gold: 1.00
Apr 6 2009 06:35pm
pro

viata e monotona daca nu te faci praf din cand in cand
Member
Warn: 10%
Apr 7 2009 01:37am
Quote (jhony @ Mon, 6 Apr 2009, 15:22)

o stui de mult... dar in legatura cu cel care ia e de vina ai dreptate, insa cand esti undeva unde toti trag tu nu a sa stai deoparte ca vrei sa fi ca ei ,, e un fel de fumat la scoala in clasa a 3-4... , apropo ii dau dreptate lui xixiana
Go Back To Romanian Topic List
1236Next
Add Reply New Topic New Poll