ei ->noroc
noi->nu
Sarbii au facut un meci frumos . Foarte tactic , si norocul le-a suras . Prea mult . 1 gol din bulan , 1 autogol , si un gol neregulamentar . Nu asa se castiga un meci de catre o echipa buna . de-aia zic , norocoasa . Bravo lor .
Noi am facut la fel un meci frumos . Chiar s-au daruit . Ma doare inima ca-s polist , dar Bucur a fost mana moarta , iar Contra nu mi-a placut in prima repriza. Pitzi a gresit la tacticizarea cornerelor , nu trebuiau date pe jos , ci date in fata careului , unde sa fie oameni la sutat puternic pe poarta ; precum alti jucatori in careu la rupt si bagat mingea in plasa daca ricoseaza norocos . Piti s-a gandit ca-s inalti , dar nu s-a gandit ca inaltimea incepe de jos .. si putem da mingi pe jos , ca-s prezenti ei si acolo :)) . Al doilea lucru ce nu mi-a placut in prima repriza a fost lipsa de suturi pe poarta, toti cautau atacantii
Oricum , meci superb , Bravo ambelor echipe , bravo romanilor pentru daruire , si Bravo Tanase , putine greseli , multa maturitate in joc .