Quote (RO_Marci @ Sat, Mar 29 2008, 12:24pm)
"Love me if you dare"

l-am vazut azi-noapte. Mi s-a parut un film bun si care merita vazut; e despre un joc "periculos" si foarte incitant. Francez, 2003. Titlul in franceza este "Jeux d'enfants", dar cu titlul american se poate gasi pe DC
"The secret" e bun, dar, pentru mine, nu spune nimic nou. E versiunea pentru americani. Acolo abia daca se vorbeste despre Dumnezeu, sustinandu-se ca universul e puterea suprema. Dar ideea e buna si chiar cred ca "legea atractiei" e valabila; ar putea fi, mai degraba, puterea incontienta a mintii, un fel de autosugestionare. Mesajul este urmatorul: nu luptati
impotriva... sa zicem, a terorismului, ci luptati
pentru pace. Poti sa ai viata pe care o doresti daca ti-o doresti cu adevarat si-ti canalizezi fortele pe acea directie.
Numele filmului e facut sa impresioneze si sa atraga atentia, dar nu este vorba de vreun secret. Cu totii stim asta: "cauta si vei gasi". Majoritatea oamenilor
stiu ca nu vor gasi si, poate, de aceea nici nu gasesc...
aceeasi parere o am si eu ... de gand l-am vzt... gandesc altfel ... si pana acu mi sa dovedit ce ziceau aia acolo ...
daca fac si 100 k FG pana la vara ... io zic ca e valabil ... oricum cred in chestia asta ... zilele astea chiar am folosit chestia ... si mia iesit

si faza ca atunci cand te-ai indoit de el zici domne nare cum sau ceva de genu mi sa intamplat si asta acu 2 zile ... si mi-am dat seama dupa ...

mai era un film the zeigeist parca ... tare si ala ... cata conspiratie

/e puteti termina in plm cu spamu ?
reported dyca too ... no offense
This post was edited by EvilSpoon on Mar 29 2008 04:35am