d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Probleme De Natiune > :|
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 465.15
Feb 29 2008 05:11am
Am observat ca din ce in ce mai multi romani practica inselatoria si se inchid foarte multe conturi pe jsp ale romanilor.
Personal cred ca asta nu e bine deloc pentru ca am vazut discutii cum ca romanii sunt priviti cu o anumita retinere in trade-uri si in discutii.
Zilele trecute un tip din Canada imi zicea intr-o discutie mai aprinsa : " fucking foreigner" iar expresia de "romanian basterds" o aud cam des.
Parerea mea e ca ar trebui sa fim mai uniti si ar trebui sa nu ne lasam imaginea stricata pentru niste iteme ca avem si noi o valoare ^^
Alt lucru de specificat e o rugaminte catre moderatorii nostri: trebuie sa fiti mai drastici si sa interveniti acolo unde un roman greseste pentru ca daca luam apararea cuiva prea des devine o obisnuinta sa gresim si sa "inselam".

Devenim din ce in ce mai "respinsi" pe acest forum si nu prea imi convine.

Ce solutie credeti ca e buna privind acest aspect? Cred ca putem ajunge bogati "in game" si daca jucam corect si ne unim fortele ca pana la urma un roman ar trebui sa aprecieze mai mult un roman decat un strain...

This post was edited by rusclaudiualin on Feb 29 2008 05:12am
Member
Gold: 21,070.00
Feb 29 2008 06:52am
Quote (rusclaudiualin @ Fri, 29 Feb 2008, 14:11)
Am observat ca din ce in ce mai multi romani practica inselatoria si se inchid foarte multe conturi pe jsp ale romanilor.
Personal cred ca asta nu e bine deloc pentru ca am vazut discutii cum ca romanii sunt priviti cu o anumita retinere in trade-uri si in discutii.
Zilele trecute un tip din Canada imi zicea intr-o discutie mai aprinsa : " fucking foreigner" iar expresia de "romanian basterds" o aud cam des.
Parerea mea e ca ar trebui sa fim mai uniti si ar trebui sa nu ne lasam imaginea stricata pentru niste iteme ca avem si noi o valoare ^^
Alt lucru de specificat e o rugaminte catre moderatorii nostri: trebuie sa fiti mai drastici si sa interveniti acolo unde un roman greseste pentru ca daca luam apararea cuiva prea des devine o obisnuinta sa gresim si sa "inselam".

Devenim din ce in ce mai "respinsi" pe acest forum si nu prea imi convine.

Ce solutie credeti ca e buna privind acest aspect? Cred ca putem ajunge bogati "in game" si daca jucam corect si ne unim fortele ca pana la urma un roman ar trebui sa aprecieze mai mult un roman decat un strain...

1. A fura e sport national. Punct. Vor exista scammeri si/sau multi intotdeauna icon_pointr.gif Romani care au locked
2. Exista idioti peste tot - asa ca daca cineva te face "fucking foreigner", "gypsies", "romanian bastard" e un retard, nu iti fa probleme.
3. Uniti nu vom fi niciodata - oamenii au interese diverse, iar aici nu e dictatura.
4. Exista niste restrictii asupra forumurilor unde se poate interveni - eu sunt mediator si NU am astfel de puteri - poate Andrei (goldbranch) sau Alex (mrbommel).
5. Prefer sa ma aprecieze un om corect si de viata, indiferent daca e roman sau nu, decat 10 romani care ma injura, sunt ignoranti si nu stiu sa scrie corect.
6. A purta un dialog (o discutie) cu cineva (o audienta generala) presupune in primul rand sa asculti ce iti spune celalalt si mai ales sa faci un efort sa vorbesti despre subiect.

This post was edited by Serj_Tankian on Feb 29 2008 07:02am
Member
Gold: 5,104.00
Feb 29 2008 07:37am
Quote (Serj_Tankian @ Fri, 29 Feb 2008, 14:52)

3. Uniti nu vom fi niciodata - oamenii au interese diverse, iar aici nu e dictatura.

Quote (njaguar @ Mon, 7 May 2007, 00:45)
Quote (chicken_wo_tail @ Sun, 6 May 2007, 21:55)
wow, never realized we were posting in a dictatorship

I'm sure you do now, considering your rights are revoked now as well.

Yea right.

This post was edited by B4al on Feb 29 2008 07:38am
Member
Gold: 5,584.00
Feb 29 2008 07:48am
te-ajut Tibi . biggrin.gif

Quote (njaguar @ Fri, Feb 29 2008, 12:13am)

It's already in the site disclaimer. Any part of this site can be restricted for any or no reason at any time.

Raspunsul lui dupa ce m-a scos din donor's forum ieri . Asta pentru ca am avut tupeul sa il intreb de ce sgull nu m-a lasat sa licitez la un obiect la R\L. smile.gif))
in cazul; de fata nu a avut nici un motiv sa faca lucrul asta , pentru ca eu eram intru totul conform regulilor forumului , dar ei n-au avut chef sa ma lase biggrin.gif . si m-au dat afara smile.gif)

This post was edited by Taiko on Feb 29 2008 07:50am
Member
Gold: 21,070.00
Feb 29 2008 07:50am
Tibi, ma refeream la faptul ca fiecare actioneaza in functie de interesele sale
tu vad ca te referi la altceva

Taiko - se pare ca cineva nu te vrea acolo
ciudat e ca esti si din v

This post was edited by Serj_Tankian on Feb 29 2008 07:52am
Member
Gold: 5,584.00
Feb 29 2008 08:07am
smile.gif . nu pot sa-mi dau seama de ce , tot timpul am ajutat lumea . mortii masii de loterie ( scuzati franceza ). si guild leaderii mei au vb cu paul , si na.. au fost moderatori 'n shit da tot nimica . dictatorul e dictator smile.gif) . poate nu-i plac romanii smile.gif)) .

apropo , sa fiu on topic . din toti la care am imprumutat iteme , peste 10 , numa 2 mi-au tras teapa , amandoi romani , si amandoi locked acuma . sa fie ceva prin adn-ul nostru ? rofl.gif
Member
Gold: 1.39
Feb 29 2008 08:09am
Quote (Taiko @ Fri, Feb 29 2008, 04:07pm)
smile.gif . nu pot sa-mi dau seama de ce , tot timpul am ajutat lumea . mortii masii de loterie ( scuzati franceza ). si guild leaderii mei au vb cu paul , si na.. au fost moderatori 'n shit da tot nimica . dictatorul e dictator smile.gif) . poate nu-i plac romanii smile.gif)) .

apropo , sa fiu on topic . din toti la care am imprumutat iteme , peste 10 , numa 2 mi-au tras teapa , amandoi romani , si amandoi locked acuma . sa fie ceva prin adn-ul nostru ? rofl.gif

oricum aia nus romani... :| sunt idioti si pot sa zic fmm njaguar..

This post was edited by DyCa4EveR on Feb 29 2008 08:09am
Member
Gold: 0.50
Feb 29 2008 09:39am
Quote (DyCa4EveR @ Fri, Feb 29 2008, 03:09pm)
oricum aia nus romani... :| sunt idioti si pot sa zic fmm njaguar..

zile tu dyca spartanule!
Member
Gold: 20,791.15
Feb 29 2008 10:15am
ehh.. sry Taiko.. era frumoasa camera totusi :>
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Feb 29 2008 10:23am
sincer ...hai ca o zic..poate imi iau warn sau acc closed..mi se rupe de toti astia care fac legea...doar pt k a facut jsp-ul nu inseamna ca noi , memberii "ordinari" suntem tratati ca niste paduchi ...si da se pare ca are ceva cu romanii , sa ne amintim cat am tras de topicul ala in care cerea acest forum..pe cand alte "natiuni" l-au primit dupa cateva cur-pupping (translate that )

Si Taiko ..nu te stresa de chestia care s-a intamplat..nu te voiau in licitatie..si s-a gasit unul mai berbec sa te dea afara.. "just because he can" sa iti arate el cat spanac a mancat ...

din pacate si partea cu romanii sunt scameri e ..partial adevarata , doar prin simplul fapt ca suntem foarte putini romani ,(unii nici nu au trecut acest lucru in profil..rusine..rusine ca va e rusine sa fiti romani) asa ca fiecare "victima" sare in ochi..asta e

noi sa fim sanatosi , ca nu m-au facut pe mine sau pe oricare dintre noi niste pixeli un om mai bun...
Go Back To Romanian Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll