d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Alegeri Parlamentul European > Sunt Curios Cine Credeti Ca O Sa Castige
12Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 21,070.00
Nov 23 2007 06:50pm
oficial campania se incheie la orele 7:00 pe data de 24.Noiembrie 2007
ia sa vedem ce zice romanu, indiferent de culoarea lui politica ...

P.S.: keep the spam to a minumum please

This post was edited by Serj_Tankian on Nov 23 2007 06:52pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 23 2007 08:45pm
Eu am votat pentru Uniunea democrata maghiara smile.gif) =))

eu sunt si maghiar tongue.gif dar traiesc in romania tongue.gif

in fine,sper sa nu aleaga pe nimeni smile.gif
Member
Gold: 350.00
Nov 24 2007 03:50am
serj dupa mine as face precum tepes...i-as baga pe toti intr-o casa, as incuia ferestrele si usile si le-as da foc!!!
Member
Gold: 1,034.21
Nov 24 2007 04:42am
habar nu am de nici un candidat, mai putin stolojan care l-a pomenit intr-o seara mircea badea....
si sincer nici nu am vazut pic de campanie electorala, nici la tv nici pe strada
ahhh, ba da am vazut mint. de 2 ori posteru ala cu jiji, ultima oara aseara cand l-am gasit pe parbrizu masinii laugh.gif
sa vad cand ajung la urne. probabil cu partidul tribunului....
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 24 2007 06:30am
trebuia sa treci prin Cj Razvan..era sa iau p capota vreo 3-4 d la PNL si PD ..asa d dragul calatoriei biggrin.gif
clar k le ceream si taxa c naiba...
in fine..nu am votat aici ..pt simplul fapt k habar n-am cu cine sa votez...
toti sunt o apa si un pamant

si imi mentin pozitia..decat sa votez aiurea..adik in nestiinta d cauza..mai bine nu votez..chiar dak e un drept p care ... moral sunt obligat sa-l exercit
sa vad maine c fac..noaptea-i un bun sfatuitor cica tongue.gif
Member
Gold: 1,034.21
Nov 24 2007 10:24am
daca nu stii ce sa votezi , te duci frumos la urne, iti iei buletinu de vot, intrii in cabina, scrii pe buletin VA FUN IN GURA DE GAOZARI HAHALERE CE SUNTETI, bineinteles cu pixul, pui stampila pe vre-o 5 la nimereala si gata ai rezolvat problema, vot nul biggrin.gif

oricum am inteles care e shmenu cu uninominalu.

VARIANTA BASE:
UNINOMINAL PT TOT PARTIDUL SI SE INTRA IN PARLAMENT CHIAR DACA PARTIDUL ARE SUB 5% PER TOTAL.

VARIANTA TERICEANU:
UNINOMINAL PT JUMATATE DE PARTID, ADICA JUMATATE DIN PARLAMENTARI VOTATI ASA , SI RESTU JUMATATE CA ACUMA, CU VOT PE PARTID NU PE OM SI SE MENTINE PRAGUL DE 5% DE A INTRA IN PARLAMENT.

personal imi place mai mult varianta base, chiar daca omu este un corsac infect care a furat pana s-a spart si acu a ajuns presedinte....
Member
Gold: 5,104.00
Nov 24 2007 10:25am
Fac parte din nou` val. Ma declar echidistant.

Votez M.I.S.A.
Member
Gold: 6,948.85
Nov 24 2007 11:42am
Quote (MrDjBthu @ Sat, Nov 24 2007, 04:24pm)
daca nu stii ce sa votezi , te duci frumos la urne, iti iei buletinu de vot, intrii in cabina, scrii pe buletin VA FUN IN GURA DE GAOZARI HAHALERE CE SUNTETI, bineinteles cu pixul, pui stampila pe vre-o 5 la nimereala si gata ai rezolvat problema, vot nul biggrin.gif

VARIANTA BASE:
UNINOMINAL PT TOT PARTIDUL SI SE INTRA IN PARLAMENT CHIAR DACA PARTIDUL ARE SUB 5% PER TOTAL.

VARIANTA TERICEANU:
UNINOMINAL PT JUMATATE DE PARTID, ADICA JUMATATE DIN PARLAMENTARI VOTATI ASA , SI RESTU JUMATATE CA ACUMA, CU VOT PE PARTID NU PE OM SI SE MENTINE PRAGUL DE 5% DE A INTRA IN PARLAMENT.

personal imi place mai mult varianta base, chiar daca omu este un corsac infect care a furat pana s-a spart si acu a ajuns presedinte....

omg parca tariceanu e sfint....nu uitati guvernul are toate pirghiile ca treaba sa mearga este singurul vinovat pt mizeria in care traim....base doar poa sa dea din gura...ceeace si face...

Member
Gold: 8.43
Nov 24 2007 12:58pm
PD FTW!
smile.gif
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 24 2007 01:20pm
Quote (MrDjBthu @ Sat, Nov 24 2007, 04:24pm)

VARIANTA BASE:

VARIANTA TERICEANU:

e si asta o varianta..dar am sa exclud partea cu hahalele..k asa ma gasesc astia k suporter steaua tongue.gif
o sa votez..cu linia dintre candidati smile.gif
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll