Quote (Exstazy @ Jul 14 2012 02:29am)
da, chestia asta mergea de minune pe d2. dar acolo itemele costau mai putin si se murea mai greu...ai echipa sau joci singur? nici nu vreau sa-mi inchipui cum este belial pe hc...
pai e cam greu
ce sa zic in general pe normal si pe nightmare sunt jucatori care isi imbraca caracterele si ruleaza unu din noi pt toti 4
trebuie sa schimbi eq mai mereu la niste lvl importante cu gen baba monk nu ai treaba la belial dar nici cu dh te feresti usor de bombele alea dar daca iti si iei una ai cam pus-o
joc in publice sau singur de exmplu cu dh am facut belial alone
ideea e ca se pune accent pe iteme inca de la inceput eu de exmplu am facut lvl 18 am terminat act 1 si am luat de pe ah cu vreo 5000-10000 fiecare item si faceam act 2 lejer cu alti 4 in joc pe la soulstone au iesit aia si cam incepuse mobi sa imi faca damage chiar era sa mor parca =)) dupa act 3 singur pana la catapulte au intrat inca 3 si a murit unu si am mers cu astia 2 pana pe nightmare si ce se gasea se dadea ori la baba ori la wiz ori la mine dh
am murit pana acuma cu 2 monk la lvl 44 si 46 pe nightmare pt ca nu prea sunt iteme cu rez si alea sunt scumpe si tr sa tankezi ca de esti monk si daca nimeresti cu niste wiz sua dh care nu au damage ceea ce se cam intampla risti sa crapi