d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Banc :) > Poate Il Stiti Dar Mie Mi Se Pare Tare
Prev18910111231Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 20.00
Sep 16 2010 06:25am
Quote (bitza @ Sep 16 2010 10:24am)
Profesorul, la examen intreaba studentii:
- Intrebare de "nota zece": cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen?
Toti tac.
- Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice muistu!

edit: hai ca am mai gasit unu :)

Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
- Ce doriti?
- Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
- Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
- Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti pula in verde.
- Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi da sa plece; vanzatoarea striga dupa el:
- Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc pula in verde?
- Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut pula in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde!!!

deci primu ii mortal :rofl:
Member
Gold: 287.00
Sep 16 2010 06:43am
eu pe ala cu papagalu' il stiu altfel :)
are unu un papagal caruia ii place sa bea si mereu cand stapanul cumpara vin sau alte bauturi alcolice papagalu' le bea imediat.. pana intr'o zi cand stapanu' ii zice la papagal.. auzi ba.. te las aici pe balcon cu 10 litri de vin si plec 2 ore de acasa.. cand ma intorc daca vad ca te'ai atins de vin iti smulg toate penele.. bun.. zis si facut.. pleaca stapanu si dupa 2 ore se intoarce.. se duce direct pe balcon si constata cu stupoare ca vinul nu mai era si intoarce privirea spre papagal care chel, tot repeta.. hic! imi bag pula in ele de pene (si isi mai smulgea cate o pana) hic! imi bag pula in ele de pene..
Member
Gold: 8.83
Sep 16 2010 06:47am
Quote (leXu @ 16 Sep 2010 15:43)
are unu un papagal caruia ii place sa bea si mereu cand stapanul cumpara vin sau alte bauturi alcolice papagalu' le bea imediat.. pana intr'o zi cand stapanu' ii zice la papagal.. auzi ba.. te las aici pe balcon cu 10 litri de vin si plec 2 ore de acasa.. cand ma intorc daca vad ca te'ai atins de vin iti smulg toate penele.. bun.. zis si facut.. pleaca stapanu si dupa 2 ore se intoarce.. se duce direct pe balcon si constata cu stupoare ca vinul nu mai era si intoarce privirea spre papagal care chel, tot repeta.. hic! imi bag pula in ele de pene (si isi mai smulgea cate o pana) hic! imi bag pula in ele de pene..

penal :))))

This post was edited by AlexSwat on Sep 16 2010 06:47am
Member
Gold: 0.00
Sep 16 2010 06:54am
Quote (leXu @ 16 Sep 2010 12:43)

eh, sunt diferite :)
altu caterinca:

A fost odata ca niciodata Scufita Rosie beata si violata intr-un sant dupa un rave party...
In preajma santului se afla o pasune pe care pastea o vaca cu un vitel.
Vitelul mai milos din fire o vede pe petrecareata in sant si fuge la vaca.
Vitelul: -Mama! da-i si ei niste lapte sa bea sa se trezesca din betie!
Vaca: -Nu ca e vagaboanda! Nu-i dau nimic!
Vitelul: -Hai moooama...te rog frumos!
Vaca: -Ok, dar o fac pentru tine!
Merge vaca in dreptul Scufitei si ii da ugerul pe la gura sa suga lapte, la care Scufita:
-Oooo....baieti! Nu toti odata! Pe rand!
Member
Sep 16 2010 07:03am
Quote (bitza @ 16 Sep 2010 13:54)
eh, sunt diferite :)
altu caterinca:

A fost odata ca niciodata Scufita Rosie beata si violata intr-un sant dupa un rave party...
In preajma santului se afla o pasune pe care pastea o vaca cu un vitel.
Vitelul mai milos din fire o vede pe petrecareata in sant si fuge la vaca.
Vitelul: -Mama! da-i si ei niste lapte sa bea sa se trezesca din betie!
Vaca: -Nu ca e vagaboanda! Nu-i dau nimic!
Vitelul: -Hai moooama...te rog frumos!
Vaca: -Ok, dar o fac pentru tine!
Merge vaca in dreptul Scufitei si ii da ugerul pe la gura sa suga lapte, la care Scufita:
-Oooo....baieti! Nu toti odata! Pe rand!

si asta e bestial il stiam hahahahaha
Member
Gold: 0.00
Sep 17 2010 03:27am
Moderatorul si cu iubita in dormitor:
M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.
I: - Ma doare capul.
M: (o palma peste bot)
I: - Ce a fost asta!!!
M: - Warn pentru OFF Topic!

:rofl:
Member
Gold: 0.84
Sep 17 2010 07:04am

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.

− Ce vrei sa-mi zici Thomas?
− Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
− Sa vedem Thomas:3x4?
− 12
− - si 6x6?
− 36,domnule director.
− Capitala Japoniei?
− Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
− Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
− Picioarele,doamna.
− Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
− Buzunare,doamna
− Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
− In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
− Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
− Oja pt unghii,doamna.
− Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
− Genunchi,doamna!
− Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
− Patul,doamna!
− Care parte a corpului meu este cel mai des umeda?
− Limba dumneavoastra,doamna!
− Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
adora sa-l priveasca?
− Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
− Nu o sa te trimit la liceu; o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!
Member
Sep 17 2010 07:34am
Quote (LordPunckyII @ 17 Sep 2010 14:04)
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.

− Ce vrei sa-mi zici Thomas?
− Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
− Sa vedem Thomas:3x4?
− 12
− - si 6x6?
− 36,domnule director.
− Capitala Japoniei?
− Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
− Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
− Picioarele,doamna.
− Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
− Buzunare,doamna
− Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
− In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
− Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
− Oja pt unghii,doamna.
− Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
− Genunchi,doamna!
− Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
− Patul,doamna!
− Care parte a corpului meu este cel mai des umeda?
− Limba dumneavoastra,doamna!
− Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
adora sa-l priveasca?
− Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
− Nu o sa te trimit la liceu; o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!

tare dar.. cred ca tot aici l'am mai citit si pe asta
Member
Gold: 2,001.95
Sep 27 2010 01:09pm
mai bagati niste bancuri mai am chef sa rad
Member
Gold: 2,001.95
Sep 28 2010 07:20am
Bulă se plimba cu taică-su prin munţi. Deodată, taică-su dispare. Bulă, agitat, întreabă:
- Tată, ai căzut în prăpastie?
- Daaaa.
- Şi ai păţit ceva?
- Nuuuu, se aude din prăpastie.
- Dar e adîncă prăpastia?
- Încă n-am ajuns...

De ce au poliţiştii trese de metal? Ca să audă cînd plouă. Dar de ce au două trese? Ca să audă stereo.

Doi poliţişti discută:
- De ce îţi pui copilul să doarmă pe dulap?
- Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit.
Go Back To Romanian Topic List
Prev18910111231Next
Closed New Topic New Poll