Quote (seby_2007 @ Jan 19 2012 05:10am)
Romania nu are nevoie de revolutie are nevoie de un MIRACOL
partea nasoala e alta ca base asta a zis ca face discutie daia extraordinara tocmai la 24 parca si dupa vine unirea chestii dastea si ideea lui o lasa asa poate se mai potoleste lumea
din ce am auzit eu pana si politia voia sa iasa la miting s-au dus oameni si-au luat aprobare daia si ghiciti ce a fkt base a dat stare de alerta daia de gradu doi si prin aceasta ei erau obligati sa ramana in sediu(politati sau unitate masa) deci ati inteles
in orice caz asta nu poate sa renunte la putere pur si simplu nu are cum sunt curios ce intorsatura va lua lumea ori se lasa si se uite ori iese naspa .
totusi in cazul in care se produce o reolutie nu avem sansa de castig pt ca tr sa facem alianta si cu armata si politia jandarmi sa avem sanse de izbanda ceea ce nu prea cred ca se va intampla deoarece chiar daca am castiga se gandeste lumea pe cine vom pune la putere si aici nu prea sunt obtiunii Hai Romania
iti recomand sa te uiti pe net la emisiunea lui mircea badea de ieri...a postat si lincolnhawk mai sus. oricine e bun, fiindca basescu a ajuns la fel ca stalin, mao, hitler, ceausescu etc. deci ma repet. dictatorii, fiind dezaxati mintal, as putea spune chiar bintuiti de fantomele victimelor si crimelor lor, nu pot sfirsi decit prin VIOLENTA. M-am certat alaltaieri cu prietena mea care spunea de ultras ca sunt golani, violenti, ca ne fac de ris, etc. BRAVO LOR! la cit de lasi sunt rominii, fara exemplul ultrasilor, chiar negativ, NU AR FI IESIT NIMENI IN STRADA. Da, e facatura. Da, va fi lovilutie din nou, fiindca nimeni nu-l mai vrea pe tiran. si el nu va vrea sa renunte, asa ca va fi dat jos cu forta, si se va sfirsi totul in singe. lucrurile au ajuns la un pct fara intoarcere. basescu va fi omorit si leanca va fi trasa de par pe jos, prin multime. asa cum o merita de altfel. si daca nu va fi asa, daca revolutia nu va reusi, we are doomed...
si in caz ca nu stiti, in spatele lui basescu este o intreaga echipa de imagine, psihologi, strategi, sociologi care cunosc ceva despre psihologia si manipularea maselor, asa ca orice pas al lui este regizat. nu ati vazut? propun o lege strimba si nedreapta, si dc lumea vocifereaza, o trec pe linie moarta, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. si uite asa, au furat cite un pic cite un pic din cascaval, pina am ramas noi cu coaja, plina de sare si ceara, si ei cu burtile pline. dar ii vom gasi in curind morti, cu burtile pline in sus, ca pe gindacii de bucatarie...