d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Revolutie !?
Prev15678911Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,337.00
Jan 19 2012 03:41am
Quote (seby_2007 @ Jan 19 2012 05:10am)
Romania nu are nevoie de revolutie are nevoie de un MIRACOL
partea nasoala e alta ca base asta a zis ca face discutie daia extraordinara tocmai la 24 parca si dupa vine unirea chestii dastea si ideea lui o lasa asa poate se mai potoleste lumea
din ce am auzit eu pana si politia voia sa iasa la miting s-au dus oameni si-au luat aprobare daia si ghiciti ce a fkt base a dat stare de alerta daia de gradu doi si prin aceasta ei erau obligati sa ramana in sediu(politati sau unitate masa) deci ati inteles
in orice caz asta nu poate sa renunte la putere pur si simplu nu are cum sunt curios ce intorsatura va lua lumea ori se lasa si se uite ori iese naspa .
totusi in cazul in care se produce o reolutie nu avem sansa de castig pt ca tr sa facem alianta si cu armata si politia jandarmi sa avem sanse de izbanda ceea ce nu prea cred ca se va intampla deoarece chiar daca am castiga se gandeste lumea pe cine vom pune la putere si aici nu prea sunt obtiunii Hai Romania

iti recomand sa te uiti pe net la emisiunea lui mircea badea de ieri...a postat si lincolnhawk mai sus. oricine e bun, fiindca basescu a ajuns la fel ca stalin, mao, hitler, ceausescu etc. deci ma repet. dictatorii, fiind dezaxati mintal, as putea spune chiar bintuiti de fantomele victimelor si crimelor lor, nu pot sfirsi decit prin VIOLENTA. M-am certat alaltaieri cu prietena mea care spunea de ultras ca sunt golani, violenti, ca ne fac de ris, etc. BRAVO LOR! la cit de lasi sunt rominii, fara exemplul ultrasilor, chiar negativ, NU AR FI IESIT NIMENI IN STRADA. Da, e facatura. Da, va fi lovilutie din nou, fiindca nimeni nu-l mai vrea pe tiran. si el nu va vrea sa renunte, asa ca va fi dat jos cu forta, si se va sfirsi totul in singe. lucrurile au ajuns la un pct fara intoarcere. basescu va fi omorit si leanca va fi trasa de par pe jos, prin multime. asa cum o merita de altfel. si daca nu va fi asa, daca revolutia nu va reusi, we are doomed...
si in caz ca nu stiti, in spatele lui basescu este o intreaga echipa de imagine, psihologi, strategi, sociologi care cunosc ceva despre psihologia si manipularea maselor, asa ca orice pas al lui este regizat. nu ati vazut? propun o lege strimba si nedreapta, si dc lumea vocifereaza, o trec pe linie moarta, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. si uite asa, au furat cite un pic cite un pic din cascaval, pina am ramas noi cu coaja, plina de sare si ceara, si ei cu burtile pline. dar ii vom gasi in curind morti, cu burtile pline in sus, ca pe gindacii de bucatarie...
Member
Gold: 8.43
Jan 19 2012 03:59am
Boc a zis clar intr-o stenograma luata din discutiile avute ieri cu Ponta si Antonescu, nu-si poate da demisia la presiunea poporului pentru ca se creeaza un precedent. De asemenea populatia e satula de toata clasa politica fie USL, PSD, PNL, PDL etc.

Member
Gold: 2,001.95
Jan 19 2012 09:53am
Quote (Exstazy @ Jan 19 2012 12:41pm)
iti recomand sa te uiti pe net la emisiunea lui mircea badea de ieri...a postat si lincolnhawk mai sus. oricine e bun, fiindca basescu a ajuns la fel ca stalin, mao, hitler, ceausescu etc. deci ma repet. dictatorii, fiind dezaxati mintal, as putea spune chiar bintuiti de fantomele victimelor si crimelor lor, nu pot sfirsi decit prin VIOLENTA. M-am certat alaltaieri cu prietena mea care spunea de ultras ca sunt golani, violenti, ca ne fac de ris, etc. BRAVO LOR! la cit de lasi sunt rominii, fara exemplul ultrasilor, chiar negativ, NU AR FI IESIT NIMENI IN STRADA. Da, e facatura. Da, va fi lovilutie din nou, fiindca nimeni nu-l mai vrea pe tiran. si el nu va vrea sa renunte, asa ca va fi dat jos cu forta, si se va sfirsi totul in singe. lucrurile au ajuns la un pct fara intoarcere. basescu va fi omorit si leanca va fi trasa de par pe jos, prin multime. asa cum o merita de altfel. si daca nu va fi asa, daca revolutia nu va reusi, we are doomed...
si in caz ca nu stiti, in spatele lui basescu este o intreaga echipa de imagine, psihologi, strategi, sociologi care cunosc ceva despre psihologia si manipularea maselor, asa ca orice pas al lui este regizat. nu ati vazut? propun o lege strimba si nedreapta, si dc lumea vocifereaza, o trec pe linie moarta, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. si uite asa, au furat cite un pic cite un pic din cascaval, pina am ramas noi cu coaja, plina de sare si ceara, si ei cu burtile pline. dar ii vom gasi in curind morti, cu burtile pline in sus, ca pe gindacii de bucatarie...

eu zic sa te trezesti la realitate pretene esti cam varza topit vai de morti mati bah baiatule tu vi mie si imi spui dupa sute de ani de dictatura cum stau lucrurile in spatele unui presedinte? gen psiho si nu mai stiu eu cine? pai asta e la mintea cocosului tu chiar crezi ca base a stat degaba 8 ani acolo? ala e asigurat pe viata bah carnaciorule si vrei tu sa imi zici mie ca cei care s-au luptat pt putere in ultimi 20 ani acuma or sa vina la putere si o sa faca? pt cat timp poate doar pt gura poporului 2-5 luni dupa le sugem pula dupa cum am spus ascultal tu pe badea care doar arata cu degetu si zice la degerati care nu pot gandi dupa cum am spus in momentu de fata poate sa vina si mama lu Stefan cel mare bah baiatule ca tot nu poate sa rezolve nimica pt ca Romania e in cadere din orice punct de vedere pe lanaga faptul ca europa ne trage in jos ne-am afundat si noi in datorii si din cauza puterii sa traiti bine era o metafora nu? poate sa o frecati bine 8 ani si sa se termine trist scuze ca te-am injurat dar chiar nu vezi ce se intampla in juru tau iti curg hormoni prin toate gaurile si nu poti gandi

This post was edited by seby_2007 on Jan 19 2012 09:55am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 19 2012 01:23pm
da' adevaru este ca trebe schimbare radicala la clasa politica. de aceea, eu voi vota cu Dan Diaconescu.

da' amu io stiu ca voi ziceti ca ce-i cu clovnu ala ... da' clovnu ala si-a facut averea prin fortele proprii nu ca Boc/Basescu/Ponta/Antonescu, care is ptelea pu*ii fara politica lor mult iubita din care iese banu spaguit necinstit. plus ca ala ii singuru om care a zis clar ca scade investitiile si da banu la pensionari si la bugetari, a zis klar ca in restu tarilor europene se da 1/3 din buget la investitii si 2/3 la salarii si pensii, numa' ca in Romania ii 2/3 investitii si 1/3 pensii si salarii.

Si clovnu ala Dan Diaconescu ii singuru care a mai zis si alta treaba mult mai importanta: ca el va mari impozitele la firme si baga impozitu pe venit! ceea ce nici-un altu n-a zis, cei mai multi au zis - cu jumate de gura si facand neimportant - ca sa le scada la firme.

This post was edited by the_rest on Jan 19 2012 01:23pm
Member
Gold: 130.00
Jan 19 2012 01:30pm
Quote (the_rest @ 19 Jan 2012 21:23)
da' adevaru este ca trebe schimbare radicala la clasa politica. de aceea, eu voi vota cu Dan Diaconescu.

THE FUCK? :blink:
Member
Gold: 0.00
Jan 19 2012 02:01pm
Quote (seby_2007 @ Jan 19 2012 05:53pm)
eu zic sa te trezesti la realitate pretene  esti cam varza topit vai de morti mati bah baiatule tu vi mie si imi spui dupa sute de ani de dictatura cum stau lucrurile in spatele unui presedinte? gen psiho si nu mai stiu eu cine? pai asta e la mintea cocosului tu chiar crezi ca base a stat degaba 8 ani acolo? ala e asigurat pe viata bah carnaciorule si vrei tu sa imi zici mie ca cei care s-au luptat pt putere in ultimi 20 ani acuma or sa vina la putere si o sa faca? pt cat timp poate doar pt gura poporului 2-5 luni dupa le sugem pula  dupa cum am spus ascultal tu pe badea care doar arata cu degetu si zice la degerati care nu pot gandi  dupa cum am spus in momentu de fata poate sa vina si mama lu Stefan cel mare bah baiatule ca tot nu poate sa rezolve nimica pt ca Romania e in cadere din orice punct de vedere pe lanaga faptul ca europa ne trage in jos ne-am afundat si noi in datorii si din cauza puterii sa traiti bine  era o metafora nu? poate sa o frecati bine 8 ani si sa se termine trist scuze ca te-am injurat dar chiar nu vezi ce se intampla in juru tau iti curg hormoni prin toate gaurile  si nu poti gandi

Quote (the_rest @ Jan 19 2012 09:23pm)

da' amu io stiu ca voi ziceti ca ce-i cu clovnu ala ... da' clovnu ala si-a facut averea prin fortele proprii nu ca Boc/Basescu/Ponta/Antonescu, care is ptelea pu*ii fara politica lor mult iubita din care iese banu spaguit necinstit. plus ca ala ii singuru om care a zis clar ca scade investitiile si da banu la pensionari si la bugetari, a zis klar ca in restu tarilor europene se da 1/3 din buget la investitii si 2/3 la salarii si pensii, numa' ca in Romania ii 2/3 investitii si 1/3 pensii si salarii.

Si clovnu ala Dan Diaconescu ii singuru care a mai zis si alta treaba mult mai importanta: ca el va mari impozitele la firme si baga impozitu pe venit! ceea ce nici-un altu n-a zis, cei mai multi au zis - cu jumate de gura si facand neimportant - ca sa le scada la firme.

the_cunt... iar rad astia de tine cu ajutorul meu si iar plangi asa ca abtinite de la comentarii
Member
Jan 19 2012 02:45pm
atunci mergeti si alegeti intre PDL, PSD sau PNL. ca tare bine v-o fost sub fiecare.
Member
Gold: 1,337.00
Jan 19 2012 02:54pm

10/10 pt poza cu viezurele, e geniala... :D
cit despre fraierul ala coclit de mai sus, cind vine cu injectia de seara pt vadim, sa-i administreze si lui o portie, pina nu face spume la gura.
Member
Gold: 287.00
Jan 19 2012 03:11pm
Quote (the_rest @ 19 Jan 2012 20:23)

la cum zici tu atunci ar trebui sa votam jiji becali ca plm.. a facut biserici.. a dat la saraci..

Member
Jan 19 2012 03:21pm
Quote (leXu @ 20 Jan 2012 00:11)
la cum zici tu atunci ar trebui sa votam jiji becali ca plm.. a facut biserici.. a dat la saraci..

http://typophile.com/files/pawned_3911.png

true. dar Jiji s-a bagat si el in parlamentu european si e chiulangiul nr1 nu dintre romani, ca dintre TOTI

oricum Dan Diaconescu a facut emisiuni special pentru a-si expune punctele de vedere si programu politic si sa vorbeasca cu oamenii din popor, macar ca nu a castigat nimica din ele

This post was edited by the_rest on Jan 19 2012 03:24pm
Go Back To Romanian Topic List
Prev15678911Next
Add Reply New Topic New Poll