d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Nu Stiu Cum Sa Formulez Altfel Asa Ca
Prev1567
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Sep 19 2009 07:31am
Quote (moralapapucului @ Sat, Sep 19 2009, 01:19pm)
pai frate e cam aiurea adica nu inteleg de ce  iti place sa fii asa atos. nu intelegi ce poti vorbi cu noi. adica.. lol

mi se pare jenant sincer.. adica noi incercam sa facem ceva misto si tu esti smecher si " nu stii ce poti vorbi cu noi "

ma rog..

si vis - a - vis ce ai aberat tu in partea a 2-a a postului.. ti-as recomanda sa nu vorbesti despre cacaturi de care nu ai habar .

speram sa-ti schimbi parerea razvan :)
de-aia te-am pus cu ?

vad ca din jumatatea neuronului tau vrea sa desprinda o ideea lipsita de inteles care atrage o " jepcareala " fara sens have fun ;)
Member
Gold: 330.00
Sep 19 2009 07:55am
va rog nu va mai certati..cine vrea o sa se intilneasca si atit...kelzo, scuze dc te-am deranjat dar noi fiind un pic mai noi nu avem multi prieteni in diablo si in jsp ca tine si ne-ar fi facut placere sa ne vdm si sa vorbim, chiar si despre ORICE altceva, ca sa mearga berea...nu conteaza virsta, uite, si eu am 33 de ani, fac o gramada de alte lucruri in afara de diablo, dar sa ies intr-o duminica dupa-amiaza la o bere cu prietenii mi se pare ceva normal, eu nu am nimic cu care sa ma laud, si nimic ce sa ascund...si apropo de nolifer...faptul ca noua ne-a venit ideea sa ne intilnim si in real life demonstreaza exact contrariul...faptul ca vrem si speram ca cei cu care comunicam/jsp sau jucam/d2 pot si sunt mai mult decit niste gameri-ca sunt niste oameni reali, cu defecte si calitati, ca asta e farmecul nostru..vb cuiva...cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, asa ca noi nu vrem sa ne autoiluzionam.... :) in plus, ai putea sa vii si sa ne spui: beeeei, cind voi aveati pampers eu aveam deja bona.. :D cam asta este diferenta intre noi... :) ms dc ai citit tot si nu mai fii asa suparat pe viata... :) oamenii cu adevarat inteligenti inteleg ca toata viata asta e un joc, asa ca nu conteaza virsta, poti de multe ori invata de la un copil, ei au inca mintea curata, neimbicsita de atitea amintiri si "orgasme" si vad lucrurile mai limpede... :D
Member
Gold: 0.00
Sep 19 2009 08:10am
Quote (kelz0 @ Sat, Sep 19 2009, 04:31pm)
vad ca din jumatatea neuronului tau vrea sa desprinda o ideea lipsita de inteles care atrage  o " jepcareala " fara sens have fun ;)

Baietas, ete d'aia nu am postat in viata mea pe un forum de romani, ma spalati-va si voi pe dinti. Ar trebui sa salut jumatatea ta de neuron care a permis jumatatii mele sa aiba si ea o vorba cu un teenager cam atacat, dar asta e varsta... Ai dovedit-o :)
Go Back To Romanian Topic List
Prev1567
Closed New Topic New Poll