va rog nu va mai certati..cine vrea o sa se intilneasca si atit...kelzo, scuze dc te-am deranjat dar noi fiind un pic mai noi nu avem multi prieteni in diablo si in jsp ca tine si ne-ar fi facut placere sa ne vdm si sa vorbim, chiar si despre ORICE altceva, ca sa mearga berea...nu conteaza virsta, uite, si eu am 33 de ani, fac o gramada de alte lucruri in afara de diablo, dar sa ies intr-o duminica dupa-amiaza la o bere cu prietenii mi se pare ceva normal, eu nu am nimic cu care sa ma laud, si nimic ce sa ascund...si apropo de nolifer...faptul ca noua ne-a venit ideea sa ne intilnim si in real life demonstreaza exact contrariul...faptul ca vrem si speram ca cei cu care comunicam/jsp sau jucam/d2 pot si sunt mai mult decit niste gameri-ca sunt niste oameni reali, cu defecte si calitati, ca asta e farmecul nostru..vb cuiva...cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, asa ca noi nu vrem sa ne autoiluzionam....

in plus, ai putea sa vii si sa ne spui: beeeei, cind voi aveati pampers eu aveam deja bona..

cam asta este diferenta intre noi...

ms dc ai citit tot si nu mai fii asa suparat pe viata...

oamenii cu adevarat inteligenti inteleg ca toata viata asta e un joc, asa ca nu conteaza virsta, poti de multe ori invata de la un copil, ei au inca mintea curata, neimbicsita de atitea amintiri si "orgasme" si vad lucrurile mai limpede...