incercati si voi sa nu va mai jigniti..mai ales din motive de nimic...spuneti ceva cu adevarat interesant sau inteligent dc vreti sa epatati...nu realizati asta murdarindu-l pe celalalt...dc intr-adevar va simtiti superiori celuilalt demonstrati asta spunind ceva intelept sau vesel si cu miez, nu aratind ca un copil retard greseala celuilalt cu degetul...intr-un cuvint, nu va limitati...puteti sigur mai mult...asta e inceputul....si in afara de asta...v-ati gindit ca fiecare din noi poate are nevoie de celalalt...altfel nu am posta atit de des...paradoxal ,aveti nevoie ca "prostul" vostru sa posteze ceva ca voi cei "destepti" sa puteti sa-i dati replica...dar ati avut vreodata rabdarea sa il descoperiti pe celalalt?..poate are si calitati , nu numai defecte...deci veniti in intimpinarea celuilalt cu ceva creativ, stiu ca e mai greu, stiu, e mai usor sa distrugi si f greu sa construiesti, cind esti mic strici toate jucariile ca te enervezi neintelegindu-le rostul sau mecanismul de functionare, de-abia cind esti mare intelegi de ex ce inseamna o opera de arta....va multumesc...si sa stiti...eugeniile chiar si alea proaste si ieftine, uneori tin de foame, mai ales unor oameni care nu au bani de bamboo si nu se plimba cu masini de lux...aoleu, mi-ati facut iar pofta de eugenii, berea deja am dovedit-o, o sa intru intr-un cerc vicios dc cumpar din nou eugenii...