d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Nu-mi Vine Sa Cred !!!
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.39
Jan 17 2008 01:58pm
Quote (MrDjBthu @ Thu, Jan 17 2008, 03:54pm)
normal ca eu am inceput intrucat chair m-am straduit sa creez un loc unde tu si alti prieteni ai tai nu stiti decat sa postati fie " + 1 " fie injuraturi sau alte chestii de iti sta mintea in loc.
uita-te in spate daca nu ma crezi si vei vedea. sunt nshpe topicuri unde altceva nu ati facut decat asta. uite de unde a inceput totu daca nu crezi, topicul asta:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14081475&f=298&st=20
ce era postat acolo si ce reprosuri vi s-au adus si cum ati reactionat voi.
sau vezi aici:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14230523&f=298&st=20
primul post de pe pagina, al meu, vezi ce am scris, si dupa vezi postu nr 2.

ca sa intelegi si tu o treaba.
nu e ca sunt prea mare eu , ci ca voi 1. nu stiti sa va comportati si 2. suferiti de maniera persecutiei.

oricum eu inchei discutia pe tema asta si va spun ca asa cum a supravietuit forumul asta atata timp la xxx schimbari asa va trece si asta roman peste.
apa trece pietrele raman, se stiu ei cine sunt "apa" si cine sunt "pietre" de temelie pe aici.

mersi frumos pt atentia acordata daca ati citit intradevar tot postul cu linkuri cu tot.
o zi buna

ps: bv andrei pt ceea ce faci aici

krek proacca e destul de mare sa aiba grija de el nu sa raspund eu u vorbesti cu mine si imi arati ce a zis proacca .... uitate mai bine ce am scris eu nu el

tiam dat o data un pm k am vazut regulile din TOG era km asha

"mrdjbthu vezi k in guildu tau membrul xxxxxx are 40 warn si regulile erau k cei peste 30 sa iasa afara... da nam stiut k e inactiv si u miai dat replay cu dastea ce ma bag eu sami vad de treaba mea ... in loc sa zici stiam ms el e inactiv de mult timp deci nu mai are rost sa discutam...

Banned
Gold: 0.75
Jan 17 2008 02:04pm
Quote (DyCa4EveR @ Thu, 17 Jan 2008, 20:58)
krek proacca e destul de mare sa aiba grija de el nu sa raspund eu u vorbesti cu mine si imi arati ce a zis proacca .... uitate mai bine ce am scris eu nu el

tiam dat o data un pm k am vazut regulile din TOG era km asha

"mrdjbthu vezi k in guildu tau membrul xxxxxx are 40 warn si regulile erau k cei peste 30 sa iasa afara... da nam stiut k e inactiv si u miai dat replay cu dastea ce ma bag eu sami vad de treaba mea ... in loc sa zici stiam ms el e inactiv de mult timp  deci nu mai are rost sa discutam...

mrdjbthu tu lasaneeeeeeeeeee lasaneeeeeeeeeeeeeeeeee
Banned
Gold: 0.75
Jan 17 2008 02:06pm
am eu 2 bulet acasa si trancan are tata daca vrei ti le aduc sa faci un bine comunitatzi

si dc se vb asa pe forum si se fac chetiile astea

pt ca "UNIII" din voii sunteti plinii de voii ca ...eu tai si spintec...e uite ca nui asa mai ..va supara ca se vb asa ..din cauza voastra se vb asa sa stiti

special astia cu STELUTZE

This post was edited by Tz1cn1Tu on Jan 17 2008 02:07pm
Retired Moderator
Gold: 1.02
Trader: Trusted
Jan 17 2008 03:28pm
Serios ca m-ai dat pe spate la faza cu bulletu'.

Pai ce draq, discutam mai devreme o treaba si acum îmi demonstrezi contrariul ?

Hai las-o in plm ca vorbim mâine.
Member
Gold: 1,034.21
Jan 17 2008 03:42pm
Quote (Tz1cn1Tu @ Thu, 17 Jan 2008, 22:06)
am eu 2 bulet acasa si trancan are tata daca vrei ti le aduc sa faci un bine comunitatzi

pt ca "UNIII" din voii sunteti plinii de voii ca ...eu tai si spintec...e uite ca nui asa mai ..va supara ca se vb asa ..din cauza voastra se vb asa sa stiti

nu eu injur pe aici asa ca nu am ce sa-mi reprosez.
cat despre alte tampenii pe care ti le poate debita mintea aia, ti-am mai zis, daca vrei sa ne vedem in bucuresti nici o problema. daca te simti main bine asa.
cat despre bulet si trancan, nu stiu ce sa zic, primu e articulatia gleznei la cal iar al doilea nici macar nu figureaza in limba romana. cat despre bine comunitatii poate ne faci tu si mai incerci scoala putin.nu de alta dar poluezi forumul cu exprimarile de om agramat care nu a trecut de clasa a 4-a.
in rest iti voi da ignore, ty
heart.gif

edit: dyca , my friend, daca vezi ca nu iti reprosez nimica direct, de ce te simti cu musca pe caciula si te pui in aceiasi oala cu restu ? asta nu inteleg ...

This post was edited by MrDjBthu on Jan 17 2008 03:44pm
Member
Gold: 1.39
Jan 17 2008 03:47pm
Quote (MrDjBthu @ Thu, Jan 17 2008, 11:42pm)
nu eu injur pe aici asa ca nu am ce sa-mi reprosez.
cat despre alte tampenii pe care ti le poate debita mintea aia, ti-am mai zis, daca vrei sa ne vedem in bucuresti nici o problema. daca te simti main bine asa.
cat despre bulet si trancan, nu stiu ce sa zic, primu e articulatia gleznei la cal iar al doilea nici macar nu figureaza in limba romana. cat despre bine comunitatii poate ne faci tu si mai incerci scoala putin.nu de alta dar poluezi forumul cu exprimarile de om agramat care nu a trecut de clasa a 4-a.
in rest iti voi da ignore, ty
heart.gif

edit: dyca , my friend, daca vezi ca nu iti reprosez nimica direct, de ce te simti cu musca pe caciula si te pui in aceiasi oala cu restu ? asta nu inteleg ...

un Radu ar fi mai bun dkt un dyca dry.gif... nu-mi reprosezi direct da imi reprosezi indirect asta ma enerveaza sleep.gif

Quote (Tz1cn1Tu @ Thu, Jan 17 2008, 10:06pm)

ba da u ziceai k nu mai dai pe aci headscratch.gif chicken.gif ai platit si title features k un noob ^^

This post was edited by DyCa4EveR on Jan 17 2008 03:49pm
Member
Gold: 1,034.21
Jan 17 2008 03:56pm
Quote (DyCa4EveR @ Thu, 17 Jan 2008, 23:47)
un Radu ar fi mai bun dkt un dyca ... nu-mi reprosezi direct da imi reprosezi indirect asta ma enerveaza

deci tot nu intelegi. eu nu am nimica sa-ti reprosez de aia nu e nimica. cred ca am fost destul de direct cu cei ce meritau, asa ca nu inteleg de ce iti bati capu cu indirect ca nu e.
ti-am zis cand a fost in pm si atat. nimica mai mult.
de ce iti tot bati capu cu treaba asta?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 17 2008 04:05pm
pe bune incercati sa terminati parca am fii straini nu romani

si va rog nu incepeti sa ziceti ca cutare e prost si alte chesti

Vorba mea "SA PUTA MUZICA"

va rog calmativa
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 17 2008 10:09pm
Quote (Tz1cn1Tu @ Thu, Jan 17 2008, 09:04pm)
mrdjbthu tu lasaneeeeeeeeeee lasaneeeeeeeeeeeeeeeeee

Apropo mane smile.gif FRumoase POSTURI biggrin.gif

Group: Members

biggrin.gif tongue.gif
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jan 18 2008 03:59am
deci asta a ajuns subforumul mult ravnit..un loc unde sa facem +1 ? patetic ... dry.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll