Quote (onlythebrave @ Dec 17 2009 05:28pm)
mda, acum am ajuns si eu acasa si am dat pe circoteca...credeti-ma, am ris toata ziua cind mi-am amintit spumele de furie ale unui kinder cu pretentii...si ce pretentii...si ce jigniri...si asta pt ce??...pt ca eu nu am vrut sa ii dau fg ca sa joace el poker?...asta pt ca i-am intins o mina prieteneasca acum mult timp si l-am aparat atunci cind l-a jignit rizwan?...fiindca am apreciat ca este un copil inteligent si sensibil?...poate in el ma vedeam pe mine la virsta lui...intr-adevar, facerea de bine e futere de mama....dar sa jignesti si sa scoti asa ineptii din tine este penibil, mai ales ca el a tot plusat...nu e prima oara cind imi cere fg pt poker, mie sau altuia..intr-o vreme chiar i-am tinut 1 k fg, k sa nu intre in ei la poker...cit credeti ca a rezistat sa nu ii ceara inapoi?...2 zile, dupa care ma tot soma sa ii dau rpd, ca simte el ca e "in mina"
si atunci i-am spus: nu o sa te mai apar niciodata de tine insuti, de lacomiile si de impulsivitatile tale si nu o sa-ti mai imprumut fg...si acum ciinele a muscat mina care l-a hranit, haha...pt lamuriri suplimentare puteti sa-l intrebati pe arx, a 2-a zi de cum am primit fg-ul pe cont si l-am vazut pe giuvaeru locked i-am dat pm...si dc eu cred ca e mai bine asa sa nu ma ating de acest fg, mai ales ca acest site are niste reguli tare dubioase dupa care se da locked, am lasat-o asa, moarta in papusoi, pina cind se va lamuri situatia...dar oricum ar fi, un om care jigneste gratuit pt mine este un mare zero...asa ca tu andrei iti meriti pe deplin semnificatia numelui tau dp jsp...tu esti cel care pupa papucii, ca sa-i fie lui bine...tu iei imprumuturi dubioase, si dc cineva nu ti le da, faci spume si jignesti...da, eu macar ma chinui sa fac cite 15 fg pe un rush, sau sa vind nimicuri...dar stii dc?...pt ca vreau sa invat sa apreciez banii reali, sa nu-i mai sparg instant, sa-i pretuiesc cu adevarat...eu joc cu un scop...tu pt ce joci?...ca sa demonstrezi ce nu esti?...sa fii miezul din banana?...crezi ca dc jignesti si faci valuri pe jsp pt nimicurile care se cheama drame personale o sa obtii ceva in afara de hazul tuturor si de umilinta?...cum as putea eu, la cei 34 de ani ai mei, sa te privesc pe tine, un rahat cu ochi la 14 ani care se crede un adolescent feroce si un intelectual de clasa?...ia zi tu acum, mic geniu de cartier?....experienta pe care ai descoperit-o in cartile de aventuri te face sa crezi ca esti unic si irepetabil?...mars la tine in cotetz si nu mai latra, om cu fatza de ciine, prietenia ta se numara in fg, si elogiile in limbi in curul celor din jurul tau...iti meriti virsta, soarta, locked-ul...screme-te si incearca acum sa pari mai mult decit esti, ne vei oferi un bun prilej de a urmari un spectacol de circ, caraghiosule!
hahahahahhaha jejejejjejejejjeejeejejej de abia ia dat parul pubian bah nene =))) ce drq " OK " SHERLOCK TAKE CARE :)) LATER MAINE POATE DAM O PATINA SI UN VIN FIERT