Quote (respectatrone @ 9 Dec 2009 02:13)
nu stiu dak ce ai spus tu are neaparat legatura cu fraudatul alegerilor ... Chestiile astea se fac din partea tuturor partidelor la fel ca si cele cu autobuzele si cu dusul oamenilor la vot
Partea cu guildul nu stiu dak a fost sarcastica dar ms oricum!
nu a fost sarcastica. dupa am vazut ca esti nou acolo.
dar oricum ,e o forma de manipulare. si chestia cu hai nu vi la vot e ca si cum hai ca ti'am dat o sacosa voteaza'ma. pe langa asta , cand nu's campanii electorale de ce nu dau cadouri ? cand nu's campanii electorale de ce nu ies cu nevestele la plimbare prin cotroceni ? cand nu's alegeri de ce nu apar in public ? cand nu's alegeri de ce dreq stau ascunsi ?.
si pana la urma nu inteleg batalia asta absurda dintre candidati. si cearta intre ei si ura aiurea. baba nene nu conteaza cine iese . daca are acelasi scop. sa aive grija de tara, sa o faca sa progreseze etc... eu daca as candida peste 5 ani alaturi de taiko ( ca si el va candida) , daca iese bv lui il felicit si il sustin ca sa facem ceva pt tara asta, dca ies bv mie ma sustine el la randul lui. si poporul. presedintele e doar persoana care vorbeste in numele statului.
eu sincer as iesi in strada alaturi de toata tara si as protesta. e democratie , majoritatea decide. ma fute pa mine ca n'a castigat geaoana _¿?? nu. madoare ca a castigat basescu ? nu. dar cum ambii au manipulat minti spurcate la greu nu meritau sa fie acolo. si nu au ajuns din dorinta romanilor acolo. deci nu romania a decis.. au decis ei intre ei. asta deja e monarhie nu mai e democratie. nu mai avem drept la vot. ca votul e ales din interior. noi suntem doar un pamflet. si mai rau de atat ca suntem foarte usor de manipulat.
This post was edited by puyu on Dec 8 2009 07:47pm