Quote (goldbranch @ Thu, 17 Jan 2008, 13:13)
Pai hai sa va spun eu care-i scopul topicului.
A fost odata, ca niciodata..
Un roman se uita pe forums si vede ca altii au subforumul lor in care discutau..
Si ce-a zis: "Ce naiba, noi suntem mai fraieri ?" si a postat un topic-vot in forumul de sugestii.
Alex l-a vazut si a facut o lista cu aproape toti userii romani, a postat-o acolo ca sa vada si altii ca nu suntem asa putini.
Dupa aia a facut un banner "Vote For Romania" (sau ceva de genul asta) si altii l-au pus in sig la ei.
Dadeai click pe banner, te ducea la topic si puneai un "Yes" acolo, sa avem mai multe sanse.
Razvan s-a apucat sa trimita mesaje la al de sus, motivand necesitatea subforumului romanesc.
Pana la urma, cu chiu, cu vai, ne-a facut subforum.
Alex, s-a apucat apoi sa traduca regulile generale, si sa puna sticky.
Razvan, la fel, traduce regulile pentru postatul in Scammer Accusations Forum, sa inteleaga romanu' ce dovezi sa puna acolo.
Nu mai vorbesc de treaba cu "settings" (uitati-va la el in sig pentru detalii, ce el a tradus tot, asteptam update-ul cu "secta")
Adi, baga si el o traducere si ne invata cum sa postam un screenshoot k-lumea...
De.. sa nu planga vreunu dupa un Shako pentru care s-a chinuit trei ore la MF, cand vre-un "pixel addict" i-a tras teapa.
La fel, am tradus si eu regulile forumului, m-am gandit ca o sta unu mai rau cu engleza...
Acum, nu credeti ca prin astfel de exprimari va bateti joc de timpul altora care l-au pierdut facand, tot pentru noi, ceva folositor ?
De ce avem forumul asta si la ce ne trebuie ? Hai ca va zic tot eu...
Mai cunosti pe cineva, ne ajutam intre noi, cu vre-un sfat, o indicatie (nu sa cereti Fg)..
Mai castigi prieteni, poate, cine stie, te intanlesti cu el si beiti o bere... (nu sa-ti faci dusmani si sa le urezi parintilor lui de sanatate)
Mai feliciti pe careva, sau pe Tibi cand il vezi cu bilioane de Fg si ii urezi la mai mare... (asteptand o donatie / no way )
Mai faci un schimb de idei cu altu', vezi ce mai zice, cu ce se mai da mare.. (exista locuri special amenajate pentru necesitati fiziologice)
Si multe altele..
Sunt constient ca unii zic: "Da-l ma in plm si pe goldbranch asta, ce, daca e mediator, o fi vreun buton de avion ?"
Ma astept oricand la asemenea critici, direct sau indirect...
Pai cum sa nu-ti dai seama cu cine ai de-a face, din felul cum vorbeste si cum se exprima..
In concluzie, hai s-o gandim putin si sa ne uitam la noi insine, inainte de a actiona.
Sper ca m-am facut inteles. Nu acuz pe nimeni, nu este nimeni vizat. Am incercat sa generalizez cat mai mult cu putinta.
Am mai si glumit, imi cer scuze daca cineva s-a simtit aiurea si nu a perceput ideea dintre paranteze ca pe o gluma.
--Andrei
chestia pe care am subliniat-o m-a rupt de ras, pe bune

lasand asta la o parte ai zis foarte bine si sunt 100% de acord. eu nu m-am chinuit atata ca sa ajunga forumu asta ce a ajuns.
Quote (DyCa4EveR @ Thu, 17 Jan 2008, 13:33)
si oricum nu eu am inceput cu dastea ci mrdj ala...

kre sa vazut prea "mare" pt noi astia mici si la propriu si la figurat
normal ca eu am inceput intrucat chair m-am straduit sa creez un loc unde tu si alti prieteni ai tai nu stiti decat sa postati fie " + 1 " fie injuraturi sau alte chestii de iti sta mintea in loc.
uita-te in spate daca nu ma crezi si vei vedea. sunt nshpe topicuri unde altceva nu ati facut decat asta. uite de unde a inceput totu daca nu crezi, topicul asta:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14081475&f=298&st=20ce era postat acolo si ce reprosuri vi s-au adus si cum ati reactionat voi.
sau vezi aici:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14230523&f=298&st=20primul post de pe pagina, al meu, vezi ce am scris, si dupa vezi postu nr 2.
ca sa intelegi si tu o treaba.
nu e ca sunt prea mare eu , ci ca voi 1. nu stiti sa va comportati si 2. suferiti de maniera persecutiei.
oricum eu inchei discutia pe tema asta si va spun ca asa cum a supravietuit forumul asta atata timp la xxx schimbari asa va trece si asta roman peste.
apa trece pietrele raman, se stiu ei cine sunt "apa" si cine sunt "pietre" de temelie pe aici.
mersi frumos pt atentia acordata daca ati citit intradevar tot postul cu linkuri cu tot.
o zi buna
ps: bv andrei pt ceea ce faci aici