d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Salut La Toata Lumea > Sunt Cam Nou Pe Jsp ;)
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.39
Feb 6 2008 02:52am
Quote (AlphaSquad @ Wed, Feb 6 2008, 05:19am)
Sunt putzin contrariat...sunt de aceeasi parere cu MrDjBthu dar sunt si de aceeasi parere cu Dan (Arx_X). Nu vreau sa se transforme topicul asta intr-o cascada de acuzatzii despre care este si care nu este scammer. Sincer, si nu vreau sa se supere nimeni, ma deranjeaza cand ne asteptam la cotitura unii pe altzii sa ne bucuram pt care ia scam tag primu'...e strigator la cer...nu conteaza ca sunt tot romani sau nu, ideea in sine este de condamnat!!!

MrDjBthu nu vreau sa intru in polemica cu cel care asteapta sa iau scam tag si nu vreau sa aduc nimanui injurii (cel putzin daca o fac...o fac mai discret, cu un pm...cu un id de mess ... etc ) dar el este aproape pe toate topicurile, acuzand totzi romanii (printre care si prieteni de-ai mei) cum ca ar fi scammeri, cum ca vand dupe...cum ca stiu io ce...pt unii dintre ei fiind doar acuzatzii gratuite, facandu-li-se gratuit o imagine eronata.

Am facut topicul asta ca sa incep sa va cunosc , sa ma familiarizez cu voi si in primul rand sa va salut...Multzumesc absolut tuturor celor care au postat aici si care m-au salutat si mi-au dat sfaturi.

Consider ca de familiarizat m-am familiarizat...de salutat v-am salutat...de cunoscut...deja mi-am facut o parere despre fiecare...asa ca inainte ca discutiile sa degenereze  vreau sa declar acest topic CLOSED

Multzumesc

Alpha
hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif  hail.gif hail.gif

nare nik alpha stim toti k evil pula mea asta km lo chema este un idiot si un prost la fel k guildu lui si cel kre la fak deci np
Go Back To Romanian Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll