d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Joburi > unde lucreaza lumea..
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 2 2007 12:59pm
Quote (the_rest @ Sun, Sep 23 2007, 11:35pm)
Ma, io daca scot la imprimanta cate carti am pe un singur cdrom, va pot ingropa pe toti in hartie, si fumez si-o tigara.

daca scoti cate ai si rumegat, nu-ti ajunge, sa te stergi, o data.

Orice asemanare cu realitatea e pur si simplu' intamplatoare biggrin.gif
Member
Gold: 2.60
Oct 3 2007 04:07pm
Quote (DodgeVip3rGT @ Tue, Sep 25 2007, 03:51pm)
cum adk cate ai  pe cd-rom?! huh.gif adk pe cd vrei sa zici sau dvd tongue.gif

nu ati inteles voi ideea el foloseste cartile pe post de Cd biggrin.gif
Baga cartea in cd rom si o citeste in cateva sec wink.gif
Member
Gold: 388.10
Oct 4 2007 03:32am
sal! inca nu am un job stabil, ci sunt doar student dar iau bani pt asta, dar asta in Germania, nu in Romanika.
Sper sa gasesc un job pe aici pana termin laugh.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 4 2007 04:05am
Quote (radumi @ Thu, Oct 4 2007, 09:32am)
sal! inca nu am un job stabil, ci sunt doar student dar iau bani pt asta, dar asta in Germania, nu in Romanika.
Sper sa gasesc un job pe aici pana termin laugh.gif

bv biggrin.gif f bine
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Oct 4 2007 11:00am
Quote (radumi @ Thu, Oct 4 2007, 09:32am)
Sper sa gasesc un job pe aici pana termin  laugh.gif

uite c fain..si io ma gandesc la un Erasmus pt Berlin ..k aici ..tot invata omu si dupa 6 ani d faculta si o gastrita asigurata..ai 4-5 mil ROL lunar..frumos c sa zic
sa nu mai mentionez k mai fac si garzi voluntare..pt care nu se alege nimeni cu un multumim d ajutor macar...in loc sa imi fac d cap prin club io tratez betzivi si p cei care se bat in baru respectiv tongue.gif ...asta e romania..si dupa cum zicea cineva (mircea Badea parca tongue.gif ) "asta ne ocupa tot timpul"
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 4 2007 11:29pm
Quote (Arx_X @ Thu, Oct 4 2007, 05:00pm)
uite c fain..si io ma gandesc la un Erasmus pt Berlin ..k aici ..tot invata omu si dupa 6 ani d faculta si o gastrita asigurata..ai 4-5 mil ROL lunar..frumos c sa zic
sa nu mai mentionez k mai fac si garzi voluntare..pt care nu se alege nimeni cu un multumim d ajutor macar...in loc sa imi fac d cap prin club io tratez betzivi si p cei care se bat in baru respectiv tongue.gif ...asta e romania..si dupa cum zicea cineva (mircea Badea parca tongue.gif ) "asta ne ocupa tot timpul"

da el zicea "traim in Romania , si asta ne ocupa tot timpul" tongue.gif
acuma inteleg de unde atatea cunostinte medicale smile.gif hehe
sunt sigur ca in viitor o sa vina si vremuri mai bune biggrin.gif

This post was edited by LevelServiceGM on Oct 4 2007 11:29pm
Member
Oct 5 2007 05:14am
bursele astea Erasmus si Socrates sunt cam "ieftine", maxim 400 euro, iar astia iti sunt de ajuns sa supravietuiesti doar daca gasesti camin ieftin. pe langa astea trebuie platite inregistrare la acea unversitate si asigurarea medicala.
daca te inbolnavesti ai belit-o. asigurarea de turist din romania nu e decat o hartie de ster la f...

#Arx_X vezi ca e misto ca rezitent in Franta, daca stii franceza sa treci testul:))
si mai sunt si bursele DAAD pt Germania, dar trebuie sa ai test DAF de germana.
oricum posibilitati de plecare la studii cu burse mai mari (minim 800 euro) sunt. Fiecare tara care se respecta are asa ceva:)), numai ca pe smenarii de profesori din Romania nu ii intereaseaza sa posteze aceste informatii pt studenti sau habar nu au datorita activitatilor intense pe care le desfasoara in cele 4 ore de cursuri saptamanal. wink.gif

This post was edited by radumi on Oct 5 2007 05:16am
Retired Moderator
Oct 5 2007 05:39am
4 ore d curs saptamanal..suna f fain tongue.gif
eu am cam..9 la o singura materie ..saptamanal ofc wink.gif

cat despre franceza...am facut 11 ani..dar stiu d 10923k mai putina decat germana (n-am inv germana in viata mea..decat d la tv ) si ma descurc in germana cat d cat..

in fine..profi dau bursele....fiilor/fiicelor altor profi tongue.gif ..asa k tre sa bagi tare sa prinzi una sad.gif
Member
Oct 5 2007 05:54am
Quote (Arx_X @ Fri, 5 Oct 2007, 13:39)
4 ore d curs saptamanal..suna f fain tongue.gif
eu am cam..9 la o singura materie ..saptamanal ofc wink.gif

cat despre franceza...am facut 11 ani..dar stiu d 10923k mai putina decat germana (n-am inv germana in viata mea..decat d la tv ) si ma descurc in germana cat d cat..

in fine..profi dau bursele....fiilor/fiicelor altor profi tongue.gif ..asa k tre sa bagi tare sa prinzi una sad.gif

nici nu ma refeream la vreo bursa care sa fie data de profesori romani sau de vreo institutie din romania, ci de institutii din statele din vestul Europei (ex. DAAD si altele) sau de universitati.

sunt o multime de student capabilii care termina chimie, fizica, biologie si "stiinte ingineresti" in romania si se gasesc o groaza de burse de doctorat si master in vest. in vest nimeni nu se omoara sa invete asa ceva pt ca este mult prea greu (desi este mai putin ca in Romanika), dureaza prea mult si au alte optiuni. mai bine termina stiintele economice sau drept sau alte chestii umaniste in 3-4 ani si sigur gasesc repede de munca cu un salariu mult mai bun. dar ca sa obtii acestea trebuie sa poti comunica cu ei biggrin.gif laugh.gif

This post was edited by radumi on Oct 5 2007 05:55am
Retired Moderator
Oct 7 2007 04:44am
asta nu e job... job se numeste c facem toti la faculta..doar k are un HAND in fata rofl.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll